- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ajde ti reci sa koje udaljenosti gledaš TV, za što bi se koristio itd.
televizor je predobar ima sve kaj ti treba i vrijedi svaku kunu......isplativa kupnja
Ajde ti reci sa koje udaljenosti gledaš TV, za što bi se koristio itd.
a nesto manje od 4 m
koristio bih ga za gledanje TVa, i filmova HD formata i ostalo sa kompa...
a po potrebi bi sluzio kao 2. monitor... jer bi ga stavio na rastezljivi nosac pa ima radius kretanja, a nalazi mi se pokraj radnog stola
a nesto manje od 4 m
a po potrebi bi sluzio kao 2. monitor... jer bi ga stavio na rastezljivi nosac pa ima radius kretanja, a nalazi mi se pokraj radnog stola
Pa za 4 metra to je pzuno premal TV. Za 4m ti trba barem neka plazma tipa Panasonica TX-P42X20E, em bolja slika nego na navedenome Samsungu, em veća za sličnu cijenu, samo onda zaboravi na monitor, nemoš i jedno i drugo. A za FullHD filmove bi u 32'' triba buljit sa metra, sumnjam da ćeš to radit, za HD srećom je to nešto više al opet daleko manje od 4m.
a nesto manje od 4 m
Pa za 4 metra to je pzuno premal TV. Za 4m ti trba barem neka plazma tipa Panasonica TX-P42X20E, em bolja slika nego na navedenome Samsungu, em veća za sličnu cijenu, samo onda zaboravi na monitor, nemoš i jedno i drugo. A za FullHD filmove bi u 32'' triba buljit sa metra, sumnjam da ćeš to radit, za HD srećom je to nešto više al opet daleko manje od 4m.
a s**** ... mislio sam na dnevni :p
gledam sa 3 metra tv jer mi je taj u sobi
ne mislim ga koristit stalno za monitor, zasto ne bi sluzio i kao monitor povremeno?
sad gledam filmove na 24'' monitoru umjesto na tvu i nije mi bas bajno, ali sa malo vecim SUB mi je izdrzljivo...
ali ocu tv :D