Kupujemo novi TV, trenutno su nam favoriti 55/65U7N za 570/700 eura u elipsu (moram se s curom još dogovoriti oko veličine, naravno). Ima li u tom cjenovnom rangu neka bolja opcija? Uzeo bih još google chromecast za stremio jer hisense ima vidaa os.
Imate li savjete za bolje rješenje? tcl 55c805 ispadne tu negdje cjenovno jer ima već google tv na sebi. Mislio sam se možda rastegnuti za 65U8K 900 eura, ali to mi previše ako moram i google chromecast kupit.
Dileme...
Imaš android hdmi stick za 22 eura,
https://eur.shein.com/1pc-I96-D3-TV-Stick-Ultra-4K-UHD-ATV-With-1GB-RAM-8GB-ROM-Dual-WiFi-Build-In-Powered-By-Android-ATV-Plug-In-Smart-TV-For-Android-TV-Stick-4K-HD-Streaming-Device-For-TV-And-Projector-Allwinner-H313-p-41235171.html?src_identifier=st%3D2%60sc%3Dandroid%20hdmi%20stick%60sr%3D0%60ps%3D1&src_module=search&src_tab_page_id=page_home1730651319464&mallCode=1&pageListType=4
Imaš i Philips 65" PML9008 Ambilight, mini led ips za 770 eura.
https://www.nabava.net/televizori/philips-65pml9008-12-televizor-cijena-led-mini-led-ultra-hd-495814661
Ja imam 55" verziju i ja i žena skroz zadovoljni što se tiče i filmova i igara + ambilight, ali i sa U7N isto nebi fulao.
Evo ti usporedba U7N i U8K, pa ako ti ta razlika igra ulogu da daš 900 eura najbolje sam procijeni.
https://www.rtings.com/tv/tools/compare/hisense-u8-u8k-vs-hisense-u7n-u7-u75n/38181/50405
Daj nemoj preporucivat no name android stickove s 1 GB RAM-a i to bez Widevine L1 certifikata za netflix, k tome još 22 eura.
Ko god uzima stick nek uzme provjereno Xiaomi ili po meni bolji Firestick od Amazona za slicnu cijenu, ovi sa 1GB rama štekaju ko ludi.
Kod tih android stickova je ona narodna, kolko para tolko muzike, ljudi misle proc jeftinjak da sve radi ko podmazano, a to kod ovih no name stickova je upravo suprotno, trza za poludit.
I dalje je Google TV najbolja opcija.
bakii TCL C805 ili Hisense U7N, s niti jednim nećeš fulat. Ako primarno uzimaš za serije/filmove gore navedeni Phillips izbjegavaj jer ima drugačiji panel nego TCL/Hisense ( 7x manji kontrast, crna nije toliko crna i sl...)
Za stick si u pravu, reviewi su za 2gb stick, my bad, nisam gledao naslov da ima 1gb.
Preporučuješ TCL 805 sa kojim će defitivno fulat jer ima problema sa motion handlingom iliti ghostingom kojeg ima na izvoz da ti se počne kenjat dok gledaš nogomet ili tenis kako je već i prijavljen taj problem ovdje. Imaš ovdje post star 3-4 dana gdje ljudi potvrđuju navedeno i sa drugim TCL modelom i ti takve televizore preoporučuješ. Naravno da nekima ne smeta ali kako znaš da baš njemu neće? Ti si preporučio i boli te ona stvar, a čovjek javio da je uzeo TCL c805 na preporuku ovdje sa teme i da nije zadovoljan, navjerojatnije od tebe i tebi sličnima. Tv se uzima za sve navedeno ne samo filmove serije, i defitivno puno bolje ili Philips ili Hisense. Daj ne trolaj ljude sa problematičnim tcl c805 televizorom ne gledaju svi samo filmove i serije, tu je sport i gaming. Ono što ti trebaš preporučit je all rounder tv za sve, a to c805 to sigurno nije. Kažeš za Philips crna nije toliko crna, ali od kojeg tv'a u usporedbi? A na C805 crna je crna? Sam sebi upadaš u zželudac. Od oleda naravno da nije crna, ali je jako konkurentna. Jako tužno kolega.
Niti ne znas sta preporucujes i linkas i tebe bi ljudi trebali shvacat ozbiljno?
Ako nisi vidio, preporucio sam i hisense, ali tebe lozi sta sam popljuvao Phillips koje je najvece smece od sve 3 marke navedene.
Ako je TCL gradski Kinez, onda je Phillips onaj najveci seoski siromasni Kinez, eto takva je nekakva usporedba da ljudi dobe dojam o kakvom se kršu radi.
Ne barataš osnovnim pojmovima tehnologija i kome god ti preporucis neki TV, molim ljude ako su vec tu dosli traziti preporuku, da kliknu na tvoj profil i pogledaju history tvojih poruka u ovoj temi i sve ce im biti jasno.
Za one koji ne znaju, Cryogenic je ratnik pustolov ove teme i kada god nije po njegovom pocnu vređanja.
Fanatik je Phillips televizora i drugi nick mu je bio Garfield
Također za sve koji čitaju, kupite TV online jer imate 14 dana rok povrata ako niste zadovoljni.