NVIDIA Ampere 30xx izdvojena tema

poruka: 11.274
|
čitano: 2.165.023
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
Re: NVIDIA Ampere 30xx
AFARON kaže...
MEGATAMA kaže...

Od danas gsync radi na 2019 QLED seriji,igram Destiny 2 4K/120hz hdr i igra sara od nekih 100fps do 120fps gdje sam postavio framerate limit i apsolutno cijelo vrijeme djeluje kao 120fps lock....ne vjerujem kako dobro ovo radi...vizuali su na max sve.

Je li to nakon ovog današnjeg update-a 1372? Ima li negdje patch notes ili slično za Samsung TV?

Da 1372,prije nisam mogao aktivirat VRR a sada radi cak i na 4K/120hz.

Na 4K/60hz je 4:4:4 10bit hdr

Poruka je uređivana zadnji put uto 10.11.2020 2:06 (MEGATAMA).
15 godina

https://www.reddit.com/r/pcmasterrace/comments/jpolp2/msi_hq_in_china_apparently_just_went_up_in_flames/?utm_source=share&utm_medium=mweb

nisu se mogli nositi sa demands... morat ćete se okrenuti zotacima gigabyteima tufima...

6 godina
protjeran
NVIDIA Ampere 30xx

Ništa čudno, one cijene na prezentacijama su ionako bile predobre da bi bile istinite, što se i pokazalo u praksi, klasična prevara od Nvidie:

Poruka je uređivana zadnji put uto 10.11.2020 8:04 (Riot).

0 0 hvala 0
16 godina
LIX kaže...

https://www.reddit.com/r/pcmasterrace/comments/jpolp2/msi_hq_in_china_apparently_just_went_up_in_flames/?utm_source=share&utm_medium=mweb

nisu se mogli nositi sa demands... morat ćete se okrenuti zotacima gigabyteima tufima...

MSI CEO Charles Chiang dies after falling from building, aged 56

Sumljive stvari se događaju oko MSI-a.

Poruka je uređivana zadnji put uto 10.11.2020 8:37 (T-bone's).
13 godina
NVIDIA Ampere 30xx

Ima na Linksu 3080 čak i 3070  i 3090 

Moj PC  
3 0 hvala 1
14 godina
VooDooZg kaže...

4550kn za 3070 je  relativno OK, nije bilo niže kod nas...Ali 3080 nema ispod 7200kn, tu je još cijena u kurcu.

13 godina
Promster kaže...
VooDooZg kaže...

4550kn za 3070 je  relativno OK, nije bilo niže kod nas...Ali 3080 nema ispod 7200kn, tu je još cijena u kurcu.

da ali to su neki jaci modeli oni normalni su bili 6500  kaj je isto ok cijena 

14 godina
VooDooZg kaže...
Promster kaže...
VooDooZg kaže...

Ma daj, ovo nebi stavio u komp ni da je 2500kn...

13 godina
NVIDIA Ampere 30xx

Ok cijena za 3070, za 3080 i dalje malo previše.

Dery:Dobaci meni tvog delidera pa da vidiš kako mu cijena raste kao platini.Kad ga ja uštelim to će postat pravi i7 , ostavi se ocanja i plug and play-a, nije to za te.Ja sam izbrusio vještine na amdu
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
NVIDIA Ampere 30xx

Došle karte u Links!!!

Lijep pozdrav ;)
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
NVIDIA Ampere 30xx

Skoro sam uzeo ovu 3070 od Gainwarda ali ću se još strpiti za odgovor iz drugog tabora.

Moj PC  
1 1 hvala 0
13 godina
Dragone kaže...

Skoro sam uzeo ovu 3070 od Gainwarda ali ću se još strpiti za odgovor iz drugog tabora.

I ja. Skoro sam kliknuo. Da AMD ponudi bolje za isto ili manje novaca, jaja bi si odgrizao.

Dery:Dobaci meni tvog delidera pa da vidiš kako mu cijena raste kao platini.Kad ga ja uštelim to će postat pravi i7 , ostavi se ocanja i plug and play-a, nije to za te.Ja sam izbrusio vještine na amdu
Poruka je uređivana zadnji put uto 10.11.2020 9:08 (DarthMarkus).
10 godina
DarthMarkus kaže...
Dragone kaže...

I ja. Skoro sam kliknuo. Da AMD ponudi bolje za isto ili manje novaca, jaja bi si odgrizao.

ne znam zašto misliš da se to može dogoditi. Sigurno znamo da kartice neće biti jeftinije od ovih, a situacija sa nabavkom će biti još gora nego sa amperom. Jedino ako ćeš čekati još pola godine, to je druga stvar

13 godina
NVIDIA Ampere 30xx

Puf, and its gone.

EDIT : 3080 GS

Još ih ima na stanju. Čudo.

Poruka je uređivana zadnji put uto 10.11.2020 9:29 (DarthMarkus).
Moj PC  
0 0 hvala 0
6 godina
protjeran
Cansee kaže...

ne znam zašto misliš da se to može dogoditi. Sigurno znamo da kartice neće biti jeftinije od ovih, a situacija sa nabavkom će biti još gora nego sa amperom. Jedino ako ćeš čekati još pola godine, to je druga stvar

Ampere će biti vrlo teško nadmašiti u tome, svakako vrijedi pričekati.

Poruka je uređivana zadnji put uto 10.11.2020 9:29 (Riot).
14 godina
NVIDIA Ampere 30xx

Ova Gainward Phantom izvedba mi se baš sviđa, ne znam kako ju do sad nisam vidio...Ima neki industrijski look.

Poruka je uređivana zadnji put uto 10.11.2020 9:31 (Promster).
Moj PC  
5 0 hvala 0
7 godina
Promster kaže...

Ova Gainward Phantom izvedba mi se baš sviđa, ne znam kako ju do sad nisam vidio...Ima neki industrijski look.

jer ih nije bilo do sada

Phoenix im je referentni nvidia dizajn pcb-a, a Phantom je sa Gainward modifikacijama, pa se vise i potrude oko dizajna i hladenja itd

i da, izgledaj jebeno stvarno

Poruka je uređivana zadnji put uto 10.11.2020 9:33 (3dfx).
9 godina
NVIDIA Ampere 30xx

Osobno se bojim da od RX serije neće biti ništa bar do veljače osim po suludo inflated cijenama ako uopće i bude prilike i za to.

Pratim 3080 još od launcha i nemoguće je kupiti karticu a ne ispljunuti bar 900e i to ako imate sreće pogoditi "drop" u tih par sekundi kolko bude up.

O lokalnim retailerima da ni ne govorim tu vidite situaciju cijene su ~1000e i tako će i ostati još neko vrijeme.

3070 po ovim cijenama u Linksu su super - 4550 kn kod nas za 3070 nije loše iako je gainward koji slovi kao jedan od najgorih za ampere. Ni nigdje vani ih nećete nać po nižim novcima.

Osobno mislim da će i ovo planuti u kojoj minuti/danu i da će situacija ovakva biti skroz tamo do početka sljedeće godine kada bi se sve moglo lagano unormaliti. Na njuškalu je situacija potpuno divlja 5500 je najniza cijena za 3070 a Asus i slično ide preko 6000 kn što je sumanuto.

Što se tiče RX serije tko god se nada da će kupiti na launchu po retail cijeni eventualno F5, jako dobar internet, svi podatci automatski u google payu/paypalu  i nadat se da ćete upast u prvi drop kod nekog njemačkog retailera. Kod nas će cijene bit užasno visoke (možda i više od RTX3080 pogotovo ako na official benchmarksima odere 3080) i dobavljivost će bit ravna nuli.

O 6900XT neću ni pričati jer je to exclusive AMD znači nema partnerskih kartica samo referentna kojih će zbog toga biti puno manje i mislim da kupiti 6900XT na launchu ako niste jutuber, bloger ili tech guru možemo svi kolektivno zaboraviti.

Najbolja opcija je ovo što sam ja napravio, probati kupiti neki "jeftini" 3070 i imati time zaleđe i backup.

- 3070 će se puno lakše prodati aftermarket na forumu/njuškalu jer je puno pristupačnija - pogotovo probati kupiti nekog od "boljih" i pouzdanijih proizvođača kao npr: asus, evga...

- Da se naći tu i tamo po retail cijeni pa netreba plaćati nikakve scalpove retailera pogotovo ako pratite njemačke retailere (shipping vrlo jednostavan preko mailbox.de)

- sa 3070 up and running pokušati kupiti RX6800XT ili 6900XT po "retail" cijeni te 3070 prodati bez gubitka nakon uspješne kupnje RX serije.

#YOLO
Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
3dfx kaže...
Promster kaže...

jer ih nije bilo do sada

Phoenix im je referentni nvidia dizajn pcb-a, a Phantom je sa Gainward modifikacijama, pa se vise i potrude oko dizajna i hladenja itd

i da, izgledaj jebeno stvarno

I onda 'zajebu' backplate, em je ovaj Phantom natpis bezveze, em je na lijevoj strani jebeni wall of text...Čemu??

9 godina
NVIDIA Ampere 30xx

HAHAHAHAHAH

Doslovno 10 minuta nakon objave puf ide na 4800 hahahaha do kraja dana je na 5 hahahahahaha

Edit 5 min nakon: AAAAAND ITS GONE!

#YOLO
Poruka je uređivana zadnji put uto 10.11.2020 10:21 (AdR03).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
NVIDIA Ampere 30xx

Džaba vama svih tih grafa dok imamo ovakve igre 

2 0 hvala 0
17 godina
NVIDIA Ampere 30xx

Zašto ova Gainward bar kod linksa kosta oko 1000kn manje nego npr ova koju sam ja uzeo ventus x3?

Ima li neka caka?

Bnet: mNik987#2148
Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
toxic kaže...

Zašto ova Gainward bar kod linksa kosta oko 1000kn manje nego npr ova koju sam ja uzeo ventus x3?

Ima li neka caka?

Iskreno i nema baš 

Uzeo si dok su lupili early adopter fee, čak ako se pogleda i retail cijena te dvije kartice one su tu negdje, negdje je čak ova gainwardica skuplja...

#YOLO
14 godina
toxic kaže...

Ima li neka caka?

A di si uzeo?

15 godina
neaktivan
NVIDIA Ampere 30xx

Napokon su i meni u Proshopu updateali status narudžbe, stiže Gaming X Trio između 20.11 i 26.11, nadam se da će poslat 20 tak da mi se stigne fowardat paket kuć i taj tjedan stigne, čak su mi zamjenili watchdogs legion za cod, niti jedno niti drugo mi je baš nešto previše zanimljivo ali cod sam siguran da ću barem upalit

Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
toxic kaže...

Ima li neka caka?

Vrati je nazad i uzmi ovu :)

9 godina
qwertYxoZ kaže...
toxic kaže...

Ima li neka caka?

Nedostupne su doslovno 20 min nakon objave...

Prvo su stavili 4550 za cash pa nakon 15 min digli na 4799 i naravno nema ih više :)

#YOLO
15 godina
NVIDIA Ampere 30xx
AC valhala max settings ....
Moj PC  
5 0 hvala 2
17 godina
qwertYxoZ kaže...
toxic kaže...

Ima li neka caka?

ma necu... prezadovoljan sam s ovom  ventus x em sto lijepo izgleda em sto je super tiha

Bnet: mNik987#2148
13 godina
VooDooZg kaže...
Promster kaže...
VooDooZg kaže...

Nije istina, evo gledam sada i sad su po 7300 kn modeli koji su prije bili 6500... Dakle prije su Phoenix GS i GamingPro OC bili 6500, a sad su 7300 *losiji* modeli tj GameRock i Phantom. Napokon i Links odlucio zaradit koju paru na hypeu :P

EDIT: Al ko god je ugrabio ove Phoenix 3070 za 4800, to je odlican buy (y)

~beware the beast, but enjoy the feast he offers~
Poruka je uređivana zadnji put uto 10.11.2020 11:52 (Minneyar).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice