Ajoj može tu biti svega još :S
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
toga me i strah
jeli mi neko moze dat 1-2 q5 gifta, platit cu kad dobijen
Evo jedne ideje za promociju,
da se ubaci erepublik na gamesmasterovu top listu ovdje na bolu.
Evo jedne ideje za promociju,
da se ubaci erepublik na gamesmasterovu top listu ovdje na bolu.
Slazem se , to bi bilo super.
Ajmo novi regajte se!!:
http://www.erepublik.com/en/referrer/MorciTheCroat
Ja jednostavno ne mogu vjerovati šta ovi Srbi u našem kongresu rade! Stalno transferi u eSrbiju.. :(
btw kak ova firma:Skill O - Food daje plaću 20 HRK, a ne zahtjeva skilla...to mi je malo sumnjivo :S
Ja jednostavno ne mogu vjerovati šta ovi Srbi u našem kongresu rade! Stalno transferi u eSrbiju.. :(
btw kak ova firma:Skill O - Food daje plaću 20 HRK, a ne zahtjeva skilla...to mi je malo sumnjivo :S
Minimum za plaću ti je sada 20HRK, zahvaljujući Srbima... Još koji dan i isteći će svi offeri (čak mislim danas) za plaće ispod 20HRK i 20 će ostati minimum... Što je suludo jer veliki dio ode ravno srbima u đep preko poreza...
Znači da se prijavim za taj posao? Trenutno radim za pišljivu 1 HRK.
Svaki novi igrač je bitan... Pomozite Hrvatskoj svojom registracijom.
Probajte igru, garantiram da će vam se svidjeti... Nemate ništa za izgubiti, a naša eDomovina može samo dobiti.. Pomozite nam u ratu protiv Srbije, ako ubrzo ne dobijemo više novih igrača, pokorit će nas..
Zahvaljujem u ime eRepublik zajednice.
Znači da se prijavim za taj posao? Trenutno radim za pišljivu 1 HRK.
ako si novi i trebaš posao:
ZNAČI, AKO TREBATE POSAO, JAVITE SE MINISTARSTVU OBRAZOVANJA:
http://www.erepublik.com/en/citizen/profile/1244376
a da mi bojkotiramo srbe, odemo u romaniju i tamo radimo do sljedecih izbora
To ti je admin otvorio da nam ebebe prežive ove probleme sto imamo štrumfove u saboru.
To upravo ja radim ;)
To upravo ja radim ;)
Pojasnite molim.hehe
To upravo ja radim ;)
Pojasnite molim.hehe
a sta ti se tu ima objasnjavat :D lipo cila kroacija u romaniju, radit do sljedecih izbora i onda vratit drzavu u nase ruke
To upravo ja radim ;)
Pojasnite molim.hehe
a sta ti se tu ima objasnjavat :D lipo cila kroacija u romaniju, radit do sljedecih izbora i onda vratit drzavu u nase ruke
Jel se treba mijenjat mjesto stanovanja il tako neš il samo tamo nađem posao?
Mislim da je potrebno kupiti moving ticket i onda se ide na profil - change residence.
I ja razmišljam o selidbi, jer u eHrvatskoj više nema posla.
Mislim da je potrebno kupiti moving ticket i onda se ide na profil - change residence.
Pa zar mi na taj način samo sebe ne pokopavamo? :S
Koliko uopće ima eHrvata u dijaspori?
eHrvata u dijaspori ima mali milijun, pola moje srednje igra ovu igru, a masu ih nije ni bilo u hrvatskoj, recimo da je zocky poziva, ja sam preko njega sazna za igru, tj. preko jednog zajednickog prijatelja koji takoder nije u hrvatskoj(cilj mu je napredak eŠvabije)
ne pokopavamo sebe, zato što su eSrbi, otkad su preuzeli kongres, digli sve poreze valjda na maximum, i sad sve pare od prodaje, rada, bilo čega, eSrbi izglasaju da se ti novci doniraju narodnoj banci srbije... zamisli da plaćaš pdv od 50 posto na sve, cijene hrane su 3 puta skuplje nego prije, a ti svi novci ne ostaju u državi nego odlaze van!!!
ja sam trenutno u ukrajini, selim se samo za izbore zasad, a nakon što vratimo kongres, radit ću u hrvatskoj i pomagati izgradnji i daljem gospodarstvenom napretku... čak se brinem i za 3 frenda koje sam invitao, rađe im kupim za svoje pare hranu u ukrajini i pošaljem donacijom nego da oni kupuju u hr...
e hebiga ja imam 0 kn tako da nemogu kupiti moving ticket. =(
e hebiga ja imam 0 kn tako da nemogu kupiti moving ticket. =(
zamoli nekoga da ti donira, sigurno će se netko naći.
ja sam bas danas odeslio u SAD i odmah našao posao s placom 3 USD.
evo neki mi nudi moving ticket za 0,25 g. jel to dobra ponuda?
evo kako izgleda kad ti "istočne komšije" vode državu:
sramota, ali ako si bio kada smo mi njima to napravili, oko za oko zub za zub :D, sad samo trebammo rjesit ovo stanje, triba pozvat rumunjske vojnike da nam pomognu, bar 1000-1500 ljudi
evo neki mi nudi moving ticket za 0,25 g. jel to dobra ponuda?
dobra je, kupi to i seli.
Ekipa da vas obavijestim, uskoro se selim u eUSA, našao sam posao za 4.5 $ što je jako dobro,a vjerujem i da su tamo stvari jeftinije. Prije izbora ću se nekako vratiti da mogu glasovati, a kada istjeramo one Srbe i Mađare iz kongresa vraćam se u rodnu mi eSlavoniju. Nadam se da me u eUSA čeka bolji i lagodniji eživot.. heheh eDojaja :D
Ekipa da vas obavijestim, uskoro se selim u eUSA, našao sam posao za 4.5 $ što je jako dobro,a vjerujem i da su tamo stvari jeftinije. Prije izbora ću se nekako vratiti da mogu glasovati, a kada istjeramo one Srbe i Mađare iz kongresa vraćam se u rodnu mi eSlavoniju. Nadam se da me u eUSA čeka bolji i lagodniji eživot.. heheh eDojaja :D
Ček, pa kako 4,5$, sad gledam na Job Marketu, mogu dobit posao za 32 USD...
Možeš ti ali ja nemogu. Skillovi su mi 0,5 ; 1,25 ; 2,5.