hi
trebam jedan savjet od nekoga ko se stvarno kuzi u glazbene linije
zelim sve uciniti da ne pogrijesim i ovaj put pri kupnji linije
vec mi se dva puta dogodilo da kupim glazbenu liniju za nesto manje od 3000 kuna
koja ima vrhunski zvuk i vrhunsku jacinu zvuka (imam sobu od 15 kvadrata tako da mi ne treba nista bolje od 2puta 50w, a i muziku slusam samo na slusalicama posto zivim u takvoj zgradi di mi susjed iza 9 navecer malo malo pa lupa da stisam)
i sve super u pocetku prvih godinu dana da bi mi nakon nesto vise od godinu dana cd player poceo stekati na liniji
znaci ono kada pocnem slusati muziku na pola pjesme stane i pocne tiltati pa se blokira i prestane pjesma
(nije problem u cdu , posto kada taj isti cd ubacim na neki drugi uredaj on normalno radi),i kada mi pocne stekati cd player na liniji
onda mogu samo radio jos slusati sta me uopce ne zanima posto sam kupio liniju prvenstveno radi muzike s cda,
inace linija je sony i kosta 2800 kn
kada mi se to dogodilo odnio sam ju na popravak ,popravili su mi je i radilo je opet ok da bi mi nakon 3 mjeseca pocela stekati opet
i to mi se uglavnom dva puta dogodilo nakon toga sam kupio novu za 2500 kn i opet mi je nakon 2 godine poceo cd player stekati
inace od glazbe obozavam slusati jazz, classic (radi jazza i classica mi je i vazno da mi je zvuk visoke kvalitete)
i rock 60ih
neki dan sam zvao covjeka koji se bavi time i pito sam ga i dali bi bilo bolje komponente nabaviti , a on mi je reko da za moj prostor mali kakav imam mi je bolje linija nego komponente posto su komponente jako skupe
mada se ja u to ne kuzim reko mi je da mi za komponente trebaju 2 zvucnika i mislim da je reko neki receiver ili tuner ,
a da kvalitetniji taj tuner ili receiver ne dodje jeftinije od 2000 kuna, a da postoje kvalitetne linije koje su skuplje ali kod kojih mi se to ne bi trebalo dogadjati mada i on ne garantira nista da mi se to nece ponoviti
SADA ME ZANIMA KAKVU LINIJU KUPITI KOJA IMA KVALITETAN ZVUK I KOD KOJE MI SE NECE DOGODITI DA MI CD PLAYER KOD NJE NECE POCETI STEKATI
koje su najbolje marke linija koje su najizdrzljivije, neki mi je reko da su japanske dobre,neko mi je drukcije reko , neznam kome vjerovati
i jos nesto: sta mislite recimo o cd playerima (znaci samo cd playeri bez zvucnika i ostalog) koji dodju oko 2000 kn,
dali su oni izdrzljiviji od cdplayera na liniji sto se tog stekanja tice
i dali se na njima moze (znam da je na njima kvaliteta zvuka ok) glasno slusati muzika znaci da li ima jak zvuk
ili se moraju spojiti sa zvucnicima da bi se dobio glasan zvuk,to mi je jako bitno posto volim slusati ponekad muziku do daske