- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ma Brisi Post,nema Nade vamo nekome nesto objasniti.
Cuvajte oci
Btw, tv+bose kucno Kino me doslo skolo 3 kile eura... mislis da sam toliko glup da sam uzeo to za gejming a ne da sa djevojkom uzivam u filmovima
Cuvajte oci
Btw, tv+bose kucno Kino me doslo skolo 3 kile eura... mislis da sam toliko glup da sam uzeo to za gejming a ne da sa djevojkom uzivam u filmovima
Mislim
Joj oprosti evo ispravak netocnog navoda: "Mislim da sam stvarno glup, bacio pare na samsung tv a nemam ni grafu koja moze posteno gurati igre na 2160p koje su i jedno desetljece stare"!
Mislim da ovako bolje zvuci,sto ne?!
Pa jadni kinezi se isto moraju odmarati,buduci da onak 99,99% dijelova dolazi od njih,proizvodnja je vjv na 0.
https://www.igorslab.de/en/one-more-reason-for-the-delay-of-the-geforce-rtx-3070-the-rtx-3080-and-rtx-3090-are-still-short/
Sve mi se čini da ljudi koji nemaju para da si kupe vecu dijagonalu od 27 i vecu rezu od 1080 upravo pljuju po vecim dijagonalama i vecim rezama, ljudi, ne lakukaračite pliz.
Imam TV od 1300 eura, i kazem onak kak je. Stolni gejming sve preko 27 incha i 4k je smrt za oci,pogotovo u mraku.
A bitno da se nema love...
O cemu ti pricas, imam 27" 4k, imam 32" 4k, kupio 75" tv/monitor 4k i igram i na 4k i na 2k rezi, i nema teoretske šanse da se vraćam na 1080p, kako veca dijagonala i veca reza mogu bit smrt za oči, šta ti to znači smrt za oči. Da znaš kako samo izgleda forza horizon 4 na 4k, pogotovo na 75", pao bi u nesvijest.
Pa vidis meni vec na 27" pred stolom u mraku nakon par sati Gejmanja boli glava. Sta onda jos veci ekran/rezolucija,nakon 10 godina imas dioptriju.
Pa nemas bezveze preporuke na kojoj udaljenosti sjedis proporcionalno koliko veliki ekran imas.
TV mi je 65" i uzivam u kauc gejmingu tako,nisam rekao da je 4k glupost,glup je onaj koji misli nesto drugo.
4k je najbolji oblik gejmanja definitivno ali ne pred stolom par cm od ekrana, pitaj svakog ocnog pa se vrati i reci mi sto ti je rekao
Ne igraj u mraku, zato i postoji svijetlo.
Imate palitice i sad na linksu, nisu odmah dostupne, no kad stignu su vaše
Ma Links isto nesto mulja - ja sam ih vidio vec u 4 ujutro i refreshao do 7:40 cca - nisu se dale staviti u kosaricu - i onda kad je postalo moguce staviti u kosaricu, a vidio sam to sigurno unutar prve minute, je odmah pisalo da je rasprodano. I sad opet nije moguce ni staviti u kosaricu.
Ma Links isto nesto mulja - ja sam ih vidio vec u 4 ujutro i refreshao do 7:40 cca - nisu se dale staviti u kosaricu - i onda kad je postalo moguce staviti u kosaricu, a vidio sam to sigurno unutar prve minute, je odmah pisalo da je rasprodano. I sad opet nije moguce ni staviti u kosaricu.
Možda im netko u skladištu scalper, vidjet ćemo kadi ako stignu TUFice
Cuvajte oci
Koliko ces jos puta modificirat ovaj post?
Prvotno si trkeljao kako si ti profi gamer a ostali igraju par sati tjedno da bi na kraju dosao do "svoje cure"...
Imas ti gadnih problema....koji ti je ovo acount ovdje na forumu....i molim te nemoj napisat prvi...
Da, vidio i ja..... to je već unaprijed prodano izgleda sve...
Ali barem su cifre OK dakle oko 6,5k za 3080-tku.... kad dođe veča količina trebalo bi još malo pasti možda.
mozda cu moci nabaviti jednu , kakve su te Palit jel se ne crashaju?
Samo ne kuzim za koji klinac uopce stavljaju na web ak ni u jednom trenutku ne mozes zapravo kupit... Ono, ak vec imaju otprije narudzbe nek posalju direkt ljudima kad stignu kartice, bez ovih navlakusa
Nazvat ću im support pa pitati što je s tim forama. Da li očekuju da te količine uskoro stignu ili nešto?
Samo ne kuzim za koji klinac uopce stavljaju na web ak ni u jednom trenutku ne mozes zapravo kupit... Ono, ak vec imaju otprije narudzbe nek posalju direkt ljudima kad stignu kartice, bez ovih navlakusa
A isto ko i javni natječaju u Hrvatskoj, objavi se samo reda radi, a već se unaprijed zna tko će dobiti.
Vjerojatno to zgrabe zaposlenici i sve je dogovoreno, ali mora biti objavljeno.
Izašla je priča kako MSI prodaje na crno svoje grafičke puno skuplje po ebayu
"As said, MSI is scalping their own 3080s on ebay under the name Starlit Partner. Browsing the Starlit Partner seller reveals that everything they sell is MSI, most (maybe all) new in a box. They have the nerve to say "We work closely with the manufacturer." Because they are literally the manufacturer."
evo link koga zanima, ima dosta dokaza
https://www.reddit.com/r/hardware/comments/j6idky/msi_scalping_their_own_3080s_on_ebay_links/
Piše da je starlit trademark owner baš msi computer corp. tak da to i je vjerojatno tako. Očito je nv cijenu postavila prenisko, a partneri se snalaze kako god znaju.
Izašla je priča kako MSI prodaje na crno svoje grafičke puno skuplje po ebayu
"As said, MSI is scalping their own 3080s on ebay under the name Starlit Partner. Browsing the Starlit Partner seller reveals that everything they sell is MSI, most (maybe all) new in a box. They have the nerve to say "We work closely with the manufacturer." Because they are literally the manufacturer."
evo link koga zanima, ima dosta dokaza
https://www.reddit.com/r/hardware/comments/j6idky/msi_scalping_their_own_3080s_on_ebay_links/
Uh, puno đubretarskih poteza od MSI-a u zadnje vrijeme, bilo je i ono s 'kupnjom' reviewa tj. plaćanje da se ne objavi negativni review sad ovo...
Steve ima live show baš sad o tome.
Piše da je starlit trademark owner baš msi computer corp. tak da to i je vjerojatno tako. Očito je nv cijenu postavila prenisko, a partneri se snalaze kako god znaju.
Jadni partneri lmao.
Ovaj MSI je najveće govno u seriji 3xxxx.
Normalno da će sklalpat sami svoje proizvode kad svi kupuju Asus i Gigu.
Steta jer MSI ima dobre proizvode i ovako ce si samo narusit reputaciju.
Steta, jer su MSI imali dobre proizvode i ovako ce si samo narusit reputaciju.
ftfy
al kolko sam shvatio, nije tu ništa ilegalno. jedino je đubretarski prema kupcima
al kolko sam shvatio, nije tu ništa ilegalno. jedino je đubretarski prema kupcima
Ma jok. Krše barem 2135235234 prava potrošača.
mozda cu moci nabaviti jednu , kakve su te Palit jel se ne crashaju?
Palit = Gainward (tj. Gainward je subsidiary Palita)... 3080 im imaju identičan cooler, samo je branding drugačiji (Phoenix i GamingPro), tako da bi rekao da je dobra kartica - barem uspoređujući sa svojom Gainwardicom.
Što se tiče softvera, isto tako - sve isto, samo je brand drugačiji (Palit Thundermaster i Gainward Expert Tool 2 - dva ista programa s drugim skinom).
Lako je ovce sisat. Umjesto da ekipa ignorira 3xxx seriju, i fokusira se na pad cijena na 2xxx seriji,
te radeon 5700/5600 - ovce su spremne prodat bubreg za malo FPS-a.
Lako je ovce sisat. Umjesto da ekipa ignorira 3xxx seriju, i fokusira se na pad cijena na 2xxx seriji,
te radeon 5700/5600 - ovce su spremne prodat bubreg za malo FPS-a.
Pa ljudi kupuju telefone po 14k kn :) ovo je ništa.
Dobar komentar na vc-u.
What a 'brilliant' idea
- sell product to sub-company you own
- sell the product for %200
- watch as your bank account is growing
Bravo MSI !!!
EDIT : Plastični backplate
Barem su pametno ovo odradili jer su kupci i onako nezadovoljni cijelom situacijom oko Ampere.