Koji televizor kupiti - vodič za odabir izdvojena tema

poruka: 50.667
|
čitano: 27.658.941
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
Re: Koji televizor kupiti - vodič za odabir
garfield1 kaže...

Pa sramotiš se ti, a ne ja:)) 

sramotiš se itekako, isto kao što se na onoj gpuboss stranici razlika između rx580 i gtx 1070 svodi na 13%, takva je i tvoja stranica za usporedbu televizora

dječja posla, a kao neki stručnjak 

pa djeca će se šprdat s tobom nakon ovoga

8 godina
garfield1 kaže...
picajzla0707 kaže...

majko mila, koje stranice za usporedbu 

to me podsjeća na stupidarije tipa gpuboss usporedbe kojim se dječica služe u raspravama u parkiću

Ajde nemoj se glupirat:)) Tebi, koje god strane dam za usporedbu, pa, da Philips ispada kvalitetniji  bi našao sto razloga zašto te strane ne vrijede..

Stvarno garfield, ako bi bio barem malo stručnjak, za koga se proglašavaš,  ne bih se pridržavao te jadne  usporedbe. Baš se sramotis. Ovakih usporedbi ti ja mogu napravit kolko god očeš, i još ugodnije za Philipsa.

14 godina
protjeran
picajzla0707 kaže...
garfield1 kaže...

Pa sramotiš se ti, a ne ja:)) 

sramotiš se itekako, isto kao što se na onoj gpuboss stranici razlika između rx580 i gtx 1070 svodi na 13%, takva je i tvoja stranica za usporedbu televizora

dječja posla, a kao neki stručnjak 

pa djeca će se šprdat s tobom nakon ovoga

Da, kao što sam napisao ti si stručnjak, kojeg nema daleko okolo:)) Zato što ti napišeš, to ne može niko demantirat niti ne sme..I bezveze , da ljudi išta istražuju oko televizora negdje drugdje, jer pitaju tebe i dobiju odgovore na sve:))

14 godina
protjeran
endoki kaže...
garfield1 kaže...
picajzla0707 kaže...

to me podsjeća na stupidarije tipa gpuboss usporedbe kojim se dječica služe u raspravama u parkiću

Ajde nemoj se glupirat:)) Tebi, koje god strane dam za usporedbu, pa, da Philips ispada kvalitetniji  bi našao sto razloga zašto te strane ne vrijede..

Stvarno garfield, ako bi bio barem malo stručnjak, za koga se proglašavaš,  ne bih se pridržavao te jadne  usporedbe. Baš se sramotis. Ovakih usporedbi ti ja mogu napravit kolko god očeš, i još ugodnije za Philipsa.

Ajde baš bi volio, da vidim tvoje usporedbe.. Ma šta češ ti jadnik napravit, kad nisi vidio u životu više od jednog ili dva televizora..

8 godina
garfield1 kaže...
endoki kaže...
Veljo99 kaže...

Bok ekipa,evo ja malo istraživao....uglavnom kupujem tv za oko 4-4.5 metara daljine i para cca 10-12 000. Volio bih da ima android no nije presudno. Biti će namjenjeno za gledanje filmova ali najviše za gledanje utakmica. Molim Vaša cijenjena mišljenja i ako možete top 3  TV-a različitih marki koja bi ušla u vaš izbor. Puno hvala

Ovdje si pogledaj: https://www.nabava.net/televizori?se=1137%2C323%2C4035%2C525227%2C1017515%2C6%2C475425%2C402812%2C351545%2C45%2C964339%2C211373&q=&cod=10000&cdo=13000

Zašto očeš Android? Tizen i Webos sta ti brža, bolja i povzdanija.

Šta ti znači nešto brži smart, kad je puno slabiji što se tiče mogučnosti samih aplikacija:) Na webos i Tizen ne možeš stavit ništa ilegalnih aplikacija, samo legalne, dok ima Android tu puno više mogučnosti..

A šta ti znači Android, kad ti stalno nešto šteka, i piše neke obavijesti, naročito kod Philipsa.  Ako očeš, da ti sve radi ko treba, ti je najbolja kombinacija, da uzmeš webos ili Tizen TV, a za one ilegalne aplikacije  dokupiš Android Set Top box za 20€.

