Sta je ovo oko imena trebalo znacit?
Ako je to trebalo biti samo da vizualno ljepse izgleda onda su fejlali :)
Zvučnik, nije ti palo napamet?
Netko pretjerao u Photoshopu.
Veći ekran manje obruba.
Ko zna ima li ovo ikakve veze sa s4-orkom, al ako će ekran bit veći a dimenzije uređaja jednake (ili gotovo jednake), onda može.
I meni se sviđa borderless.
Ako ćemo birati između ovog zadnjeg "izgleda" i onog iz drugog posta.
Glasam za onaj gore.
Sviđa mi se jedino ovaj zvučnik ako bude ovako izgledao.
Da bude stereo, recimo.
Navodno, da će samsung galaxy Note III ići sa dijagonalom na sasvim obećavajućih i iznenađujućih nemalih 6.3 incha, tako da se uopće ne čudim i ne bi me iznenadilo da će IV ići gore sa dimenzijama, volumenom, težinom, na kraju kjrajeva i debljinom, jer sam nekako skeptičan da će S-Pen ići na dijetu prije nego visina moba!!
Preruzno izgleda..
Preruzno izgleda..
Znamo i ja i ti skupa s ostalima da tako neće izgledati
Najveća fora bi bila kad bi S4 došao sa Tizenom umjesto Androida.
Znamo i ja i ti skupa s ostalima da se to neće dogoditi
Znamo i ja i ti skupa s ostalima da se to neće dogoditi
Tko zna, možda i neznate !!!!
Možda bude i Tizien i android verzija !!!!
Pozdrav.
Na CES-u, Samsung je potvrdio.
Samsung IV (4) bi trebao biti GT-I9500X ovih specifikacija:
Rumoured specifications:
[link]
Je li samsung igdje potvrdio ovu dijagonalu?
Je li samsung igdje potvrdio ovu dijagonalu?
Nije baš u potpunosti, ali Internet bruji o njoj, tako da možemo očekivati da će vrlo vjerojatno biti upravo ta dijagonala.
Specifikacije dobro izgledaju, al Samsung je predstavio Exynos 5 Octa, koji bi možda mogao bit dobar procesor za novi S IV?!
[LINK]
Specifikacije dobro izgledaju, al Samsung je predstavio Exynos 5 Octa, koji bi možda mogao bit dobar procesor za novi S IV?!
[LINK]
Ušteda baterije do 70% samo preko procesora?!
tebi ocito nije jasno da ekipa gleda na te perfomanse pri kupnji telefona
moraju pratiti konkurenciju,inace ništa
A što to tebi u konačnici znači?
Kada ti vjeruješ samo "i"?
Ovo me ne bi iznenadilo.
To bi bilo "pomeli smo konkurenciju".
Ako to naprave, to je win-WIN kombinacija.
I bez toga je, ali ovo je potvrđeno.
A ti me spijuniras pa znas koji mob imam? ;)
Trenutno imam sgs3 i generalno sam zadovoljan, al zbog samo gige rama multitasking je bez imalo pretjerivanja gori nego na ip4! Aplikacije u pozadini mi stalno gasi, browser se gusi s ramom kad su 3-4 taba otvorena, sve igre loada nanovo itd..
A sta se 4 jezgre tice, jedan zeznuti pdf mi otvara samo cca. 30% brze nego ip4 koji je single na 800mhz. Isprobano sa 4-5 razlicitih pdf viewera, jednako je neupotrebljiv za taj konkretni file kao stari ip4.
Isti se na ip5 otvara tocno 3x brze nego na gs3 i tu se vec da koristit.
Sad vidis zasto sam napisao ono?
A ti me spijuniras pa znas koji mob imam? ;)
Trenutno imam sgs3 i generalno sam zadovoljan, al zbog samo gige rama multitasking je bez imalo pretjerivanja gori nego na ip4! Aplikacije u pozadini mi stalno gasi, browser se gusi s ramom kad su 3-4 taba otvorena, sve igre loada nanovo itd..
A sta se 4 jezgre tice, jedan zeznuti pdf mi otvara samo cca. 30% brze nego ip4 koji je single na 800mhz. Isprobano sa 4-5 razlicitih pdf viewera, jednako je neupotrebljiv za taj konkretni file kao stari ip4.
Isti se na ip5 otvara tocno 3x brze nego na gs3 i tu se vec da koristit.
Sad vidis zasto sam napisao ono?
Moje mišljenje je da ovo nije do hardwarea već do softwareske podrške za isti i k tome još i optimizacije tog softwarea, a što je u slučaju iPhone poprilično dobro napravljeno.
Probaj testirati SGS3 s nekim ROM-om kreiranim od članova XDA foruma, čisto za usporedbu. Čak i ne mora nužno biti ICS ili JB verzija...
Probaj testirati SGS3 s nekim ROM-om kreiranim od članova XDA foruma, čisto za usporedbu. Čak i ne mora nužno biti ICS ili JB verzija...
Za S III samo i postoji ICS i JB.
Za S III samo i postoji ICS i JB.
Ma svi su bazirani na njima, ali neki su samo ušminkani dok su drugi ciljano optimizirani.
Ma svi su bazirani na njima, ali neki su samo ušminkani dok su drugi ciljano optimizirani.
Opet su nužno ili ICS ili JB.
Ne mogu uploadat jer je to prezenatcija za jedan natjecaj, ne smije van firme ;). File je samo 1,8mb al je vektorska grafika u puno layera i gadno ubije mobove.
Mozes sam provjerit da ti je cpu usage na gs3 <25% dok barata sa pdfom nekakvim tj. 1 jezgra je u pogonu.
@off topic
Najbolji PDF readeri za Android po mišljenju korisnika XDA, pa probajte testirati na njima.
http://www.cerience.com/products/reader
https://sites.google.com/site/rookiestudio/
DISCLAIMER: Autor ovog posta nema nikakvih udjela, doprinosa ili prihoda u navedenim programima niti sudjeluje na bilo koji način u propagiranju ili reklamiranju navedenim programa.
Ja ga što se tiče specifikacija kupujem, samo se dvoumim oko OS-a
Dal vi možda znate koji će imati OS ??