Ja sam prije koristio Office 2007 + Classic menu, ali sam se vratio starim korijenima Office-u 2003+Sp3. Jednostavno nisam se mogao navici na 2007, a 2003 je jednostavno brza, nije nasminkana kao 2007 i radi ono cemu je namijenjena. Prvi problem kod 2007 je sto se nisam mogao navici na tzv. Ribone i nedostajalo mi je dodavanje toolbara za pojedine funkcije kao npr drawing toolbar :D koji mi uvijek stoji u 2003. Takode veliki problem je komtabilnost, koji su vrag uvodili novi nacin zapisa .docx koji otvara samo novi office. Bio sam postavio da mi kao default snima .doc ali opet sam imao problema jer nije otvaralo isto na drugim racunarima gdje je istaliran stari office. Takode sam imao problema sa equationom koji je radio samo na .docx a nije mogao na .doc. Jednostavno kad bih ga snimio kao .doc kasnije bih ga otvaralo kao obicnu sliku, a preuredivati sam ga mogao samo kad bih ga kopirao i snimio kao .docx. Takode me je nervirao novi default font i sve u svemu jednostavno sam se morao vratiti na stari office.Jedino sto sam primjetio kod 2007 je bilo bolje crtanje, radio sam neke jednostavne grafike (za sta i sluzi office, za razliku od nekih slozenijih koje radim u corelu) i tu se pokazao boljim. BTW koristio sam i openoffice, extra je a jos i free ali jednsotavno sam navikao na MS office.
Otvorio sam ovu temu da vidim koji vi office koristite, a ja
napisa jos svasta nesto, eto tako napisite koji office koristite, a takode
mozete zasto :D, pa da malo razmijenimo iskustva