- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
http://i.imgur.com/pl07tHU.jpg znaci pojede titana za dorucak kao sto sam tvrdio od samog pocetka
zagy1984 njegov skor 18358 sam uzeo i usporedio sa ovim i kao sto sam rekao i ponovicu jos jednom gtx 980 ti amp extreme edition pojede titana za dorucak sad prodaj tu graficku ko sto si rekao da ces prodati ako je ova bolja ili idi sjedi i placi, posto se znas qurciti i praviti pametan da imas najbolju graficku i da je medju zvjezdama ja sam ti sad dokazao da si veoma pogresio i to mogu svi vidjeti poz necu vise da smaram stavio sam tacku na njegovu pricu :)
http://i.imgur.com/pl07tHU.jpg znaci pojede titana za dorucak kao sto sam tvrdio od samog pocetka
zagy1984 njegov skor 18358 sam uzeo i usporedio sa ovim i kao sto sam rekao i ponovicu jos jednom gtx 980 ti amp extreme edition pojede titana za dorucak sad prodaj tu graficku ko sto si rekao da ces prodati ako je ova bolja ili idi sjedi i placi, posto se znas qurciti i praviti pametan da imas najbolju graficku i da je medju zvjezdama ja sam ti sad dokazao da si veoma pogresio i to mogu svi vidjeti poz necu vise da smaram stavio sam tacku na njegovu pricu :)
nisi mi ti pokazao nista.. pokazao je ss s 3dmarkove stranice i ja se ne kurcim nista.. ja ti pokusavam dokazati da ti taj skor neces nikada postici jer te strah napraviti test u 3d marku 13.. po kojem bi pobio sve svoje tvrdnje..
Nemoj se kititi s tuđim perjem!!
Opali svoj bench pa se onda k...či!
Soma sto to radis pa prepravio si sa X2 na x1 broj GPU-a neznam cemu to.
evo origi link http://www.3dmark.com/fs/5458907
prestigao me Checola
ahahhahahahahahaahhaahahahahah,zamisli koji redikul možeš bit za ovo!!!!
Majko moja,očito neki balava ili još gore iskompleksirani prdonja!!
Ovo je meni debeli razlog za ban,ovakvi članovi ne pridonose ništa dobro,upravo suprotno!!
ahahhahahahahahaahhaahahahahah,zamisli koji redikul možeš bit za ovo!!!!
Majko moja,očito neki balava ili još gore iskompleksirani prdonja!!
Ovo je meni debeli razlog za ban,ovakvi članovi ne pridonose ništa dobro,upravo suprotno!!
ma bez ovakvih likova bi bilo stvarno dosadno ...ajd bar si je dao truda i planiranja da pokusa nekom uvrnutom logikom dokazat svima da je njegov gpu najbolji pa makar i na trenutak!
al sto je najbolje nije test njegove grafe
A ljudi moji kako možete dopustit da vas ovako zatrola neko?? Pogotovo pojedinci koje smatram zrelijima!!
LogicusMPS - 4812. Asus GTX 660 DirectCU 1,097 MHz GPU (zrak) & 1,653 MHz MEM (MEM + 301 MHz) II & Core i7-6700K stock (zrak)
Evo još jedan :)
Čekao sam hladni dan i evo danas bure i leda .Ko što sam obečao da ću staviti svoje grafe u cfx i benchati na hladnoći , danas sam iznio komp vani i nažalost sam vrlo razočaran s rezultatom koji sam napravio. Obzirom da jedna ide do 1200 a druga 1300MHz (rezultati su postani u ovoj temi ) na sobnoj temperaturi rezultat je razočaravajuči.
Dakle radi se o cfx Asus R9 290X Full cover EKWB i XFX R9 290 DD (non X) stock cooler
elina08 - 18614 CFX AMD R9 290X/290 @ 1150/1600MHz voda/zrak | i7 4790K @ 5GHz voda
P.S. Mislim da me moj stari vjerni HX 1000 zeznuo danas , pošto je on na dva raila ,čini mi se da jednostavno nije mogao dati dovoljno struje s jednog raila za ove dvije žderčice struje . Sve preko 1150MHz je freez i hard reset
kaj si stvarno furao komp van?
kaj si stvarno furao komp van?
Da , jutros dok je još bilo u minusu i izgubio sam nekoliko sati ali nije išlo.
By the way , komp je bio vani ali sam spustio kablovinu kroz prozor tako da sam ja bio u toplom :) , da nebi netko pomislio da sam skroz lud :)
pa ako ti se to desavalo onda je definitivno napajanje zakazalo, 290x potegne kao od sale prek 330w(OC), takoder i taj i7 na 5ghz ide mozda i na 200w!lp
Nekako mi je teško za povjerovat da napajanja od 1 KW nije dostatno za CFX 290ki!!
Nekako mi je teško za povjerovat da napajanja od 1 KW nije dostatno za CFX 290ki!!
pa to je brončana tisučica! 290x nisu normalne koliko potegnu! stravicno! kad sve zbrojis ispada da nije dovoljno!
Čekao sam hladni dan i evo danas bure i leda .Ko što sam obečao da ću staviti svoje grafe u cfx i benchati na hladnoći , danas sam iznio komp vani i nažalost sam vrlo razočaran s rezultatom koji sam napravio. Obzirom da jedna ide do 1200 a druga 1300MHz (rezultati su postani u ovoj temi ) na sobnoj temperaturi rezultat je razočaravajuči.
Dakle radi se o cfx Asus R9 290X Full cover EKWB i XFX R9 290 DD (non X) stock cooler
elina08 - 18614 CFX AMD R9 290X/290 @ 1150/1600MHz voda/zrak | i7 4790K @ 5GHz voda
P.S. Mislim da me moj stari vjerni HX 1000 zeznuo danas , pošto je on na dva raila ,čini mi se da jednostavno nije mogao dati dovoljno struje s jednog raila za ove dvije žderčice struje . Sve preko 1150MHz je freez i hard reset
A baš šteta. Pa kako ti inače rade u sistemu na sobnoj temperaturi? Čudno da mrcina od kilovata ne može hranit dva hawaii čipa. Bez obzira što povuku preko 300w svaka... Moj osrednji evga koji je na knap sa ova dva keplera, isto ima multi-rail, pa izađe na kraj, za sad bez greške... Još i sa bivšim gladnim FX-om je bilo sve ok... Ne znam. Može bit da je nešto drugo posrijedi.
pa to je brončana tisučica! 290x nisu normalne koliko potegnu! stravicno! kad sve zbrojis ispada da nije dovoljno!
Nezz,baš malo čitam po netu,nekima je dobar,nekima cuca i priko 1 KW, a nekima je dovoljno 850W!
Nisam ni sam pametan,ali bez obzira na to ovo je stvarno onda katastrofa za AMD da ti treba napajanje od 1500 kn + da bi moga izvuć max iz njih!
pa ako napajanje ima 1000w koliko odpada ako je bronca na 80% iskoristivosti! sad sam bas pogledo par recenzija i 290x kao od sale potegne prek 330w! pa nicky.sl je takoder mjerio! ne zaboravi da je i i7 na 5ghz takoder tu! a i sam znam simptome kad napajanje dode do maxa!
Problem kod HX1000 je što je to u stvari 2x500W napajanje i sad ako staviš grafe na rail 2 kako preporuča corsair imaš samo 500W za obe , a na prvom railu ti ostaje sve drugo , to što grafe povuku s PCIe slota oko 150W i CPU na 5GHz s 1.375 je vjerovatno oko 200W i sve drugo ...
Problem kod HX1000 je što je to u stvari 2x500W napajanje i sad ako staviš grafe na rail 2 kako preporuča corsair imaš samo 500W za obe , a na prvom railu ti ostaje sve drugo , to što grafe povuku s PCIe slota oko 150W i CPU na 5GHz s 1.375 je vjerovatno oko 200W i sve drugo ...
ja sam imao seasonica 1000w platinuma i nije bilo problema s vecim taktovima na gpu
ja sam imao seasonica 1000w platinumai nije bilo problema s vecim taktovima na gpu
Makes a difference.
ja sam imao seasonica 1000w platinuma i nije bilo problema s vecim taktovima na gpu
Ako se radi o ovom napajanju , onda pričamo različitim stvarima jer tvoje napajanje je singe rail i k tome još platinum.
Samo cudno mi je da se komp freeza, opp (over-power protection) na psu-u ga gasi kad se trigera, tako da mi se ne cini da je do toga.
Napajanje je isporucivalo dovoljno snage, ali pad napona i ripple se rastom opterecenja povecavaju i negativno utjecu na OC, mislim da ti je to razlog.
Ovo sta stjepko pise za bronze nema veze s pameti, 1000W napajanje mora moci isporucivat 1000W bez obzira bilo bronze ili titanium efikasnosti. Razlika je sta ce titanium iz uticnice vuci recimo 1060W, a bronze napajanje 1200W..
Ako se radi o ovom napajanju , onda pričamo različitim stvarima jer tvoje napajanje je singe rail i k tome još platinum.
si pratio napone?(hw info i sl.) koliko vidim to je napajanje staro 8 godina, koliko je tvoje staro?...
Račun je iz 2009 koliko se sječam :( , kod mene od 2011
Ne nažalost nisam pratio napone .