14 godina
protjeran
endoki kaže...
garfield1 kaže...
endoki kaže...
Veljo99 kaže...

Bok ekipa,evo ja malo istraživao....uglavnom kupujem tv za oko 4-4.5 metara daljine i para cca 10-12 000. Volio bih da ima android no nije presudno. Biti će namjenjeno za gledanje filmova ali najviše za gledanje utakmica. Molim Vaša cijenjena mišljenja i ako možete top 3  TV-a različitih marki koja bi ušla u vaš izbor. Puno hvala

Ovdje si pogledaj: https://www.nabava.net/televizori?se=1137%2C323%2C4035%2C525227%2C1017515%2C6%2C475425%2C402812%2C351545%2C45%2C964339%2C211373&q=&cod=10000&cdo=13000

Zašto očeš Android? Tizen i Webos sta ti brža, bolja i povzdanija.

Šta ti znači nešto brži smart, kad je puno slabiji što se tiče mogučnosti samih aplikacija:) Na webos i Tizen ne možeš stavit ništa ilegalnih aplikacija, samo legalne, dok ima Android tu puno više mogučnosti..

A šta ti znači Android, kad ti stalno nešto šteka, i piše neke obavijesti, naročito kod Philipsa.  Ako očeš, da ti sve radi ko treba, ti je najbolja kombinacija, da uzmeš webos ili Tizen TV, a za one ilegalne aplikacije  dokupiš Android Set Top box za 20€.

Opet  pišeš laži:) Molim te ljepo, da ako misliš pisat laži, bolje, da ne pišeš ništa..Ovaj citat ti je iz testa. A baš na Sony televizorima, je ponešto problema sa Androidom..

Izgled Android TV platforme se nije mijenjao u odnosu na prošlogodišnje modele, te nas je verzija 6.0.1 dočekala na 55PUS7502 televizoru. Ovo je najstabilniji Android TV koji smo testirali do danas, bez ijednog rušenja i osjetno brži u radu u odnosu na istu platformu na 65PUS7601 modelu.

Philips 55PUS7502 is based on Android TV platform. We tested our sample with version 6.0.1. Philips was the first company that introduced Android TVs in 2014 and has improved it ever since. The latest installment did not change the looks of the menus, but even after a few weeks of usage, it is evident that 55PUS7502 runs the platform faster than TVs before and more stable as well. During the test we did not see any message about an app stopping or crashing and going through the menus was smoother than on Philips 65PUS7601 we had in the same room. Great result and good job, Philips!

The interface is still upscaled Full HD, so text and graphics are not “Ultra HD” sharp – nothing alarming since other TV brands also still use lower resolution menus.

Poruka je uređivana zadnji put ned 6.5.2018 12:56 (garfield1).
9 godina
neaktivan
Koji televizor kupiti - vodič za odabir

Pozdrav,

Trebao bi pomoc oko kupnje tv-a. Velicine 49/50 veci ne stane :(

90% vremena na tv gledam streaming servise (HBOGO, Netflix ... ) i imam kucni server preko kojeg koristim plex.

Kucni server nema bas jak procesor(stari komp) i trenutno kada korisitm plex preko ps4 ako zelim gledati nesto sa titlovima mi radi transcoding videa. Citao sam po forumima da slican problem imaju i Tizen i WebOS. Dok na drugom tv imam mibox i sve radi savrseno bez transkodiranja. S obzirom na ovaj problem naginjem android tv-u. Dodatna opcija je uzeti dodatni android tv box sa nekim drugim tv-om. Zvuk me ne zanima ni malo jer imam AV reciever i 5.0.

Budet mi je do 5000 - 6000 tisuca kuna ali naravno da jeftinije prodem ne bi se zalio :D

Kvaliteta slike za filmove i serije je najvaznija (sto znaci da i ne mora biti android ako je ovo podrucje na nekom tv dominantno).

0 0 hvala 0
8 godina
neaktivan
garfield1 kaže...
Veljo99 kaže...

Ja ti svakako preporučujem taj "veoma" dobar model.

https://www.nabava.net/televizori/philips-televizor-65pus7502-12-cijena-65-165-cm-led-ultra-hd-45727971

Ili nešto od toga.

https://www.nabava.net/televizori/sony-3d-televizor-kd-65xe8577-cijena-65-165-cm-led-ultra-hd-41856131

https://www.nabava.net/televizori/panasonic-3d-televizor-tx-65ex780e-cijena-65-165-cm-led-ultra-hd-41203831

https://www.nabava.net/televizori/samsung-televizor-ue65mu8002-cijena-65-165-cm-led-ultra-hd-41547931

https://www.nabava.net/televizori/philips-televizor-65pus6412-cijena-65-165-cm-led-ultra-hd-44737231

https://www.nabava.net/televizori/sony-3d-televizor-kd-65xe7005-cijena-65-165-cm-led-ultra-hd-44240851

Ja vas ekipa fakat ne kuzim...ovaj forum napravljen je za takve kao sto sam ja da pita za misljenje. Pratim i vrtim prethodnih...pa cca ako ne 100 strana i citam vase komentare, vise svađe nego preporuke....na kraju u svakoj preporuci kome god je garfield ista preporucio bilo je uvijek uz phillips jos barem 2-3 marke. U svakoj preporuci strucno se izrazava i ima argumente zasto je koji bolji od drugog tv-a, a na nama koji kupujemo je da sami izaberemo sto zelimo... Gledam to sve s neutralne strane, svi se samo lovite na garfildove preporuke i blatite ga a on jedini daje ljudima strucne i argumentirane preporuke. Po vasim komentarima meni se cini ili da ste tu da blatite jednu osobu ili ste svi protiv phillipsovih TV-a. Ajde decki malo ohladite, sloboda misljenja je dozvoljena ali ne i svađa. Pitao sam sta mi imate za preporuciti, osim garfielda nista konkretno od vas nisam dobio, a zelio bih znati....jesmo ovdje da si pomazemo ili da se svađamo... evo pitam VAS ostale cijenjena gospodo, sta mi preporucujete, naravno uz obrazlozenje...i da zelim android zbog nekih aplikacija poput Popcorna,Mobdroa da ne moram koristiti laptop kad zelim nest gledati...Hvala najljepsa!

8 godina
garfield1 kaže...
endoki kaže...
garfield1 kaže...
picajzla0707 kaže...

Ajde baš bi volio, da vidim tvoje usporedbe.. Ma šta češ ti jadnik napravit, kad nisi vidio u životu više od jednog ili dva televizora..

Evo usporedba na pitanje "Wwinxya": Neko je predložio Sonya, a ti neumorno hvališ Philipsa, a znaš, da ima Sony 100Hz osvežavanje, procesor X1, čak ima Triluminos displej, dok sta Philipsa obična LEDa sa 50Hz.

https://www.displayspecifications.com/en/comparison/620255f00

8 godina
zlaya31 kaže...

Pozdrav,

90% vremena na tv gledam streaming servise (HBOGO, Netflix ... ) i imam kucni server preko kojeg koristim plex.

Kucni server nema bas jak procesor(stari komp) i trenutno kada korisitm plex preko ps4 ako zelim gledati nesto sa titlovima mi radi transcoding videa. Citao sam po forumima da slican problem imaju i Tizen i WebOS. Dok na drugom tv imam mibox i sve radi savrseno bez transkodiranja. S obzirom na ovaj problem naginjem android tv-u. Dodatna opcija je uzeti dodatni android tv box sa nekim drugim tv-om. Zvuk me ne zanima ni malo jer imam AV reciever i 5.0.

Budet mi je do 5000 - 6000 tisuca kuna ali naravno da jeftinije prodem ne bi se zalio :D

Kvaliteta slike za filmove i serije je najvaznija (sto znaci da i ne mora biti android ako je ovo podrucje na nekom tv dominantno).

Ako očeš Androida, ti predlažem ovog: https://www.nabava.net/televizori/sony-televizor-kd-49xe8005baep-cijena-49-125-cm-led-ultra-hd-41753431

Ovaj ti je webos: https://www.nabava.net/televizori/lg-televizor-49sj810v-cijena-49-125-cm-led-ultra-hd-42804151

Tizen: https://www.nabava.net/televizori/samsung-televizor-ue49mu7002-cijena-49-125-cm-led-qled-ultra-hd-40804031

14 godina
neaktivan

Veljo99

ma neznam kojim se poslom bavis i koliko godina imas, ali daj ponovi sam sebi sto si napisao?? "U svakoj preporuci strucno se izrazava i ima argumente" !! Ja vjerovatno imam malo vise iskustva opcenito, pa ti savjetujem ako bar malo kužiš engleski ili neki drugi

jezik, istrazi malo recenzije po drugim forumima i "nezavisnim" recenzijama & testovima i usporedbama. Doci ces sam do nekog logicnog zakljucka sta je bolje za tebe i sto se vise isplati. Pa zar ti nije ova bar malo sumljivo da na ovom forumu uvijek jedan te isti lik

fura jednu te istu pricu?? A ono sto sam stavio pod znakove "nezavisni" i tu moras biti lukav i ne odmah skociti na neku dobru recenziju, jer je dosta njih placeno da bude dobra. (ili malo bolja od konkurentnog modela). Ako te interesira doticni model, pa imas testova i usporedbe 

pun kufer. Ali izbor i zadnja odluka je na Tebi. Pusti Garfilda i njegove reklame. Ponekad pogodi, ali vise ima PR-a!!

Danas je nesto ruzno vrijeme pa nisam izasao u prirodu i slucajno sam ispred lapa. Ali pobogu kolega Garfild kao da ga je netko zavezao za komp i uziva u tome kad nekom daje savjete. Izaci prijatelju na svijezi zrak. To je dobro za zdravlje.

LP

8 godina
neaktivan

Sparkling totalno je ovdje nebitno u kakvoj sam struci, al nikako nije vezana za tehnologiju i TV-e. Te kojekakve recenzije nemam vremena citati a podosta i ne razumijem jer sam laik u tome, bio sam u 10 razlicitih trgovina, upitao 10 razlicitih trgovaca isto pitanje dali mi 10 razlicitih odgovora. Moja zadnja kupnja TV-a bila je pred 10 godina kad nisu postojali LED,SMART,ANDROID itd...al sad sam odlucio ponovo uciti da me buducnost ne pojede...:) Pa Sparkling, pitam ja tebe bez obzira kojom strukom se bavis, sta mi preporucujes???

A Garfield imam pitanje....vidim da je razlika između Philipsovih serija 7000 i 8000 u P5 procesoru kojeg svi jako hvale, pa ako je vec tako volio bi imati jedan takav al ne mogu naci razliku u cijeni između ta dva 65 incna TV-a

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Osobno imam Phillips tv star godinu dana i buraz ima neki stariji. Preporuka svima da ga uzmu ako želite da vam se tv bricka svakih par dana redovito nekad i više puta dnevno, nestane zvuk, pocrni slika i tv ne reagira. Problem se lako riješava ištekavanem tv iz uticnice...

Burazu se događa ista stvar na 5g starijem tv.

Moj PC  
2 0 hvala 1
14 godina
protjeran
zlaya31 kaže...

Pozdrav,

Ja ti svakako preporučujem taj veoma" dobar model Philipsa 2018:) Za takve pare, ovo trenutka nema boljeg televizora..Ima več "odličan" P5 procesor- P5 Source Perfection, poslije ima več VA 10 bitni panel, veoma dobro implementirano zatemnenje- Micro Dimming Pro itd.. Poslije Android radi odlično, imaš daljinski upravljač s tipkovnicom s glasovnim naredbama itd..

Poruka je uređivana zadnji put ned 6.5.2018 16:13 (garfield1).
14 godina
protjeran
Veljo99 kaže...

Sparkling totalno je ovdje nebitno u kakvoj sam struci, al nikako nije vezana za tehnologiju i TV-e. Te kojekakve recenzije nemam vremena citati a podosta i ne razumijem jer sam laik u tome, bio sam u 10 razlicitih trgovina, upitao 10 razlicitih trgovaca isto pitanje dali mi 10 razlicitih odgovora. Moja zadnja kupnja TV-a bila je pred 10 godina kad nisu postojali LED,SMART,ANDROID itd...al sad sam odlucio ponovo uciti da me buducnost ne pojede...:) Pa Sparkling, pitam ja tebe bez obzira kojom strukom se bavis, sta mi preporucujes???

A Garfield imam pitanje....vidim da je razlika između Philipsovih serija 7000 i 8000 u P5 procesoru kojeg svi jako hvale, pa ako je vec tako volio bi imati jedan takav al ne mogu naci razliku u cijeni između ta dva 65 incna TV-a

Što se tiče P5 procesora, ga imaju i modeli serije 7..

14 godina
protjeran
k1klop kaže...

Osobno imam Phillips tv star godinu dana i buraz ima neki stariji. Preporuka svima da ga uzmu ako želite da vam se tv bricka svakih par dana redovito nekad i više puta dnevno, nestane zvuk, pocrni slika i tv ne reagira. Problem se lako riješava ištekavanem tv iz uticnice...

Koji model imaš..? Na starijim modelima 3 ili 4 godine nazad, je bilo ponešto tih problema zbog Softwera i starijeg Androida ali ne na svim:) Ali na novijim modelima 2016/ 2017 ili 2018 nemam informacije, da bi se ko žalio na taj problem ili vratio televizor zbog toga:) Ako imaš redovno napravljen update i Android 6.1 nema nikakvih problema..Kod nas televizori rade čitave dane, pa nema nijednog problema kao što ti opisuješ..  Pa i na tom forumu znam dosta ljudi koji su kupili Philips televizore, pa nemaju nikakvih problema oko toga..A ako več imaš tih problema, ga daj na servis..

Poruka je uređivana zadnji put ned 6.5.2018 16:31 (garfield1).
14 godina
neaktivan

Veljo99

pa kako da ti objasnim a da nikoga ne uvrijedim. Ni Tebe ni Garfilda ni bilo koga na forumu jer je to nepristojno. Jer mi se osobno ne poznajemo.

I sad da ti ja kazem da imam Panasonica - Plazmu 49" staru 8-9 godina i slika je jos uvjek zadovoljavajuca. Izmeduostalog kad sam kupovao doticnu isto sam citao po raznim forumima razna misljenja. I nebi vjerovao kakve nebuloze

su u ono vrijeme iznosili pojedini likovi. Kao Npr. - (nakon nekog vremena Plazmu se mora "napuniti" ili neznam vise sta sve ne) Da, odustalo se od Plazme ali ja ti tvrdim da ja jos uvijek imam pastelne boje (crna pogotovo) i nista ne fali 

mojem TV-u.

A kad vec pitas koji je moj savjet, bez da vise puno ne razmisljas uzmi OLED i ne mozes pogrijesiti. A lova? Hmm..

LP

14 godina
neaktivan
garfield1 kaže...
k1klop kaže...

Koji model imaš..? Na starijim modelima 3 ili 4 godine nazad, je bilo ponešto tih problema zbog Softwera i starijeg Androida ali ne na svim:) Ali na novijim modelima 2016/ 2017 ili 2018 nemam informacije, da bi se ko žalio na taj problem ili vratio televizor zbog toga:) Ako imaš redovno napravljen update i Android 6.1 nema nikakvih problema..Kod nas televizori rade čitave dane, pa nema nijednog problema kao što ti opisuješ..  Pa i na tom forumu znam dosta ljudi koji su kupili Philips televizore, pa nemaju nikakvih problema oko toga..A ako več imaš tih problema, ga daj na servis..

Ja sam citao po forumima i dosta tv recenzija i naletio sam par puta na ovo da su Phillips tv poznati po tome da im se događa ovo. Ne dogada vam se u ducanima jer tv stoji upaljen meni se ovo desi kad recimo prebacujem sa tv programa na hdmi, ili kad stisnem odredenu kombinaciju tipaka na daljinskom slucajno tv samo prestane reagirat i nakon par sec se sam ugasi. Model je PUH4900.

