Pdf fajlovi i web linkovi u istima

poruka: 3
|
čitano: 2.159
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan

Dakle ovako: imam office fajl koji sadrži nekoliko linkova, i oni su lijepo plavi i podcrtani, ali tekst nije u obliku adrese, nego neki opis npr Klikni ovdje za warp speed. E sad, to je fino i fensi, ali kad konvertiram u .pdf (jednim od milijun besplatnih konvertera), taj tekst se vjerno reproducira u .pdf fajlu, ali nema linka!!! Nije klikable!

Ako to isto napravim sa nekom urednom adresom koja izgleda npr. www.bug.hr, tada je sve ok.

Dakle, moje pitanjce glasi, kako ovakve fensi linkove prilikom konverzije u .pdf natjerat da budu klikabilni?? Iz npr. Adobe reader-a. Tenks.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ako imaš Office 2007 možeš s Microsoftovih stranica preuzeti besplatno 2007 Microsoft Office Add-in: Microsoft Save as PDF (Office ti treba proći genuine test).

Kada snimaš datoteku samo odabereš Save as PDF.

Upravo sam probao napraviti to s čim ti imaš problem. Adresa u hiperlinku je bila različita od teksta i kada sam taj word dokument snimio kao PDF i otvorio u Acrobatu, link je funkcionirao ispravno.

Umetanje veze Umetanje veze
Snimanje u PDF Snimanje u PDF
Acrobat Reader Acrobat Reader

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Pdf fajlovi i web linkovi u istima
klimama kaže...

Ako imaš Office 2007 možeš s Microsoftovih stranica preuzeti besplatno 2007 Microsoft Office Add-in: Microsoft Save as PDF (Office ti treba proći genuine test).

Kada snimaš datoteku samo odabereš Save as PDF.

Upravo sam probao napraviti to s čim ti imaš problem. Adresa u hiperlinku je bila različita od teksta i kada sam taj word dokument snimio kao PDF i otvorio u Acrobatu, link je funkcionirao ispravno.

Riješeno! Savršeno radi! Hvala!
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice