Imam ove zvučnike:ML-6015. Kako da ih stavim na zid?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Imam ove zvučnike:ML-6015. Kako da ih stavim na zid?
Probaj s rukama. Kako da staviš hm ? Ne kuzim pitanje, mozes na malu policu, mozes zaljepiti...
Nije baš da se kužim u te stvari i ovo govorim laički, no nije li jedini način staviti nosače i pričvrstiti zvučnike za njih?
I bili ti da stoje pod kutom ( nakrivljeni ) ili ravno uza zid?
ja bi da stoje pod kutem...
ja sam zašarafio šaraf u zid i na njega obijesio zvučnik i stoji mi pod pravim kutem
EDIT: imam lamperiju (drvo) iza tako da se dalo lako zašarafit
sta ce mi to za tako male zvucnike...xd...
ima tko još kakve druge preporuke?
Malo je priglupa tema (-.(-.-).-) <=== Modovi?
Joj znm jedan dućan negdje u Gornjeg gradi di ima jeftinih,kvalitetnih nosača.Nemrem se sjetit imena.
Mozda ovako nest
njegovi zvucnici nemogu ni stat na to jer u opisu pise: "Zidni nosač za zvučnik s mogućnošću podešavanja od 72 - 300 mm, mogućnost horizontalnog zakretanja do 90° te vertikalnog ( tilta ) 15°". btw, nagađam da je taj nosač skuplji od njegovih zvučnika znaci neisplati se....
nemam takve zvucnike pa nemogu tocno rec ali nagađam. Zakucaš brokvu u zid i zakacis ih na brokvu "najvjerovatnije" bi triba iza zvucnika imat onu rupicu di se okaci.
uzmeš bušilicu i probušiš rube u zidu, zatim u te rupu staviš tiple i fiksiraš držače, zatim uzmeš policu koji malo ofarbaš sa sprejem ili sandolinom i zašerafiš je na nosače i staviš na njih zvučnik...
još je bolje ako možeš tvučnik sa zadnje strane okačiti na neku kukicu...