Apsolutno netocno, imao sam hd 5970 koja je prolazila furmark, a rusila se u metru 2033.
btw prime je isto glup test, ja ga i ne smijem pokrenuti jer ce mi spalit cpu cak i na stocku, aida64 i linx su sasvim dovoljni.
ima sam ja 2 asus r9 280x koje su prolazile furmak a bacale artefakte nakon nekog vremena i downclockane na 800mhz , ali to se radi o lošem ćipu ne krivom overclocku , ne mješaj kruške i jabuke bezveze. kladim se da te 480 tke nemogu 1200mhz drzat u furmarku pa zato tako pises.
to se ne radi s grafickim karticama..
u pravilu 90% ekipe roka oc cisto da prode 3dmark i razne benchove, recimo ja niti jednu grafu nisam ocao da bi igrao a ako je to bilo to je bilo + + 100mhz i kraj. sve ostalo je za potrebe 3dmarka i to je to..
...
ja sam dobio prvu msi rx 480 s defektom, artefakti su mi se javljali u igrama, u servisu u furmarku nista, tek u ingame benchmarku im se pocelo pokazivati ko i meni a furmark optereti svaku komponetu graficke do kraja i to nepotrebno.
ovde je bila prica o kloku koji navodno radi na svemu, pa je u redu kad se navodi da radi na svemu taj klok da se da neki dokaz a ne rekla kazala,za ovo drugo procitaj odgovor na pitanje kolege gore.