Ma uvijek se može naći mjesta za programiranje. Malo Pacala jer to rade u gimnazijama i malo C-a za nas iz tehničkih škola i za studente. Bilo bi dobro ako se tak nekaj bude radilo da se napravi posebno dio za nas srednjoškolce i posebno za studente da ne gledamo blijedo u te stranice, a evo doprinosim i ja tome ako netko čita ovo iz redakcije da se pokrene ovo u BUG-u.
Što bi željeli čitati u novom Bugu
- poruka: 2.129
- |
- čitano: 631.908
- |
- moderatori:
vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
može malo reviewa phenoma II
Dogodovštine Bugovaca sa Brianom i njezinim prijateljicama :)
Ma uvijek se može naći mjesta za programiranje. Malo Pacala jer to rade u gimnazijama i malo C-a za nas iz tehničkih škola i za studente. Bilo bi dobro ako se tak nekaj bude radilo da se napravi posebno dio za nas srednjoškolce i posebno za studente da ne gledamo blijedo u te stranice, a evo doprinosim i ja tome ako netko čita ovo iz redakcije da se pokrene ovo u BUG-u.
jbg. Nemogu ljudi maknuti reklame trebaju se i oni finacirati razumjem ja njih.Ali ova tema SAMOGRADANJA ne drzi vodu jer dosta ljudi nemogu doci do materijala potrebnih za njih a tutoriale za Photoshop ili C lako je izvesti...
ne bi bilo loše ubacit po photoshop tutorial u svaki bug,onako 1-2 stranice
Ono što mi se sviđa u Enteru je "kako se radi.." i tako nešto bih htio u BUG-u. U Enteru bi mogle biti teme za početnike a u BUG-u teme za one koji malo više znaju, teme poput: Kako napraviti backup podataka s jednog diska na drugi (dva ista diska s istim particijama i povremeno uraditi kopiranje podataka sjednog na drugi disk za slučaj da jedan crkne drugi valjda odmah neće-triput mi se desila ista stvar da sve što sam držao na disku a on krepa, ovako bi spremao podatke na jedan disk i možda jednommjesečno napravio istu kopiju na drugom disku ali na način da program pozna koji su se podaci mijenjali i samo njih kopira ili što je izbrisano na prvom izbriše i na drugom disku...).
Kako sinhronizirati titl prema filmu, kako u photoshopu spojiti dvije slike, kako u frame (lijepi okvir) ubaciti sliku za izraditi kod fotografa, kako napraviti jednostavno slideshow od fotografija (poredati slike da program sam ubaci prijelaz između svake a ne da na par stotina slika moram sve ručno stavljati, pokoji tekst uz neku sliku i muzičku podlogu), kako napraviti image diska i vratiti natrag...
malo više o linuxu
Da to bi trebalo i vise onih odgovora za pomoc jer ono dosta pomaze.Ne samo tome kojije pitao nego svima...
Kad ste već napravili test antivirusa, bio bi red da nastavite sa testovima sigurnosnih programa, pa za idući mjesec predlažem test firewallova, a onaj tamo, test anti spyware alata. Može?
Recenzija Vista Service Packa 2 Beta.
Link za Download.
http://www.softpedia.com/progDownload/Windows-Vista-Service-Pack-2-Download-112640.html
ja sam za onu da bude u svakom broju 2-3 tutoriala za photoshop
ja sam za onu da bude u svakom broju 2-3 tutoriala za photoshop
Nekad je u Bugu bio tutorijal za photoshop 5
Volio bi da u bug-u obrade u nekoj temi C programiranje
Da tutorijali za photoshop bi bili dobra stvar.
ne samo za PS, zasto nebi bio i za programiranje, stvari kao Visual Basic i tako to...
Volio bih vidjeti jedan usporedni test operacijskih sustava.
Pošto gotovo uvijek testirate samo procesore od istog proizvođača ( Intela i AMD-a ) volio bih vidjeti test Intel - AMD i po mogućnosti da budu otprilike iz istog cjenovnog ranga .
Test bitTorrent program, koji je najbolji i ima
največu brzinu na nekom javnom trackeru.
U Samogradnji bih volio pročitat o modificiranju kućišta. Onak, ukrašavanje, izrezivanje, kratko rečeno: uljepšavanje i povećanje funkcionalnosti. A zanima me i kako bi to Bugovci izveli.
To smo rekli par puta,ali niko ništa.
Test Firewalla,bez antivirusa.
U Samogradnji bih volio pročitat o modificiranju kućišta. Onak, ukrašavanje, izrezivanje, kratko rečeno: uljepšavanje i povećanje funkcionalnosti. A zanima me i kako bi to Bugovci izveli.