Microsoft Visual c++ 2008 express baza podataka

poruka: 5
|
čitano: 1.172
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan

Pozdrav

imam za maturalni rad napraviti jedan program koji ce pratiti ucenicke izostanke sa nastave i prvo sam morao to napraviti u accessu i jesam al mi je onda receno da ipak to napravim u C jeziku

e sad posto se u labosima koristi visual c++ 2008 napravio bi u tome mada mi se u C# cini lakse sa time da sam vec nesto i napravio u njemu

trebala bi mi pomoc ako postoji nekakva knjiga ili tutorial ili objasnjenaj bilo sta kako kreirati bazu podataka u c++ edition-u jer sam trazio i pokusavao nesto al mi nije uspijevalo bas

hvala unaprijed

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: Microsoft Visual c++ 2008 express baza podata

Za pristup .NET aplikaciji na bazu podataka potreban je ADO.NET, kojeg možeš koristiti i u Managed C++ (C++/CLI), ali u C#-u je dosta lakše.
S druge strane, pošto radiš C++, ne bi ti trebao biti problem napraviti takvu aplikaciju u Visual C++-u. 

Na disku imam negdje jednu Visual C++ Windows Forms aplikaciju koja unosi zaposlenike i svrstava ih u sektore. Vrlo jednostavna aplikacija, davno rađena, ali ti može pomoći što se ADO.NET-a u Visual C++-u tiče.

12 godina
neaktivan

ja sam napravio program u C#-u samo jos moram malo kodove proucit da "uljepsam" malo aplikaciju ali me brine to da mozda necu smjeti u C#-u nego bas u C++

13 godina
neaktivan

Ako bude Visual C++, onda se javi. Iako ne znam zašto si aplikaciju išao raditi u Visual C#-u, ako na fakultetu radite u Visual C++.

12 godina
neaktivan

nisam jos na faksu cetvrti sam razred srednje skole i lakse mi je u c#-u nego u c++ jer sam vec prije radio u c#-u

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice