Ponoviti antivirusne alate, podjelu smeća koje kola internetom...... već je bilo o tome dosta teksta, ali mi se čini da nije dovoljno sudeći po onome što sam pročitao danas.
Što bi željeli čitati u novom Bugu
- poruka: 2.129
- |
- čitano: 632.073
- |
- moderatori:
vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ja bih volio da se ubaci i usporedni test GAMERSKIH LASERSKIH MIŠEVA
High-end komponente
LG Arena
Prijenosnici za igrače
64 bitni OS-ovi
Fotoaparati
da mogli bi napisati koju riječ i o 64 bitnim OS-ovima npr. XP vs. Vista vs. 7 ak mogu "obične" Winse uspoređivat mogu i ove.
da mogli bi napisati koju riječ i o 64 bitnim OS-ovima npr. XP vs. Vista vs. 7 ak mogu "obične" Winse uspoređivat mogu i ove.
volio bih čitati o nama-bug forumašima.npr.tko je najaktivniji i tako
Jules Urbach (LightStage, OTOY), molim vas da pišete o tome.
Neki tutorial o Ubuntu.
Bilo bi dobro kad bi u svakom broju slagali konfiguraciju kao u GAMEPLAYU, neki tutorijali za Ubuntu ili sl., malo više onih ¨Uradi sam¨, veće kolumne, neki gadgeti za Windowse, da svaki put bude bar 2-3 mobitela na recenziji ...
Kad se sjetim još ću stavit.
Više projekata i o Ubuntuu, naravno!
Recenziju Inkscape-a.
Sigurno većina nije ni čula za ovaj alat za vektorsko crtanje sličan Illustratoru i lli CorelDraw-u.
Nedavno sam ga počeo koristit pa me zanima i nekakva recenzija.
Više projekata i o Ubuntuu, naravno!
najvise mi se ne svida u bugu sta su previse otisli na high-end,preporucujen nove teme poput "maticne ploce do 1000kn" ili testovi procesora izmedu duo i quad i phenoma s tim da se gleda isti cjenovni rang a ne radni taktovi
najvise mi se ne svida u bugu sta su previse otisli na high-end,preporucujen nove teme poput "maticne ploce do 1000kn" ili testovi procesora izmedu duo i quad i phenoma s tim da se gleda isti cjenovni rang a ne radni taktovi
o browser igricama i o airsoftu + da je pojeftinio 15kn to bi citao.....---......,
malo novi AV kis2010 beta .....i tako te bete
Što kažete na:
"Hardver... - Da li je skuplje zapravo i bolje?"
Što kažete na:
"Hardver... - Da li je skuplje zapravo i bolje?"
Ja bih volio kada bi se napravila tema o slavnom mobitelu Applu Ipphoneu. Šta sve može, koliko košta, i tako to... I malo kakve će stvari biti u budućnosti.
Ja bih volio kada bi se napravila tema o slavnom mobitelu Applu Ipphoneu. Šta sve može, koliko košta, i tako to... I malo kakve će stvari biti u budućnosti.
Već su pisali o iPhoneu 3G u broju 193.
o najnovijoj tražilici - Wolfram Alpha
Ponoviti antivirusne alate, podjelu smeća koje kola internetom...... već je bilo o tome dosta teksta, ali (...).
Nastavak rubrike "Programiranje"!!!
Znam da postoji gumb "Slažem se" i iskoristio sam ga lai će ovako ipak ostati zapaženije. O programiranju se može pisati dok slova ne popuste zato Vas molim da nastavite. Možda bi bilo bolje kada biste se u jednom broju odlučili za jedan jezik pa pisali o njemu znači pokoji primjer, zašto koristiti taj a ne neki drugi jezik al ne tako da ode previše u usporedbu znači što kraće a jasnije razloge za i protiv nekog jezika.
Znam da ima puno za pisanje o jezicima pa onda stavite neki URL za tutorijale ili preporuke nekih knjiga. Znači ono što bih ja htio je da nas koji to čitamo zainteresirate za programiranje jer svi koji se ozbiljnije bave računalstvom trebali bi bar neke osnove imati u programiranju.
Test procesora i maticnih do 1500kn, i skenera.
usporedba performansi na xp sp3, vista sp1 i sp2, te win7 rc.
da vidimo kolike su razlike u vremenu kopiranju datoteka, fps u igrama, pcmark06/vantage, winrar itd
Mogli biste napravit i hard test matičnih i napajanja i reći ponešto o navedenima. Malo se dotaknut OC-a jer su obe komponente vrlo važne za OC i tako malo o tome. U 200. broju će vjerojatno biti hard test fotića al u 201. bi mogli.
Kako mi je dosta vise tog OC-anja ima toliko zanimljivijih stvari, pun je internet sa stranicama i forumima samo o OC-anju,
zasto onda taj spem stavljati u casopis, zar vi koristite komp samo da bi se mogli nadmetati ko moze visi/bolji OC napraviti...
Oprostite na rant-u al stvarno, dosta je dosta!
Vise tutorijala za one koje ne znaju ali i za one koje znaju, mozda da pisete vise o nekim zanimljivim igrama a ne nekima koje
i zbog samog naslova ne bi igrao pa im davati ocjene 39, 20, 52%, kad je bila tema programiranje u hrv, totalno ste
izostavili ruby i rails framework koji je sve popularniji jezik i framework za web developere.
Recenzija Aptana Studia - fanztastican IDE o kojem pre malo ljudi zna (podrzava PHP, RoR, Javascript, Adobe AIR,...)
Adobe AIR - o ovome bi isto bilo lijepo vidjeti clanak, stvarno zanimljiva stvar vec sam napravio par manjih programa
koristeci se AIR-om
Kako mi je dosta vise tog OC-anja ima toliko zanimljivijih stvari, pun je internet sa stranicama i forumima samo o OC-anju,
zasto onda taj spem stavljati u casopis, zar vi koristite komp samo da bi se mogli nadmetati ko moze visi/bolji OC napraviti...
Oprostite na rant-u al stvarno, dosta je dosta!