Koji office koristite?

poruka: 272
|
čitano: 75.751
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Koji office koristite?

Ja sam prije koristio Office 2007 + Classic menu, ali sam se vratio starim korijenima Office-u 2003+Sp3. Jednostavno nisam se mogao navici na 2007, a 2003 je jednostavno brza, nije nasminkana kao 2007 i radi ono cemu je namijenjena. Prvi problem kod 2007 je sto se nisam mogao navici na tzv. Ribone i nedostajalo mi je dodavanje toolbara za pojedine funkcije kao npr drawing toolbar :D koji mi uvijek stoji u 2003. Takode veliki problem je komtabilnost, koji su vrag uvodili novi nacin zapisa .docx koji otvara samo novi office. Bio sam postavio da mi kao default snima .doc ali opet sam imao problema jer nije otvaralo isto na drugim racunarima gdje je istaliran stari office. Takode sam imao problema sa equationom koji je radio samo na .docx a nije mogao na .doc. Jednostavno kad bih ga snimio kao .doc kasnije bih ga otvaralo kao obicnu sliku, a preuredivati sam ga mogao samo kad bih ga kopirao i snimio kao .docx. Takode me je nervirao novi default font i sve u svemu jednostavno sam se morao vratiti na stari office.Jedino sto sam primjetio kod 2007 je bilo bolje crtanje, radio sam neke jednostavne grafike (za sta i sluzi office, za razliku od nekih slozenijih koje radim u corelu) i tu se pokazao boljim. BTW koristio sam i openoffice, extra je a jos i free ali jednsotavno sam navikao na MS office.

Otvorio sam ovu temu da vidim koji vi office koristite, a ja napisa jos svasta nesto, eto tako napisite koji office koristite, a takode mozete zasto :D, pa da malo razmijenimo iskustva

Poruka je uređivana zadnji put sri 13.2.2008 11:05 (Alen).

0 0 hvala 0
17 godina
Koji office koristite?

Imam Office 2007, ali samo na CD-u. Nije mi potreban toliko a zauzima puno prostora i instalacija je duža nego instalacija samih Windowsa, tako da instaliram kad mi bas JAKO treba

Što se mora, ne mora se
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Koji office koristite?

I ja koristim Office 2007 sa hrvatskim prijevodom. Ne znam kako je puno veći od ostalih Officeova do sada jer dolazi na jednom CD-u a instalacija nije dugačka. Ima malo složenije menije ali je puno bolji od starijih verzija.

I am Borg...

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Koji office koristite?
Alen kaže...

Takode veliki problem je komtabilnost, koji su vrag uvodili novi nacin zapisa .docx koji otvara samo novi office.

M$ politika. Samo još jedan način da "prisile" ljude da kupe novu verziju.
Mislim da postoji riješenje za ovo u vidu nekog dodatka za Office 2003.

Inače, koristim besplatni OpenOffice 2.3 (postoji i lokalizirana inačica na hrvatskom).
MS Office je kvalitetan proizvod, samo preskup za "običnog" korisnika.

- Hrvatski linux portal - www.linuxzasve.com
17 godina
neaktivan
Koji office koristite?

Pa skini si ga onda.

I am Borg...

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Office 2003. Nikad nisam osjetio potrebu za prelazak na nista vise.

17 godina
neaktivan
Radikal kaže...

Točno tako !
17 godina
neaktivan
Koji office koristite?

OpenOffice!

There are 10 kinds of people in the world: those who understand binary and those who don't.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Koji office koristite?

Rado bi koristio Office 2007 zato što mi ga je lakše koristiti nego starije Office.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Koji office koristite?

office 2007 iz milijun razloga

Intel C2D 2,66 GHz, 4 Gb RAM, HD 3850, SB 320 Gb + WD 250 Gb, Philips 200ws, 850 W RMS panasonic 5.1 sound system
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Koji office koristite?

Koristim Office 2007 i mogu rec da mu je sucelje napravljeno puno domisljatije .

Raspored potebnih funkcije, gi+umbova ,... je na dohvat i na vidljivom mjestu sto je veliki + , jer to upravo omogucava pocetnicima da se lakse snađu.

sromic

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Open Office. Na poslu Office 2003.
17 godina
neaktivan
Koji office koristite?

OpenOffice 2.3...sam nek je free..a ionako nisam neki profi da baratam sa njima puno..

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Što biste željeli na Bug DVD-u?

Office 2007 HR

prije sam koristija 2003 al je 2007 puno pregledniji,imao je par bug-ova al je sa SP1 to rješeno i sve šta iman reć je palac gore.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Koji office koristite?

A čovječe.Šta takve probleme zadaje 2007?Osobno je nisam probao no ljudi govore da je uredu.2003 je jos u mojim rukama :)

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

.

Poruka je uređivana zadnji put pon 10.1.2011 23:12 (XPCBIT).
17 godina
neaktivan
RE: Što biste željeli na Bug DVD-u?
Office 2007
Treba vremena za navikavanje ali je puno lakši brži za nalaženje i korištenje funkcija
17 godina
neaktivan
Koji office koristite?

2003. Cim buze bude moguce. Ne zato kaj je 2007 kao laksi nego zato kaj sam se tam sve naviknuo.

...:::Anime Phreak:::...
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Koji office koristite?

Vratio sam se na 2003... iznerviralo me par sitnica,a da ne spominjem onu kada nekom pošaljem neki word i on ga ne može otvoriti

radi druge extenzije,a samo tom nekom fali mala zakrpica. Pa pilanje,pa peglanje i nema dalje smisla.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Koji office koristite?

2008 (Nisam krivo napisao nego je Mac verzija)

Al osim sto je sporiji, pre saren mi je i prefancywannabe, pa razmisljam o povratku na 2004

What fruit is named after a computer? Apple.

0 0 hvala 0
17 godina
Radikal kaže...

Takodjer.
17 godina
neaktivan
Koji office koristite?

2007

Nakon što sam stavio Vistu, nisam znao jel da probavam stavljat 2003, ili da samo nabavim 2007. Odlučio sam se za nabavu novog i do sad ga nisam ni jednom koristio :)

Primjetio sam samo da ga užasno brzo otvara. That's it.

Btw. Se može uopće 2003 koristit na Visti?

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Koji office koristite?

Polar Office!Cool

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Koji office koristite?

Office 2003,probao sam i 2007,ali sam se navikao na 2003 pa sam ga vratio.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Koji office koristite?

Office 2003. Šta će mi višeSmijeh

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Koji office koristite?

Većina kućnih korisnika koristi Office za napisati tu i tamo koji dokument, seminar, isprintati nešto, pregledati neku bezveznu fwrd powerpoint prezentaciju...

I dati preko 2000 kuna za to? A postoje besplatni preglednici Office dokumenata, dok se skoro pa sve potrebno može napisati i u recimo OpenOffice-u.

- Hrvatski linux portal - www.linuxzasve.com

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

2007 :) Daleko ergonomskije sučelje, ali nešto vremena za navikavanje je potrebno.

Frankly, my dear, I don't give a damn.
17 godina
neaktivan
torrente kaže...

Vratio sam se na 2003... iznerviralo me par sitnica,a da ne spominjem onu kada nekom pošaljem neki word i on ga ne može otvoriti

radi druge extenzije,a samo tom nekom fali mala zakrpica. Pa pilanje,pa peglanje i nema dalje smisla.

Sačuvaj dokument u običnoj .doc verziji ili neka netko tko ima 2003 instalira besplatni upgrade za otvaranje 2007 dokumenata.
Vraćati se na stari sistem umjesto instalirati patch od nekoliko KB ili sejvati dokument pod drugim imenom je suludo.

Frankly, my dear, I don't give a damn.
17 godina
neaktivan
Koji office koristite?

2007 ali ga ne koristim ga puno.Jedno vrijeme koristio sam OpenOffice ali sam se vratio na 2007

(.) (.)

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Koji office koristite?

Al ljudi ako koristite Office, ma svi ovdje uglavnom mislimo na Word... vecinom slabo ko od nas korsiti Excell, Access i tako to.. Ako kucate samo neki tekst za maturski i mozda koji grafikoncic mozete reci da je bolji 2007, ali ako radite malo teze stvari kao sto npr. ja moram za oca :D, vidjecete te neke propuste. Koliko puta mi se otac zalio kad je morao na poslu nesto istampati a nije ispalo isto ko na mom racunaru :D, To je najveci problem kod 2007 je sto se dobro ne slaze sa svojom bracom :D, politika Micrososofta pa ja

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice