Hd 6870

poruka: 131
|
čitano: 24.468
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Hd 6870

... e sada definitivno zalim sto nisam uzeo dvije HD 6870 i spojio ih u crossfire, cime bi dobio performanse koje znacajno nadmasuju HD 5870, po cjeni bitno nizoj od cijene HD5870, odnosno dvije Hd 6870 bi me kostale nakon povrata Mwst ispod 340 EUR.

No u svakom slucaju ako naletim opet na tu cjenu bez razmisljanja kupujem

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Hd 6870

ot

lol Koja je ovo razlika u cijeni..: pogledajte malo HD5850 VaporX OC u ADM i u Linksu?

btw ima 700kuna više dat ko kupi u Linksa istu potpuno jednaku grafuxD

i want u ugly i want u disease i want you everything as long as is free i want your love love love love i want your lovexD
Poruka je uređivana zadnji put sub 30.10.2010 19:19 (stoncin3).
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Hd 6870

evo decki ispricavam se sta malo uletavam offtopic, ali kupio bi si graficku novu pa sam gledao tu novu 6870 i gtx 460 2gb u linksu obje dodu 2100 kn. koja je vasa preporuka (mozda i neka treća kartica, al da je oko 2000kn)

hvala

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: Hd 6870
CROrens kaže...

evo decki ispricavam se sta malo uletavam offtopic, ali kupio bi si graficku novu pa sam gledao tu novu 6870 i gtx 460 2gb u linksu obje dodu 2100 kn. koja je vasa preporuka (mozda i neka treća kartica, al da je oko 2000kn)

hvala

gtx 460

15 godina
neaktivan
Hd 6870

Ne budi lud, ta 2GB su samo tu jer ima ljudi s fetishom na to, onda uzmes GTX470

The ONE and ONLY!
Moj PC  
8 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
CROrens kaže...

hvala

Između te dvije HD 6870, jer te dvije kartice nisu ni ista klasa, ali za 2100 KN možeš uzet GTX 470 koja je bolji izbor, osim ako si slab sa napajanjem, uzmi HD 6870, jer troši manje!?

Google je pametan samo onoliko koliko je pametan i onaj koji ga koristi!?
15 godina
neaktivan
Hd 6870
(Ako svijetli da sam online, ne znači da sam tu)Two beer or not two beer--- http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=1380237
Moj PC  
7 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Upravo to, ako nema problema s napajanjem, ja još predlažem da uzme Twin Frozr (valda se tako piše) verziju, jer ima puno bolju voltažnu regulaciju i puno, puno bolje hlađenje od običnih!?

15 godina
neaktivan
Hd 6870

Ovu twin froz može naklokati da ide ko 5870, pa i jače.

(Ako svijetli da sam online, ne znači da sam tu)Two beer or not two beer--- http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=1380237
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

nisam  sve čitao i znam da kasnim

e ovako, malo sam prelistao njihovu stranicu i kod sephire imaš 2 vrste kartica (u njihovoj ponudi), dakle ima lite retail i full retail, dakle možda si onda ubo lite verziju

15 godina
neaktivan
Hd 6870

Ali da sam na tvojem mjestu, definitivna pobjednica CIJENE /PERF je ova ljepotica KLIK

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Plahi kaže...

Ali da sam na tvojem mjestu, definitivna pobjednica CIJENE /PERF je ova ljepotica KLIK

nemoj me krivo shvatiti ali stvarno mislim da izgled grafe nije niti malo bitan, ona jadna čući ćami u kompu, a ako je i želiš vidjet moraš izvoditi akrobacije (leć na pod i izvrtat glavu kako bi je vidi)

tako da stvarno mislim da nema smisla kupovati grafu po izgledu već po perfomansama

15 godina
neaktivan
limitedition kaže...

6k serija je definitivno slabija u odnosu na 5k što se gejminga tiče

http://www.guru3d.com/article/radeon-hd-6850-6870-review/

http://hothardware.com/Reviews/AMD-Radeon-HD-6870--6850-GPUs-Debut/?page=1

http://www.hardwarecanucks.com/forum/hardware-canucks-reviews/37286-amd-radeon-hd-6870-hd-6850-review.html

Uzeli su dio tranzistora da bi unaprijedili obradu videa i dodali podršku 3D naočalama slično nvidiji stoga i slabiji rezultati:

http://www.amd.com/us/products/technologies/amd-hd3d/Pages/hd3d.aspx .

Sad, zavisi što vam treba. Osobno sam mišljenja da je 3d još u povojima i ne planiram ulagati lovu u nikakvu drugu opremu kao što su 3d naočale i odgovarajući monitor ponajviše zbog činjenice da su nove (bolje) tehnologije 3d prikaza na pomolu a dok to zaživi ove kartice će biti u rangu današnje 8800 gts. Upravo imam mogućnost dobiti 6870 iz njemačke za 199 eur ali smatram da nema žurbe i da treba pričekati odgovor nvidie.

bdw..mora se priznati da su još više unaprijedili energetsku efikasnost što je definitivan veliki plus!! Osobito 6870. Svaka čast.

Kako sam ja vidio na guru3D HD6870 zaostaje za HD5870 i negdje je kao GTX470 a HD6850 je slabija od HD5850 i jača od GTX460!

S tim da su efikasnije,manji die size,potrebna manja voltaža,zagrijavanje nove tehnologije ovo je :D

Kako možeš usporedivat High End 5xxx serije s mainstreamom 6xxx?

Gledaj HD68xx su nasljednici HD57xx serije a imaju preformanse blizu HD58xx?

Ako su slabije od 5xxx možeš me upucat!

Vidit ćeš kad izađu HD69xx kako će otrat pod s HD58xx serijom ;)

To je usporedba!

Gledaj HD68xx nasljeđuju HD57xx

HD69xx nasljeđuju HD58xx

HD6990 je nasljednik HD5970

HD67xx je rebrand HD57xx!

"The war is in your blood.Don't fight it!"-John Rambo
15 godina
neaktivan
Plahi kaže...

Ako je ta cjena prava, i ja bih to sad uzeo da nemam grafu, ali mislim da je ta cjena greška, jer je u jednoj temi forumaš: Cele, napisao da je kod dobavljača cjena stara te da ako je ova cjena ispravna, da prodaju sa 500-600 KN minusa, a mislim da je to za naše trgovce ne pojmljivo, čak i da je riječ o nekoj akciji!?

15 godina
neaktivan
hd22sb kaže...
Plahi kaže...

nemoj me krivo shvatiti ali stvarno mislim da izgled grafe nije niti malo bitan, ona jadna čući ćami u kompu, a ako je i želiš vidjet moraš izvoditi akrobacije (leć na pod i izvrtat glavu kako bi je vidi)

tako da stvarno mislim da nema smisla kupovati grafu po izgledu već po perfomansama

Deff se slažem vapor-x izvedba s 5850 za smješnih 1600kn

To doslovno potuče GTX460 1gb!

OT:

Ljepotica _:D

"The war is in your blood.Don't fight it!"-John Rambo
Poruka je uređivana zadnji put pon 1.11.2010 17:46 (pandza94).
15 godina
neaktivan
Hd 6870

Šta je tebi?!{#} Nisi pročitao moj cijeli post ili šta?!{#} Pa to je 5850 i to vapor-x{#} izdanje za SAMO 1600kn. Nju možeš brutalno klokati da bude kao GTX 470 a jeftinija je 350 kn. To sam rekao. A to što je lijepa, to je samo mali +.{#}

Moj PC  
4 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
hd22sb kaže...
Plahi kaže...

Oprosti ali kakve veze ima ovo podcrtano s onim što je on napisao, link je od kartice koja je performansama jednaka onim prije predloženim, a ima odličan hladnjak, i cjenu manju za 400 KN, ako je ta navedena cjena prava!?

15 godina
neaktivan
Ivsa kaže...
hd22sb kaže...
Plahi kaže...

Oprosti ali kakve veze ima ovo podcrtano s onim što je on napisao, link je od kartice koja je performansama jednaka onim prije predloženim, a ima odličan hladnjak, i cjenu manju za 400 KN, ako je ta navedena cjena prava!?

ima to što su stranicu prije komentirali izgled kartice i on je napisao vidi ove ljepotice (ne kažem da je on točno komentirao, ali bilo je nekih rasprava kako je5xxx serija ljepša te kako bi zbog toga bolje nju ubo)

15 godina
neaktivan
Hd 6870

Pa jesi ti čitao moj post ili onaj stranicu prije? hahahahhahaah

{#}

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Plahi kaže...

{#}

Skroz smo mi {#}!?

15 godina
neaktivan
Plahi kaže...

{#}

ma tek sam krenuo čitati ovu temu, a kada kasniš 2 stranice onda preskočiš neke stvari

koa što već rekoh netko je komentirao izgled i prebacim se na drugu str. kad vidim "vidi ove ljepotice"

zato sam i napisao nemoj krivo shvatiti

nego ja bih rađe ubo ovako nešta {#} http://www.estrada-clubbing.de/cms/index.php?option=com_ponygallery&func=watermark&id=20841&orig=0&Itemid=3

ali mislim da je kod nas 6870 preskup, evo bio na nabavi i vele u adm-u 2100 kn

14 godina
neaktivan
Hd 6870

Evo, ujutro bas bacih pogled na brzinu i ugledah ovo na stranicama austrijske peluge

http://www.peluga.at/index.php?action=78&ARANUMMER=19154

a buduci da Graz i nije nesto tako daleko, mislim da cu skociti po jos jednu {#}

Stvarno je zvijercuga.

Vezano za raspravu HD 6870 VS GTX 460, objavljeno je dosta prikaza po internetu, a izasao je i test u novom BUG-u. Sto vise reci nego.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Ivsa kaže...
Plahi kaže...

{#}

Skroz smo mi {#}!?

Heh i još jedan ot od mene hehehe{#} jer grafičke više nema za kupit ili je najvjerovatnije nikad nije ni bilo po toj cijeni. Pa tu čovjek može za jednu novu GTX470 zaradit da kupi par kom po toj cijeni 1600 i proda ih po 2 soma kuna i nešto kolko

zapravo i košta HD5850 Vapor-X Sapphire!

i want u ugly i want u disease i want you everything as long as is free i want your love love love love i want your lovexD
14 godina
protjeran
Hd 6870

Nisam htio otvarati novu temu,da li bi ovo moje napajanje moglo držati CF HD 6870 ???

Moj PC  
0 2 hvala 0
17 godina
sheX kaže...

Nisam htio otvarati novu temu,da li bi ovo moje napajanje moglo držati CF HD 6870 ???

Mislim da bi, jedva. Bilo bi dobro da imas bar neko 600w brand name.

EDIT: Jel mislis mjenjat procesor? Ako ne, onda mislim da bi ti bio usko grlo i to za jednu...

Poruka je uređivana zadnji put uto 2.11.2010 16:37 (ShadoW).
14 godina
protjeran
ShadoW kaže...
sheX kaže...

EDIT: Jel mislis mjenjat procesor? Ako ne, onda mislim da bi ti bio usko grlo i to za jednu...

Proc će uskoro biti Athlon II X4 640 a ram 4GB DDR3 1333MHz Corsair...šta misliš bi li ovaj Athlon II mogao iskoristiti max iz HD 6870 ???

17 godina
sheX kaže...
ShadoW kaže...
sheX kaže...

Proc će uskoro biti Athlon II X4 640 a ram 4GB DDR3 1333MHz Corsair...šta misliš bi li ovaj Athlon II mogao iskoristiti max iz HD 6870 ???

Iz jedne sigurno bi, a iz dvije mislim isto da bi, ovisi na kojoj rezoluciji igras. Ako igras na 1920x1200 ili 1920x1080 onda bi vjerovatno iskoristio.

17 godina
stoncin3 kaže...

Jednostavno bilo mi vrijeme da se proda 5850

I uzmeš 2 slabije od kojih jedna ništa neradi  {#}

MSN - drazen016@net.hr , e-mail - drazen018@email.t-com.hr | FAN of Neon Genesis Evangelion and Star Trek | Downloading High Definiton Video
14 godina
protjeran
ShadoW kaže...
sheX kaže...
ShadoW kaže...
sheX kaže...

Iz jedne sigurno bi, a iz dvije mislim isto da bi, ovisi na kojoj rezoluciji igras. Ako igras na 1920x1200 ili 1920x1080 onda bi vjerovatno iskoristio.

Hvala na odgovoru ali da pitam na onaj poznati način,da li će Athlo II X4 640 biti bottleneck za 2x HD 6870

17 godina
sheX kaže...

Hvala na odgovoru ali da pitam na onaj poznati način,da li će Athlo II X4 640 biti bottleneck za 2x HD 6870

Na kojoj rezoluciji igras? Ako na nekoj vecoj, onda mislim da nece.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice