Excel podsjetnik

poruka: 5
|
čitano: 10.324
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Excel podsjetnik

Dali netko zna kao da mi se u excellu promjeni boja polja sa datumom mjesec dana prije prije zadanog datuma.

Problem je sljedeći, imam dosta raznih projekta sa raznim datumima, klasičan outlook mi nije dobar za to jer mi nije pregledan i ne mogu unjeti sve šta mi treba.

Htio bi si sastaviti tablicu sa projektima i zadnjim datumima za završetak, pa kad bude mjesec dana do tog roka da se promjeni boja tog polja.

Jel ima tko kakvu ideju?

Thanks

0 0 hvala 0
16 godina
Re: Excel podsjetnik

-jesi li uopče pokušao? Normalna If -date (diference) funkcija. DATEDIF() s ifom za boju.

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
15 godina
neaktivan

da znam šta da napravim ne bi pitao, kako da to upišem u čeliju?

znam osnovne stvari, ovo mi je rocket science, a fakat mi treba

16 godina
neaktivan
Stipezg kaže...

Dali netko zna kao da mi se u excellu promjeni boja polja sa datumom mjesec dana prije prije zadanog datuma.

Problem je sljedeći, imam dosta raznih projekta sa raznim datumima, klasičan outlook mi nije dobar za to jer mi nije pregledan i ne mogu unjeti sve šta mi treba.

Htio bi si sastaviti tablicu sa projektima i zadnjim datumima za završetak, pa kad bude mjesec dana do tog roka da se promjeni boja tog polja.

Jel ima tko kakvu ideju?

Thanks

Kortisti Conditional Formatting (za Excel 2003 ili za Excel 2007)

Uzmimo da ti podaci počinju u stupcu A. Dakle određeni datum je u A1 i tako dalje

Formula je =IF(A1-TODAY()=30;1;"")

Kada se dostigne rezultat formule da određeni datum bude veći 30 dana od današnjeg datuma TODAY (kada otvoriš Excel file) ćelija će dobiti boju koju si odredio.

Web tutoriali za početnike, Visual Basic, Autocad, Windows, Excel, Word, FrontPage, PowerPoint, Home Network
15 godina
neaktivan

Hvala na pomoći!

Nisam znao da se to tako zove, malo sam guglao i pronašao još neke detalje, tako da sam si još neke kriterije postavio.

http://www.techonthenet.com/excel/questions/cond_format4.php

Hvala još jednom {#}

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice