Gtx 9xx Club
- poruka: 9.120
- |
- čitano: 747.896
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
srednja zalost!lp
Ode GTX 970,go Intel HD 530!!
Koja jaca se ceka?
Ne mozes vjerovati, ja isto drzim tako postavke i radi bez problema. Malo sam digao napon jos, +15 mV jer u odredenim igrama zna smanjiti takt (smanjuje u stepovima od 12 Hz). Kada stavim taj blagi overvolt, onda vise ne pada.
moja srednja žalost se bolje kloka nego Stjepkove kartice.... Firestrike vrti na 1630, a memorija ide i na +750... gaming 1577-1585 i +750 memorija bez po frke....
možda je Stjepko pomazio moju karticu i sad vrti ko munjena?
Dobro daj ss od gpu-z/afterburnera da vidimo taktove u benchevima, firestrike, heaven? Jel to stock bios?
Di je Firestrike score na tih 1626MHz??
GPU-z graf o stavrno clocku tokom testa??
nemam rijeci! odlican ulovLP
Hvala Stjepane, uzeo sam je kad sam procitao tvoje dogodovstine sa 9xx karticama... eto najjaci skor firestrike ne racunajuci SLI u kombinaciji i5 6400 i 970.
Da je ti pogladis islo bi to jos dodatno +100 core i + 350 ram LP
ma kriva očitanja kad sa nonK OC-om, nijedan program ne očitava posebno jezgre, samo CPU ukupno, npr AIDA i HW za to pokazuju max 62-63°C
Izvukao bi on 15000 iz moje
Nema žive duše koja će moju natjerat preko 1500MHz core. Stabilna je na 1475MHz i ni malo dalje, bez obzira na V i Power Limit. Čak štoviše, ako ostavim trenutni OC (+100 +500) i stavim power limit na 120% umjesto 100% - BUM u većini igara. Podignem voltažu - BUM.
Nema joj pomoći, a old gal ain't what she used to be na 1440p
jesi prije mogao dizati na jače taktove ili je tako slabi OC oduvijek?
Nema žive duše koja će moju natjerat preko 1500MHz core. Stabilna je na 1475MHz i ni malo dalje, bez obzira na V i Power Limit. Čak štoviše, ako ostavim trenutni OC (+100 +500) i stavim power limit na 120% umjesto 100% - BUM u većini igara. Podignem voltažu - BUM.
Nema joj pomoći, a old gal ain't what she used to be na 1440p
Ni moja neće, core na 1480Mhz, sve preko je lutrija. A memorija mi se OC odlično na grafi. Šta god pokušavao sa Power Limitom ili V svejedno. A koliko vidim ionako ne lupa u power limit do kraja pri OC loadu na defaultu.
Memorija nije problem, već sam istestirao. Core ruši.
Prije je bila puno stabilnija, furao sam ju na +150 core bez ikakvog adjustanja memorije.
Sad kad mi je svaki frejm bitan, sad jede govna
Koliko je stara?
Skoro 2 godine. S tim da prvu godinu nije ni bila OC-ana.
A jbg baš značajna degradacija čipa u ne baš predugom vremenu
Stjepane ti ih vec dugo przis, jesi ti imao sličnih iskustava?
A čuj da im pustiš malo Beethovena ko Japanci kravama možda se oraspolože?