Ubrzo planiram kupiti karticu iz naslova, pa me zanima dali bi ona mogla ići na LC Power 650w.
A ako ne, dali mi netko može preporučiti napajanje za tu grafu, po mogučnosti ispod 600kn.
Ubrzo planiram kupiti karticu iz naslova, pa me zanima dali bi ona mogla ići na LC Power 650w.
A ako ne, dali mi netko može preporučiti napajanje za tu grafu, po mogučnosti ispod 600kn.
Trebalo bi biti OK, ali ukoliko nisi još kupio pa se dvoumiš onda preporuka svakako za Silwer Power 650W/made by Seasonic/što su odlične reference za kupnju imao sam dotično i odlično napajanje za lovu koju košta.
Pogledaj u Links(pod ostala napajanja).Ukoliko još koristiš monitor 17" onda je to bacanje love za grafu koju planiraš kupiti i ovu koju imaš je owerkill s obzirom na rezoluciju koju isti koristi.
Što se tiče napajanja nažalost imam ga i volio bi ga promjenit, a što se tiče monitora ubrzo kupujem 22".
A ako bude bilo potrebno i novo napajanje, ali glupo mi je jer sam ovo kupio prije 2 tjedna.
Što se tiče napajanja nažalost imam ga i volio bi ga promjenit, a što se tiče monitora ubrzo kupujem 22".
A ako bude bilo potrebno i novo napajanje, ali glupo mi je jer sam ovo kupio prije 2 tjedna.
ma moće taj LC power držazi GTX 470 ništa se ne brini....HX 620 drži GTX 480 pa nemaj brige...
Pa i ja se nadam. I ponavljam ovaj lc power nije loše napajanje kao što nei govore.
Je to je to napajanje.
Moralo bi bez problema pogonit.
Ok. to sam htio znati, hvala svima.
A može li Silver Power od 650w bez problema pogonit navedenu karticu?
Bez problema, Seasonic proizvodi Silver Power napajanja, a zna se da je Seasonic Top 5 najkvalitetnijih i najpouzdanijih proizvođača napojnih jedinica. :)
da, i neznam zašto se vi sa 650W napajanjima brinete oko toga, djeluje apsurdno.
Pa možda zato jer moje napajanje košta skoro 400kn manje od tvog a imaju isto w.
ee izvinite što idm offtopic...ali ajte nabrojte 10 najboljih marki napajanja koje vi mislite da su nabolja od 1 do 10
1.Corsair
2.Seasonic
3.Thermlatake
4.Coolermaster
5.OCZ
6.Tagan
7.Chieftec
8.Fortron
9.Tagan
10.Lc Power
da čujem vaša mišljenja
Antec
Seasonic
Tagan
Corsair
Fortron
Chieftec
XFX
..
Antec
Seasonic
Tagan
Corsair
Fortron
Chieftec
XFX
..
a da zaboravio sam Antec koji je možda bolji i od seasonica
ee izvinite što idm offtopic...ali ajte nabrojte 10 najboljih marki napajanja koje vi mislite da su nabolja od 1 do 10
1.Corsair
2.Seasonic
3.Thermlatake
4.Coolermaster
5.OCZ
6.Tagan
7.Chieftec
8.Fortron
9.Tagan
10.Lc Power
da čujem vaša mišljenja
Antec
Seasonic
Tagan
Corsair
Fortron
Chieftec
XFX
..
1. Enermax
Dalje idu ova šta ste vi nabrojali
SRRY SAD VIDIM
Da, da, čuftek je bolji od seasonica...
Da, da, čuftek je bolji od seasonica...
Chieftec i Fortron su šroteks marke !!!! Coolermaster,Thermaltake,Antec i OCZ ih kidaju..
Fortron prije anteca, nebi reko.
Chieftec i Fortron su šroteks marke !!!! Coolermaster,Thermaltake,Antec i OCZ ih kidaju..
Kidaju, ali nisu "šroteks" Chiefec i Fortron. Ni blizu toga.
gdje se tu ubraja silverstone ?
da znam kako stojim..
Fortron prije anteca, nebi reko.
ja bi na vrh stavio thermaltake koji se stalno zapucava u corsair i često ga ruši na testovima xD
da znam kako stojim..
Nespadaju ni oni u slabu kategoriju, definitivno solidna napajanja.
da znam kako stojim..
Nespadaju ni oni u slabu kategoriju, definitivno solidna napajanja.
ma šta solidna ?!??!?!? silverstone strider jedna od najboljih serija napajanja na svijetu !
Enermax, Seasonic, Antec, Silverstone.
Fortron i Čuftek ne spadaju u kategoriju najboljih.
http://www.genelec.ba/cart.php?sta=view&mid=1&sid=13&cid=14936
kod mene nije strider, nego ovo
valjda je dovoljno solidno za kasniju nadogradnju graficke
siguran sam da bi mogo gtx 460, samo ne znam koliko bi je mogo clockat sa ovim napajanjem, jer sam vidio da kad se MSI cyclone verziji poveca napon, potrosnja zna porast i 70W..
Pa možda zato jer moje napajanje košta skoro 400kn manje od tvog a imaju isto w.
ne nego samo 280kn, ja sam svoga corsa platio 750kn + povrat poreza(germany) = 680kn.
LC power nije šroteks kao MS,Powertrain, Frontier...
Tko veli da je Fortron i chief šrot je malo noob.
BTW: ajme spamare.