Da li bi ova grafička mogla pokrenuti neke starije igrice tipa Call of Duty 2,Gta San Andreas,...
Grafička ima pasivni hladnjak i 128MB memorije.
Hvala na odgovorima
Da li bi ova grafička mogla pokrenuti neke starije igrice tipa Call of Duty 2,Gta San Andreas,...
Hvala na odgovorima
oce ali jedva
Da, CoD2 pici na njoj dx7.
Hvala na odgovorima
Da.
Hvala na odgovorima
Da, bez pol beda...
San Andreas sam igrao sredinom 2006. s GiGom 9250 128MB, tako da nemaš frke, moći ćeš igrati navedene igre bez problema.
OK,hvala na brzim odgovorima.
San andreas moze (igro sam i na slabijoj), za cod2 nisam siguran pretpostavljam da moze i njega.
Možeš takve igra pokretati bez problema. Ja sam prije sa 9250 128mb igrao SA, CoD 2, NFS Carbon, MW itd.
Možeš takve igra pokretati bez problema. Ja sam prije sa 9250 128mb igrao SA, CoD 2, NFS Carbon, MW itd.
Modern Warfare (COD 4) sigurno nisi igrao s tom grafom, vjeruj mi...
Znam i sam da sam ga instalirao na tom starom kompu (9250 grafa) i lijepo mi je pisalo da ga ne mogu pokrenuti zbog nedovoljno snažne grafičke.
Znam i sam da sam ga instalirao na tom starom kompu (9250 grafa) i lijepo mi je pisalo da ga ne mogu pokrenuti zbog nedovoljno snažne grafičke.
Vjerojatno je mislio na Most Wanted kolega.
Vjerojatno je mislio na Most Wanted kolega.
Aha, u tom slučaju se ispričavam, my bad. Kratice
Jep, mislio sam na Most Wanted.
ati radeon x550 512 mb ..sta se sa ovom grafom moze pokrenuti sve ?
ati radeon x550 512 mb ..sta se sa ovom grafom moze pokrenuti sve ?
NE. Samo starije igrice.
evo da ne otvaram bezveze temu, imam jedan problem s navedenom grafičkom... znači imam ati radeon 9550 sapphireov model i uredno radi na matičnoj sa agp x4 utorom, dok na drugoj sa x8 utorom ne želi, a piše da je x4/x8 grafa!
sad na njoj imaju nekakvi ko pinovi (3) na koje bi kao jumper mogo ič, dal je u tome stvar?!
evo da ne otvaram bezveze temu, imam jedan problem s navedenom grafičkom... znači imam ati radeon 9550 sapphireov model i uredno radi na matičnoj sa agp x4 utorom, dok na drugoj sa x8 utorom ne želi, a piše da je x4/x8 grafa!
sad na njoj imaju nekakvi ko pinovi (3) na koje bi kao jumper mogo ič, dal je u tome stvar?!
Najbolje bi bilo kada bi mogao naći na netu sliku tvoje grafičke kartice ili je slikati i postaviti da vidimo o čemu se radi.
Pretpostavljam da se radi o 3 pin konektoru za hladnjak, ne znamo da li ima pasivno ili aktivno hlađenje.
Najbolje bi bilo kada bi mogao naći na netu sliku tvoje grafičke kartice ili je slikati i postaviti da vidimo o čemu se radi.
Pretpostavljam da se radi o 3 pin konektoru za hladnjak, ne znamo da li ima pasivno ili aktivno hlađenje.
ne, ne radi se o konektoru za napajanje hladnjaka (ima aktivno hlađenje), evo mislim na ovo zaokruženo crveno (ista grafička kao i moja), samo kod mene nema tog jumpera več su goli pinovi... dal bi to mogo bit razlog da ne radi na x8 matičnoj?!
hvala na svakoj pomoći :)
to ti je za pal/ntsc nacin rada nije za x4 ili x8
to ti je za pal/ntsc nacin rada nije za x4 ili x8
znaš li onda zašto ne želi radit na x8 matičnoj?
znam sigurno će neko pomislit da je onda agp slot otišo, ali nije... na njemu 6800gt uredno radi!
neke maticne imaju problema s odredenim grafičkim karticama. jer nije to izvorni agp. i onda neke grafe rade sasvim uredu a neke jednostavno il ne rade il rade napola to jest u x4 modu.
pogledaj an stranici od proizvodaca dali tvoja maticna podrzava tu grafu
Možeš i CoD 4 na jedno 35 fps-a.
Izvini što sad govorim nakon 4 mjeseca.
Ok,svejedno nemam više tu grafičku karticu.
Moze se igrati CoD Modern Warfire 4 sa tom grafickom i kod mene je ista...i mogu je igrati na minimalnoj konfiguraciji...
Samo me zeza nesto igram je 5-10 minuta i samo zakoci i restartuje se PC...al ne samo na CoD MW 4 vec i na sve i jednoj koju igram
Zna li mozda ko sta je u pitanju???
Moze se igrati CoD Modern Warfire 4 sa tom grafickom i kod mene je ista...i mogu je igrati na minimalnoj konfiguraciji...
Samo me zeza nesto igram je 5-10 minuta i samo zakoci i restartuje se PC...al ne samo na CoD MW 4 vec i na sve i jednoj koju igram
Zna li mozda ko sta je u pitanju???
Pregrijavanje? Loše napajanje? Neispravan ram?
Pozdrav.Imam problem sa ovom grafickom.Kada upalim pc par puta mi trepne monitor i također u igricama,čak mi zna zaglaviti radi toga tacnije samo ostane crno...Znaci kad upalim pojavi se crno na par sekundi pa opet slika pa opet crno i tako par puta i onda normalno dok ne udjem u igricu.Znal iko sta je?
Pozdrav.Imam problem sa ovom grafickom.Kada upalim pc par puta mi trepne monitor i također u igricama,čak mi zna zaglaviti radi toga tacnije samo ostane crno...Znaci kad upalim pojavi se crno na par sekundi pa opet slika pa opet crno i tako par puta i onda normalno dok ne udjem u igricu.Znal iko sta je?
Driveri? Si njih probao promjeniti? Kod frenda je isto bilo s istom grafom i bilo je do drivera(rušili su se) promjenio drivere i eno sve radi ko podmazano.
Driveri? Si njih probao promjeniti? Kod frenda je isto bilo s istom grafom i bilo je do drivera(rušili su se) promjenio drivere i eno sve radi ko podmazano.
Ne znam trazio sam drivere i sve .. Mozes li mi nac ?
Koje uopće drivere imaš? Dali si provjerio da se možda nepregrijava grafa(isto može biti uzrok).
Koje uopće drivere imaš? Dali si provjerio da se možda nepregrijava grafa(isto može biti uzrok).
Sad sam skino neke drivere ATI Radeon 9550/X1050 Series izaso je 2010 godine Driver version:8.593.100.0 a za pregrijavanje ne znam kako da vidim to