bez ljutnje zbog nove teme ali pregledao sam sve koje sam nasao i dalje se nemogu odlučiti dali je isplativo iči na 64bitnu vistu,sad trenutno koristim 32bitnu ultimaticu,ali posto imam dosta jako računalo htio bih ga maksimalno iskoristiti,e sad računalo mi najvise koristi za surfanje i igranje,znači ne koristim neke profi programe koji bi me mogli zezati sto se verzije tice. trenutno ni je konfa u potpisu a htio bih ga natjerati na max i staviti mu 8gb rama i take stvari pa me zanima dali je to isplativo u vezi igara tj dali ce se osijetiti poboljsanje performansi jer kad sam vec uspio slozit dosta jako racunalo za moje potrebe onda rekoh da ga i iskoristim u cijelosti... pa bi mi svaki savjet dobro dosao...
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Vjerujem da ti ni ova tema neće puno različita od ostalih na kraju biti.
Evo ti moj odgovor.
Koristim Vistu Ultimate x64 već cca 2 godine.
Osobno sam jako zadovoljan. Definitivno mi je bolja od bilo kojeg OS-a koji sam do sada koristio, i da ti budem iskren sa Vistom x64 sam se susreo sa puno manje problema nego sa bilo kojim drugim OS-om.
Nikada, ponavljam, nikada nisam imao problema sa driverima osim kad se radilo o skeneru koji je i onako bio dovoljno star da ide u penziju.
Na računalu radim u CAD alatima, u 3D alatima, u raznim renderima, audio editorima, video editorima, igram se. Dakle, radim sve što prosječan korisnik može raditi na računalu. Niti jedan program mi nije otkazao poslušnost i kompletni mi je sustav stabilan.
Do sada sam se susreo samo sa jednim BSOD-om i to samo kod OC-a, dok je na XP-u BSOD bio redovan.
Isto tako koristim x86 sustave, nekoliko njih, budući da samo doma imam 4 računala. Definitivno mi je na prvom mjestu ovaj x64.
Moja ti je preporuka da uzmeš x64 bez ikakvih strahova, jer sve će ti raditi.
Mislim da ti je Danny_HR sve rekao.
Svaka riječ više je suvišna.
hvala na pomoći,poslusat cu vas savjet i prijeci na x64 s velikim nadanjem da cu napokon biti sretan s time sto imam....
naxeem mosh lockat
EDIT:eo podigo sam sustav 64 bitnu ultimaticu i zasada radi bez ikakvih problema,da kucnem u drvo....