8 godina
protjeran
Veljo99 kaže...

Ja vas ekipa fakat ne kuzim...ovaj forum napravljen je za takve kao sto sam ja da pita za misljenje. Pratim i vrtim prethodnih...pa cca ako ne 100 strana i citam vase komentare, vise svađe nego preporuke....na kraju u svakoj preporuci kome god je garfield ista preporucio bilo je uvijek uz phillips jos barem 2-3 marke. U svakoj preporuci strucno se izrazava i ima argumente zasto je koji bolji od drugog tv-a, a na nama koji kupujemo je da sami izaberemo sto zelimo... Gledam to sve s neutralne strane, svi se samo lovite na garfildove preporuke i blatite ga a on jedini daje ljudima strucne i argumentirane preporuke. Po vasim komentarima meni se cini ili da ste tu da blatite jednu osobu ili ste svi protiv phillipsovih TV-a. Ajde decki malo ohladite, sloboda misljenja je dozvoljena ali ne i svađa. Pitao sam sta mi imate za preporuciti, osim garfielda nista konkretno od vas nisam dobio, a zelio bih znati....jesmo ovdje da si pomazemo ili da se svađamo... evo pitam VAS ostale cijenjena gospodo, sta mi preporucujete, naravno uz obrazlozenje...i da zelim android zbog nekih aplikacija poput Popcorna,Mobdroa da ne moram koristiti laptop kad zelim nest gledati...Hvala najljepsa! 

auuuu...ja ne kužim što to ti ne kužiš ?!

zamisli samo,, zašto je "ekipa" protiv tog Majstora s forum hr.a aka Garielda s ovog Foruma.

misliš da tebi koji si tek upao na temu treba potanko objasniti zbog čega je "ekipa" protiv njega.

kad sam došao na ovu temu prvo sam pročitao nekih 100 stranica (skakučući) i pronašao sam dosta objašnjenja od ljudi koje napadaš. tako se to radi. ne možeš upasti na temu od 500 stranica i tražiti da se tebi posebno objasni što je, kako je i zašto je nešto tako kako je.

već je sve objašnjeno.

potrudi se malo i sam ili kupi što ti "Majstor2" predloži.

Garfiel je poznati internetski trol i preprodavač Philips televizora. prepoznao sam ga s Foruma hr na kojem sam nekih 14 godina aktivni član i nekadašnji supermoderator. mislim da sam mu jedan račun i ja zbanirao.

16 godina
neaktivan

Pozdrav, interesira me koja je trenutno najbolja kupnja 55" do 5k

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
k1klop kaže...
garfield1 kaže...
k1klop kaže...

Ja sam citao po forumima i dosta tv recenzija i naletio sam par puta na ovo da su Phillips tv poznati po tome da im se događa ovo. Ne dogada vam se u ducanima jer tv stoji upaljen meni se ovo desi kad recimo prebacujem sa tv programa na hdmi, ili kad stisnem odredenu kombinaciju tipaka na daljinskom slucajno tv samo prestane reagirat i nakon par sec se sam ugasi. Model je PUH4900.

Pa što se tiče televizora kod nas, se isto čitav dan isprobava-prebacuje  različite kanale, isprobava sam smart sistem itd..A rekao si mi sve, za tvoj model..Pa od tog modela ionako ne možeš očekivat bog zna šta:) Ipak ide za stvarno početni model televizora, I to još ne najnoviji model.. Ovdje su ljudi zadovolnji, ali osobno znam, da taj model nije baš najbolji..

https://www.mimovrste.com/ultra-hd-televizorji/philips-49puh4900-88?tab=reviews

Poruka je uređivana zadnji put ned 6.5.2018 18:38 (garfield1).
8 godina
neaktivan

Momak ne tražim da mi se objasne napadi na jednu osobu, nisam zbog toga tu da istjerujem pravdu....al kad već veliš da imaš skoro 15 godina iskustva po takvim forumima onda se definitivno i razumiješ u TV-je pa eto, samo tražim tvoje cijenjeno mišljenje...pa zar nije i to poanta ovog foruma?

8 godina
protjeran
Veljo99 kaže...

Momak ne tražim da mi se objasne napadi na jednu osobu, nisam zbog toga tu da istjerujem pravdu....al kad već veliš da imaš skoro 15 godina iskustva po takvim forumima onda se definitivno i razumiješ u TV-je pa eto, samo tražim tvoje cijenjeno mišljenje...pa zar nije i to poanta ovog foruma?

sad lijepo pročitaj moj post ponovo i reci gdje sam napisao da se razumijem u televizore. nemoj ljenčariti nego srčaj stranicu po stranicu i pročitat ćeš dosta o televizorima...

bože, kakvih gotovana ima.

po čemu je Garfield "stručan" ? možeš s njim i na pm. vidim da si već odlučio.

14 godina
neaktivan

Pozdrav,

može neka preporuka TV-a do 2000 (+/-) kn?

Znam da se za tu cijenu ne može očekivati ništa posebno niti isto tražim. Zanima me otprilike okvirno ovako koji su modeli mrvicu kvalitetniji i što se uzima u tom rangu ukoliko je netko tu od forumaša možda slično kupovao/pretraživao itd.

Što se tiče spec. / 32" isključivo / Full HD možda više nego HD ready, ali i HD ready je ok s obzirom da je dijagonala mala i da se gleda sa manje udaljenosti te eventualno da podržava ajmo to tako nazvati standarne formate za usb video reprodukciju (mkv,mp4,avi,...).

Od modela koje sam ja onako izdvojio i koji se ponavljaju više manje svugdje kao neki best buy (možda griješim i ima nešto bolje u tom rangu):

1. LG 32LJ500V ili LED TV LG 32LH530V

2. Samsung UE32M5002 LED TV ili Samsung UE32M4002

3. Panasonica TX-32ES400ETX-32ES403E ili tipa Philips 32PFS5362 

Zahvaljujem

Poruka je uređivana zadnji put pon 7.5.2018 2:59 (Stux).

0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Stux kaže...

Pozdrav,

može neka preporuka TV-a do 2000 (+/-) kn?

Znam da se za tu cijenu ne može očekivati ništa posebno niti isto tražim. Zanima me otprilike okvirno ovako koji su modeli mrvicu kvalitetniji i što se uzima u tom rangu ukoliko je netko tu od forumaša možda slično kupovao/pretraživao itd.

Što se tiče spec. / 32" isključivo / Full HD možda više nego HD ready, ali i HD ready je ok s obzirom da je dijagonala mala i da se gleda sa manje udaljenosti te eventualno da podržava ajmo to tako nazvati standarne formate za usb video reprodukciju (mkv,mp4,avi,...).

Od modela koje sam ja onako izdvojio i koji se ponavljaju više manje svugdje kao neki best buy (možda griješim i ima nešto bolje u tom rangu):

1. LG 32LJ500V ili LED TV LG 32LH530V

2. Samsung UE32M5002 LED TV ili Samsung UE32M4002

3. Panasonica TX-32ES400ETX-32ES403E ili tipa Philips 32PFS5362 

Zahvaljujem

Ja bi ti preporučio Lg model LH530 ili model Philipsa 5362. Jer ipak sta FullHD modela, i imata Direkt Led panel. A možeš i uzet koji drugi model, jer nekakvih velikih razlika u tom rangu ionako nema..

16 godina

Pozdrav,

zaniuma me što bi preporučili u klasi od 4000-4500 kn s PDVom, do 43" veličine?

Nije mi bitan Smart TV, ali ne šteti ga imati, Full HD mi je dosta, ali opet, ni 4 K nije za odbaciti...

Poželjno je da ga imaju u Elipsu (imam na Amexu hrpu bodova, pa da ih iskoristim)...

hvala

Ju je je? Je ju je!
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Stric_Jura kaže...

Pozdrav,

zaniuma me što bi preporučili u klasi od 4000-4500 kn s PDVom, do 43" veličine?

Nije mi bitan Smart TV, ali ne šteti ga imati, Full HD mi je dosta, ali opet, ni 4 K nije za odbaciti...

Poželjno je da ga imaju u Elipsu (imam na Amexu hrpu bodova, pa da ih iskoristim)...

hvala

Ovdje imaš veoma" dobar model:)

https://www.elipso.hr/audio__video/televizori/PHILIPS-43PUS7303/

12 godina
picajzla0707 kaže...
garfield1 kaže...

nemoj se više sramotiti, ove nazovi-usporedbe jasno pokazuju kakav si ti "stručnjak"

slične web stranice koristi Gorstak79 u ostalim hw temama, pa pogledaj koliko se ljudi sprdaju s njim

Zaboravio sam na ovo dok je jos rasprava bila staviti.

Pogledajte sliku u prilogu.

Ploca iz philipsa jasno se vidi sta pise na njoj Vestel toliko o tom sta se ugradjuje.Mislim da je ovo turksko ili kinesko smece koje koristi Vivax i ostale jeftine marke.

Puste rasprave ovde,a kolega mi iz ureda serviser televizija vec preko 25godina.

Bas sam ga pitao i kaze da je philips zadnjih godina tesko smece u rangu vivaxa,foxa itd...ali isto tako mi je rekao da je prije par dana dobio na servis nov philips televizor iz njemacke u prijevozu se razbio dok mu je susjed kuci dolazio i donio mu ga.Kaze kad ga je otvorio da je to sasvim druga televizija unutra,od ploce,komponenata itd...npr.led lampe za osvjetljenje oko televizora kod nas su na plasticnim trakam,to je bilo aluminij,unutra da je sastavljen drukcije itd...

Za lg,samsung i panasonic kaze da su u istom rangu,dosta bolji od philipsa,ali da je sony svijet za sebe,daleko ispred ostalih sto se tice elektronike i kvalitete.

Origin_Steam: hrka11
14 godina
protjeran
hrka11 kaže...
picajzla0707 kaže...
garfield1 kaže...

nemoj se više sramotiti, ove nazovi-usporedbe jasno pokazuju kakav si ti "stručnjak"

slične web stranice koristi Gorstak79 u ostalim hw temama, pa pogledaj koliko se ljudi sprdaju s njim

Zaboravio sam na ovo dok je jos rasprava bila staviti.

Pogledajte sliku u prilogu.

Ploca iz philipsa jasno se vidi sta pise na njoj Vestel toliko o tom sta se ugradjuje.Mislim da je ovo turksko ili kinesko smece koje koristi Vivax i ostale jeftine marke.

Puste rasprave ovde,a kolega mi iz ureda serviser televizija vec preko 25godina.

Bas sam ga pitao i kaze da je philips zadnjih godina tesko smece u rangu vivaxa,foxa itd...ali isto tako mi je rekao da je prije par dana dobio na servis nov philips televizor iz njemacke u prijevozu se razbio dok mu je susjed kuci dolazio i donio mu ga.Kaze kad ga je otvorio da je to sasvim druga televizija unutra,od ploce,komponenata itd...npr.led lampe za osvjetljenje oko televizora kod nas su na plasticnim trakam,to je bilo aluminij,unutra da je sastavljen drukcije itd...

Za lg,samsung i panasonic kaze da su u istom rangu,dosta bolji od philipsa,ali da je sony svijet za sebe,daleko ispred ostalih sto se tice elektronike i kvalitete.

Pa šta stavljaš par godina stare ploče:)) To je ploča iz Philipsa serije 4, koja se se tada još radila u Turskoj..A ta serija se več neko vrijeme ne izrađuje u Turskoj..

Več se izraduju u Polskoj novoj tvornici:) I ovdje si pogledaj šta znači kvalitetna proizvodnja televizora:)) Baš ste jedni smješni, sa tom antireklamom za Philips televizore..

Pa valjda i ja znam dobro, koliko se kvare i kakva jim je kvaliteta..

Poruka je uređivana zadnji put pon 7.5.2018 12:49 (garfield1).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice