Sve o televizorima izdvojena tema

poruka: 1.777
|
čitano: 610.518
|
moderatori: DrNasty, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
9 godina
Sve o televizorima

Na koju visinu najcesce postavljate TV na zid? Novi  TV mora ici iskljucivo na zid(oled tanki) pa bacajte ideje itd kako  sakrit kablove na koju visinu ga stavit etc

Bolje dvaput tri odjednom nego ni jednom jednu dvaput
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Sve o televizorima

Da sredina tv-a bude u ravnini s očima tamo gdje sjediš. Što se tiče kablova ili kanalica ili ako ti se štema uštemaj komad kanalice u zid.

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
Re: Sve o televizorima
sseennoonn kaže...

Na koju visinu najcesce postavljate TV na zid? Novi  TV mora ici iskljucivo na zid(oled tanki) pa bacajte ideje itd kako  sakrit kablove na koju visinu ga stavit etc

evo ti primjera na koju visi ne ide TV

https://www.reddit.com/r/TVTooHigh/

gurtna giržtna gužni žnorda gižnu žertir gžerdu žinar gurdaž žarpar ženar žednu žena
9 godina
Sve o televizorima

Mislio mozda ovako neki combo...drvenih letvica pa tv na to i onda  nekako kanalice ili kablove provuc 🤔

Moj PC  
1 0 hvala 0
5 mjeseci
Ne odgovara svima ta visina , tko uopće gleda tv i sjedi ispravno.
Ja ležim ili poluležim i zato vješam TV visoko da ne moram savijati vrat pri gledanju. Gornji rub televizora je kod mene na 180cm visine a ekran je 55 inČa (na tu se visinu inače vješaju slike).
Također razmisli o nosaču, ako postavljaš visoko uzmi nosač s nagibom prema dolje i nagni TV prema dolje , tako da tv bude pod što manjim kutem kod gledanja (za OLED i IPS nije toliko bitno, za VA itekako).

U sobi sam imao namjeru postaviti tv do stropa ali lošija polovica nije dozvolila 😅
9 godina

Uz TV dolazi nosač koji drži tv skroz uza zid(oled je ) . ovako to izgleda Tak da iako trenutno imam montiran 49" TV na onaj zidni nosač koji se može izvuč kao žablje noge plus kaj ga mos ljevo desno itd. 

17 godina
Kak onda ukopčavati/iskopčavati kablove ak je prek do zida, a ultra tanki OLED je?

Jedino prije montaže na zid, i onda ne izgleda jednostavno.
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice