može li se naći šta pametno do 800e, a da je 65 inča?
može
može
za to ti ne treba oled, ali ako bas insistiras, naravno samsung
Ne treba mu oled za netflix izmedju ostalog? Za sta OLED u stvari treba? Sve sto mozes gledati na oledu mozes na bilo kojem tv-u....
Upravo tako, možeš sve gledati i na tvu od 100€ kao i na tvu od 10 0000+ €
Zapravo tv opće ne treba, možeš sve i na mobitelu gledat
Ne treba mu oled za netflix izmedju ostalog? Za sta OLED u stvari treba? Sve sto mozes gledati na oledu mozes na bilo kojem tv-u....
Ima neki mobitel sa DVB-T? ;)
A možda bi se našlo nešto, ali nisam to koristio valjda odkad postoji iptv
A možda bi se našlo nešto, ali nisam to koristio valjda odkad postoji iptv
Nisam ni ja ;) Zemaljsku ili bilo koju drugi nisam gledao ima godina.... Pored netflixa tj stremia i YT čemu......
bili su svojedobno oni android DVB-T adapteri s antenicom, ne znam da li to još uvijek postoji :)
htio sam reci da se oled kupuje za ozbiljnije gledanje, bluray,bdremux , filmovi od 80gb i tako nesto, a za zemaljske kanale bilo koji mini led sa dobrim lokalnim zatamnjenjem je super
htio sam reci da se oled kupuje za ozbiljnije gledanje, bluray,bdremux , filmovi od 80gb i tako nesto, a za zemaljske kanale bilo koji mini led sa dobrim lokalnim zatamnjenjem je super
Ali covjek spominje Netflix i streaming....Na netflixu HDR radi odlicno....
koji HDR, sa 8 mbt/sec
koji HDR, sa 8 mbt/sec
Meni vrti oko 19 mbit/sec na oba tv-a.
može
ajd neke preporuke, ne treba bit oled
može
ajd neke preporuke, ne treba bit oled
690€
https://www.svijet-medija.hr/art/televizor-hisense-65u7q-pro-uled-mini-led-4k-165hz-smart-tv/209934
824€
https://www.centar-tehnike.hr/tv-mini-led-tcl-65c7k-google-tv-proizvod-46717/
bok bok, kupujem telku za dnevni boravak. udaljenost od kauča i zida je dosta velika, skoro 6m. oduševili su me OLED televizori u dućanu, pa bi preferirao neki od njih.
veličina da je barem 77", iako kod OLED-a drastično raste cijena s dijagonalom. budžet mi je nekih 1600 eur. gledam da su kod nas 77" LG C5 i Samsung s90 oko 1900 eur. čak bi možda preferirao samsung jer LG ima kritičan UI. čekam neku akciju, možda sad za božić ili za svjetsko prvenstvo padnu cijene. ako ne, protegnut ću se do 1900.
osim LG-a i Samsunga, imate li još neke preporuke za TV? primarno se koristi za gledanje filmova/serija s lokalnog servera (plex), YT, povremeno za PS5.
Ima li možda projektor smisla na dijagonalu od 2m ili da se držim TV-a?
bok bok, kupujem telku za dnevni boravak. udaljenost od kauča i zida je dosta velika, skoro 6m. oduševili su me OLED televizori u dućanu, pa bi preferirao neki od njih.
veličina da je barem 77", iako kod OLED-a drastično raste cijena s dijagonalom. budžet mi je nekih 1600 eur. gledam da su kod nas 77" LG C5 i Samsung s90 oko 1900 eur. čak bi možda preferirao samsung jer LG ima kritičan UI. čekam neku akciju, možda sad za božić ili za svjetsko prvenstvo padnu cijene. ako ne, protegnut ću se do 1900.
osim LG-a i Samsunga, imate li još neke preporuke za TV? primarno se koristi za gledanje filmova/serija s lokalnog servera (plex), YT, povremeno za PS5.
Projektor je cool opcija ali cijena je paprena za modele koji su odlični.
Projektor je cool opcija ali cijena je paprena za modele koji su odlični.
imaš već od 1200-1300 eura jako dobre modele.
Imate neki model projektora za preporuku? kakvo je igranje preko njega, latencija i sl?
Millennial, jesi mislio na TV ili projektor?
Pozdrav svima, koji je trenutno best buy android/google tv 50"?
Pozdrav svima, koji je trenutno best buy android/google tv 50"?
Ja mislim da je to i dalje TCL C7K:
https://www.nabava.net/televizori/tcl-50c7k-televizor-cijena-50-127-cm-qd-miniled-ultra-hd-762266681
Imate neki model projektora za preporuku? kakvo je igranje preko njega, latencija i sl?
Millennial, jesi mislio na TV ili projektor?
mislio sam na projektor.
Hisense C2 osnovni model se zna naći na akciji već od 1200 eura. Ako si spreman na određeni rizik imaš najnoviji model Hisense C3 Ultra na alibabi već od 1150 eura sa svim davanjima.
https://www.rtings.com/projector/reviews/hisense/c2-ultra
igranje na 120-150" je glava boli, bolje ne može. Latenciju ja nisam primijetio, možda bi je skužio nekakav okorjeli gejmer koji igra 24/7, ali po meni sve radi iznenađujuće dobro.
Xgimi isto ima dobre modele.
Ja sam utarabio prije tjedan dana LG 55C5 i evo već gledam tjedan dana oled. Nakon 10 godina LG LED 49" sam se malo ponovio. Možda jednog dana probam i malo igrat na njemu, ko zna, ali mu je glavna namjena da bude čisti TV za sad.
Pozdrav svima,
Želja mi je kupiti Philips 55OLED910
ima li netko ovaj TV i koja su vam iskustva, mišljenja ?
Ima li ovaj TV neki nedostatak, manu,osim veličine ekrana ?
https://www.philips.hr/c-p/55OLED910_12/oled-plus-4k-ambilight-tv
Neznam što drugi misle ali ja sam alergičan na proizvođača tj. kineski Philips koji mi je radio točno do kraja garancije ...
Neznam što drugi misle ali ja sam alergičan na proizvođača tj. kineski Philips koji mi je radio točno do kraja garancije ...
Meni par mjeseci prije jamstva pa sam dobio novu matičnu.
SmellsLikeTeenSpirit [S3AL]
Imas u Pevexa opet na MC 15%, pa možeš i 65 za 498€, c7 55 je nesto skuplje
a i na ovih 419 za c6k jos 15% ako zelis proc jefitinije
SmellsLikeTeenSpirit [S3AL]
.
razmisljam o kupnji Hisense 85U7Q PRO, pa molim iskustva:
- vlasnici 85" tv-a, kakva vam je slika iptv domaćih kanala (hrt, nova itd..)? da li upscaling uspije dignuti kvalitetu ili je slika svejedno žalost (koja se potencira na velicini od 85")?
- vlasnici Hisense 85" U7Q PRO (ili drugih modela sa ADS panelom), da li ga preporučujete ili bi ste danas odabrali neki drugi tv?
- znalci, da li ste možda radili direktnu usporedbu ADS i HVA panela ili WHVA panela i kako te razlike izgledaju u stvarnosti?
hvala svima unaprijed
Pozdrav, evo i mene ovo zanima pa ako netko zna bio bi zahvalan na odgovoru :)
razmisljam o kupnji Hisense 85U7Q PRO, pa molim iskustva:
- vlasnici 85" tv-a, kakva vam je slika iptv domaćih kanala (hrt, nova itd..)? da li upscaling uspije dignuti kvalitetu ili je slika svejedno žalost (koja se potencira na velicini od 85")?
- vlasnici Hisense 85" U7Q PRO (ili drugih modela sa ADS panelom), da li ga preporučujete ili bi ste danas odabrali neki drugi tv?
- znalci, da li ste možda radili direktnu usporedbu ADS i HVA panela ili WHVA panela i kako te razlike izgledaju u stvarnosti?
hvala svima unaprijed
Pozdrav, evo i mene ovo zanima pa ako netko zna bio bi zahvalan na odgovoru :)
Meni je taj tv stigao prije cca mjesec i pol. Što se iptv'a tiče ako je full hd nemogu reć da izgleda loše, čist ok. Tek kad ideš vidjet tekmu na 4K na jutjubu i onda ideš gledat na 1080p onda počne depra :), ali skroz gledljivo. Sve ispod full hd'a iptv izgleda nešto malo bolje od yutube na 720p.