NVIDIA - Topic o driverima izdvojena tema

poruka: 2.925
|
čitano: 824.315
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Re: NVIDIA ForceWare - Topic o driverima
mersimh kaže...
Taraba kaže...

ja nemam problema sa zadnjim driver-ima, nikakovih rušenja nije bilo nigdje ...

takodje odlicno rade zadnji driveri,mislim da probleme samo imaju ovi sa maxwell grafama

Očito nije do toga, jer Taraba ima 970, to je maxwell...Mersimh, koje windowse imas?

13 godina
neaktivan
AngryBird kaže...
mersimh kaže...
Taraba kaže...

ja nemam problema sa zadnjim driver-ima, nikakovih rušenja nije bilo nigdje ...

takodje odlicno rade zadnji driveri,mislim da probleme samo imaju ovi sa maxwell grafama

Očito nije do toga, jer Taraba ima 970, to je maxwell...Mersimh, koje windowse imas?

8.1

BiH__Snowflake BF4,CS:GO
13 godina
NVIDIA ForceWare - Topic o driverima

Format, fresh install Windowsa.

Stavio sam najnovije drivere, sve je radilo savršeno...

I onda drugi dan, Direct X crash u BF4.

Izgleda da nekim karticama ne pašu ti driveri.

Ja imam Gainward GTX 770 s 4 GB RAM-a.

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
Poruka je uređivana zadnji put sub 20.6.2015 20:04 (CyberDemonVZ).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
CyberDemonVZ kaže...

probaj ne instalirat Nvidia HD audio driver na novijim driverima, windowsi ce instalirat svoje drivere, zasad nemam crasha u BF4 nakon 5h igranja

13 godina
w0rtex83 kaže...
CyberDemonVZ kaže...

probaj ne instalirat Nvidia HD audio driver na novijim driverima, windowsi ce instalirat svoje drivere, zasad nemam crasha u BF4 nakon 5h igranja

Hmm. interesting...

Hvala, ćemo da probamo :)

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
14 godina
w0rtex83 kaže...
CyberDemonVZ kaže...

Sa i bez toga isti problem meni se do sad samo jednom pc smrznuo zbog TDR-a inace ga nemam , mogli bi novi driveri danas tj. sutra kad izlazi novi Batman posto je to "njihova" igra pa mozda i fixaju konacno ovaj problem.

twice the pride double the fall
14 godina
13 godina

:(

Changes and Fixed Issues in Version 353.30
The following sections list the important changes and the most common issues resolved
in this version. This list is only a subset of the total number of changes made in this
driver version. The NVIDIA bug number is provided for reference.

Windows Vista/Windows 7/Windows 8/Windows 8.1 Fixed Issues
There were no fixed issues to report for this release.

14 godina
CyberDemonVZ kaže...

:(

Changes and Fixed Issues in Version 353.30
The following sections list the important changes and the most common issues resolved
in this version. This list is only a subset of the total number of changes made in this
driver version. The NVIDIA bug number is provided for reference.

Windows Vista/Windows 7/Windows 8/Windows 8.1 Fixed Issues
There were no fixed issues to report for this release.

Ma to je više zbog Batmana, znaš da u zadnje vrijeme uvijek prije izlaska nekog hita bacaju novi drajver kako bi igra bila "stabilnija"

Be Water My Friend
10 godina

Tko je isprobo drivere? Jel ima crashanja kod overclocka ili inače u igrama?

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina

ja isprobo stabilni su ali ovo me buni "crashanja kod overclocka"...prvi glas da driver crasha OC...prije je do nestabilnog klokera 

The Time is always righT
13 godina

U biti kakvu funkviju ima taj Nvidia HD audio driver ?

Nije neophodan ?

15 godina
darijoman kaže...

Nije neophodan ?

Nije. Evo ti tu nešto više o tome.

Ne obaziri se na TD. To su trollovi.
17 godina
darijoman kaže...

Nije neophodan ?

več jako dugo idem na custom install, sam instaliram drajvere, fiziku i expirens, sve ostalo mi nepotrebno.

mrakky
13 godina
mrakky kaže...

več jako dugo idem na custom install, sam instaliram drajvere, fiziku i expirens, sve ostalo mi nepotrebno.

Ma ja u zadnje vrijeme ne instaliram experience.

Nije mi potreban :)

10 godina
ZGamer kaže...

ja isprobo stabilni su ali ovo me buni "crashanja kod overclocka"...prvi glas da driver crasha OC...prije je do nestabilnog klokera 

Ma dešavalo mi se al samo sa witcherom, točnije nisam smio ni pipnut 3d postavke za igru u nvidia control panelu, odma crash. O OC-u da ne pričam. Ništa, skidam nove drivere pošto kažeš da su stabilni, hvala na informaciji 

13 godina
ZGamer kaže...

Ima li kakvih novih grafičkih postavki u control panelu ?

11 godina

nezz nisam baš nešto posebno primjetio da je različito od prošlih ali ustvari više manje Expirience koristim zasad bez problema

The Time is always righT
12 godina

Novi driveri rade odlicno.

Moj PC  
2 0 hvala 2
16 godina
neaktivan

jel moguće da mi grafička uzrokuje smrzavanje PC-a??

ovakav mi je problem: odjednom se smrzne PC, i kad kliknem gumb za restart, ne želi se podić windows, škljocne nešto ko i inače kad se pali komp, al onda se vrti tak non stop. Moram ištekat iz struje i onda ponovno palit nakon par min. Nakon toga opet radi pa zašteka (nema pravila, neki put zašteka nakon par min, neki put nakon par sati, bilo pri surfanju, igranju igrica...)

netko mi je reko da je do HDDa, međutim pregledo sam HDD i u HD Sentielu (piše da su i jedan i drugi zdravi 100% i da rade perfektno na normalnim temperaturama) i u HD Tuneu (ne baca nikakva upozorenja i na Error Check mi veli da su svi sektori dobri, al sam pogledal samo onaj HDD na kojem mi je OS)..

sad sam bacil sumnju na grafičku jer zna mi se i ekran zacrnit pa se pojavi poruka "driver display stopped responding and has recovered", pregledal sam temperature i pregrijavanje nije problem (40-50°C)    

napravil roll back na driveru i opet isti problem

grafička je NVIDIA GeForce GTX 260

Ne želim imenovati, ali ću reći da sam ja prokockao novac, a neki su prokockali Svetinju.
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
robinho94 kaže...

jel moguće da mi grafička uzrokuje smrzavanje PC-a??

ovakav mi je problem: odjednom se smrzne PC, i kad kliknem gumb za restart, ne želi se podić windows, škljocne nešto ko i inače kad se pali komp, al onda se vrti tak non stop. Moram ištekat iz struje i onda ponovno palit nakon par min. Nakon toga opet radi pa zašteka (nema pravila, neki put zašteka nakon par min, neki put nakon par sati, bilo pri surfanju, igranju igrica...)

netko mi je reko da je do HDDa, međutim pregledo sam HDD i u HD Sentielu (piše da su i jedan i drugi zdravi 100% i da rade perfektno na normalnim temperaturama) i u HD Tuneu (ne baca nikakva upozorenja i na Error Check mi veli da su svi sektori dobri, al sam pogledal samo onaj HDD na kojem mi je OS)..

sad sam bacil sumnju na grafičku jer zna mi se i ekran zacrnit pa se pojavi poruka "driver display stopped responding and has recovered", pregledal sam temperature i pregrijavanje nije problem (40-50°C)    

napravil roll back na driveru i opet isti problem

grafička je NVIDIA GeForce GTX 260

A RAM?

Poruka je uređivana zadnji put sri 24.6.2015 17:52 (MEGATAMA).
16 godina
robinho94 kaže...

... ekran zacrnit pa se pojavi poruka "driver display stopped responding and has recovered", pregledal sam temperature...

ako ti to pise onda je do drivera (vjerojatno neki legacy s obzirom kolko je stara grafa). meni je hd7770 (poprilicno nova grafa) stalno radila te gluposti i onda sam ju zamjenio za nv i sve se popravilo. probaj se nekom radeonkom (ili bilo kojom drugom grafom) cisto da vidis jel grafa u pitanju.

Steam: charmander2005
16 godina
neaktivan
MEGATAMA kaže...

A RAM?

nije do RAM-a..testiral sam ga prek MemTest86 i nije izbacil nijednu pogršku 

Ne želim imenovati, ali ću reći da sam ja prokockao novac, a neki su prokockali Svetinju.
14 godina
robinho94 kaže...

nije do RAM-a..testiral sam ga prek MemTest86 i nije izbacil nijednu pogršku 

Koju verziju drajvera imaš?

16 godina
neaktivan
Tiby kaže...

Koju verziju drajvera imaš?

10 godina
protjeran

Nemogu nigdje naći, hoče li gtx 780 podržavati dx12?

17 godina

Da

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Moj PC  
3 0 hvala 3
15 godina

Jel to mogu opicit samo instal preko onih hotfix drivera(353-38) ili clean install?

Poruka je uređivana zadnji put čet 9.7.2015 18:30 (psihoroba).
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice