Ako se netko susretao s tim stvarčicama pa mi može pripomoći u odluci oko nabavke istog. Mora posjedovati HDMI, optički izlaz,... te podržavati formate tipa mkv, mp4 (bdrip)..??
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Može li se kakvim slučajem na njega instalirati program tipa "Movie Collector" ili na bilo koji način premostiti da se preko njega može upravljati tim programom s PC-ja na plazmi??
edit: odnosno ima li on nekakav tip OS-a?
Jel to puno skuplja varijanta? (HTPC)
Mislim da ću ipak kupiti Mede8er MED500X (http://hdtelevizija.com/2009/12/12/recenzija-media-centar-mede8er-med500x-video/) - izgleda da je strojčina!
Čita *.mkv file-ove, piše ti odmah u prvoj rečenici kao i u podržanim formatima. Inače izbor ovakvih uređaja u hr je relativno malen, tako da na izbor imaš ubiti jedino WDTV live koji je približno jednakih mogućnosti kao i navedeni uređaj, ali opet nema mogućnost interne ugradnje HDD-a, a ako možeš naći ovaj uređaj, slobodno uzmi.
Ja imam WDTV (2. generacije) i mogu reći da sam pre zadovoljan. Čista preporuka.
Koštao je oko 800kn.
Čita jako puno formata (uključujući i mkv 1080p).
Spojio sam ga sa WD eksternim diskom od 1TB, zajedno rade jako lijep i sposoban par.
Menu je jako jednostavan, dodao sam sliku kako to izgleda.....samo u donjem praznom polju budu omoti ostalih filmova na listi, a to fali na ovoj slici.
Danas ima dosta sposobnijih playera, ali i za dosta veću lovu. Ovaj player spada u "budget" playere za 800kn a nudi dosta toga.
Ako imaš kakvo pitanje u vezi ovog playera, slobodno pitaj.
Ja sam uzeo WD TV Mini i malo sam se zaebo jer ne podrzava HD :(
Ali za divxe i DVD-ove vise nego ok.