Particije na prijenosnom hd

poruka: 7
|
čitano: 1.783
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
pitanje

Dobra vecer!Imam 1 problem,skidam star trek:tng s torrenta na prijenosni hard.ima nekoliko particija,konkretno j particija je upotrebljavana za skidanje.uglavnom,iskopcao sam hd iz usb utora i stavio stick.i sad kad prikljucim hd,dodjeljuje mu skroz druge particije,pa ne mogu nastaviti skidanje sa star trekom.kako da ta particija bude opet j:?radi se o W XP-u

0 0 hvala 0
17 godina
RE: Particije na prijenosnom hd
prihvaćeno rješenje
ludimata kaže...

Dobra vecer!Imam 1 problem,skidam star trek:tng s torrenta na prijenosni hard.ima nekoliko particija,konkretno j particija je upotrebljavana za skidanje.uglavnom,iskopcao sam hd iz usb utora i stavio stick.i sad kad prikljucim hd,dodjeljuje mu skroz druge particije,pa ne mogu nastaviti skidanje sa star trekom.kako da ta particija bude opet j:?radi se o W XP-u

Poruka je uređivana zadnji put sri 20.5.2009 1:54 (nesto222).
17 godina
neaktivan
prihvaćeno rješenje
MOžeš promijeniti slovne oznake diskova (particija) preko samih windowsa i to: Start > Settings > Control Panel > Administrative Tools > Computer Management > Disk management i u desnom dijelu prozora riješi stvar na naćin da prvo oslobodiš slovnu oznaku "J" pa tu istu dodijeli particiji koja ju treba imati

1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Jednostavno skini opet torrent datoteku i namjesti putanju za skidanje na lokaciju di ti se nalazi ono što si skidao, normalno će ti nastaviti dalje skidati.

Možeš ti iščupati čovjeka s balkana, ali nikad balkan iz čovjeka.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Ili je nemora stalno skidati vec neka je ima na kompu i svaki put je pokrene kada stavi hdd, odredi putanju i to je to :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
autorov komentar

hvala decki!promijenio sam   slova particije   i sve sljaka!

16 godina
autorov komentar

moze lock

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice