Koji televizor kupiti - vodič za odabir izdvojena tema

poruka: 50.665
|
čitano: 27.633.451
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Re: Koji televizor kupiti - vodič za odabir
jocommb kaže...

u Santa Domenici mijenjaju tv...bar mi je tako receno kad sam ja kupovo svoj KS7002.... to je prvo sta sam pito, da se nemjenja nebi uzeo tv....

Da, ako je problem nađen u roku od dva tjedna od kupnje.

Ovo sad ide na garanciju ili zalijepi sam. 

16 godina
R36 kaže...
jocommb kaže...

u Santa Domenici mijenjaju tv...bar mi je tako receno kad sam ja kupovo svoj KS7002.... to je prvo sta sam pito, da se nemjenja nebi uzeo tv....

Da, ako je problem nađen u roku od dva tjedna od kupnje.

Ovo sad ide na garanciju ili zalijepi sam. 

mozda se promjenilo od kad sam ja bio al receno mi je bilo kad da se desi da se javim...

VenAtoR#2231
18 godina
Koji televizor kupiti - vodič za odabir

lg ubija standarno u tehnologiji panela ! 

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

A jbm stariji je čovik plust toga ne kuži se došao u dućan vjerojatno neka samsung agentica ga se uhvatila to je super to je odlično da budem iskren nije nikoga ni pitao.  Sad neka nosi na jamstvo... Ja osobno ne tv nego bilo što od samsunga više nikad ne bi kupio..

Tv - Čoviku pola tv-a se odozada odljepilo nakon 4 mjeseca (imao je neku staru iskrin tvejac koji nakon 20 godina radi cakum pakum)

Mobitel - Prošlo mi je kroz ruke masu mobitela jako losa kvaliteta (novi note je cist primjer a ove stare s6 s5 i druge necu ni spominjat) a napravljeni su da kad nesto crkne nema šanse da se popravi bez da se sve diže i rastavlja

Laptop Katastrofa, kvaliteta ko da ga je sklapljalo na rogu afrike u nekom rudniku robovska radna snaga jedva čekam ga se rjesit (na papiru sve super ali u stvarnosti....ne)

Kućanski aparati Mater mi je na nagovor u dućanu kupila samsung pećnicu i weš mašinu... Doslovno je sve izbacila nakon 10 dana... Pećnica je bila opasna jer se radna ploča toliko grijala da je postojala šansa od zapaljenja iverice ( zaminjen uz nadoplatu za gorenje) veš mašina sa svim finim điga đagama jednostavno je imala neku grešku i stala bi usrid pranja (isto uzeto gorenje)

i da ne duljim jos par samsungovih stvari sto smo imali (klima najgore smeće crkla nakon 2 i po mjeseca od isteka garancije a bila je 5kw ne znam parametre za grijanje i hađenje ali haier nakon nje razlika nebo zemlja) su bili jako loše kvalitete a bili su poprilično skupi... 

Tako da danas sam teški antisamsungovac .... i srry na offtopic ali ono...

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Gospodo pozdrav...

Imate li kakvu preporuku za tv od 107cm na više? 

Šta jeftiniji do nekih cca 2800kn

Bez Smarta i drugih gluposti, ionako kupujem android box za tv... (nisam zahtjevan korisnik, klasičan tv, filmovi priko usba i android box)

Imao sam jeftini novi SHarp tv, bio je skroz OK al je ima lagani backlight bleeding odmah cim je kupljen (doduse malen)

Moj PC  
0 0 hvala 0
8 godina
neaktivan
pozdrav,molim za pomoc! kupujem tv baki za poklon, nista spektakularno, cca 70cm, cijene do 1500kn .. samo da je slika ok, da zena gleda s gustom turske serije..ne razumijem se uopce u to pa molim za savjet

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Evo kupljen novi Sony 49xd7005, sve je odlicno, osim ako mi netko može pomoći tko možda posjeduje takav model kako pokrenuti sa usb sticka film. Pokušao svašta ocito nešto krivo radim jer ili ne prepoznaje stick ili ne znam što. Ako netko može reći postupak jer očito krivo radim. Hvala.

2 0 hvala 0
18 godina

daj mi reci kakav ti je HDR tj svjetlina istog sadrzaja, 4K gaming i kakav radi upscale sa 720, 1080p na 4K 

kakavj zvuk out of box 

Poruka je uređivana zadnji put čet 13.7.2017 10:11 (4mal).
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
Smithsonian23 kaže...
Evo kupljen novi Sony 49xd7005, ....

Gdje si ga kupio i kolko para si dao ?

Nisam dovoljno bogat da kupujem jeftine stvari
9 godina
neaktivan
Ako pitaš mene jos nisam previše toga ni vidio, sd kanali sve super, reprodukcija zvuka sasvim ok, a sad se mučim sa ovom reprodukcijom videa preko usb i ne ide.
9 godina
neaktivan
Elipso 5299 kn
9 godina
neaktivan
Inace formatirao sam usb na nfts jer mi nije primao datoteke vece od 4 gn s htio sam prebaciti mad max u 4 k da vidim...a sad nece ni crtic od 2 minute.

0 0 hvala 0
18 godina

ja si isto gledam par sony,lg i samsunga... ali jacu klasu .... 

Poruka je uređivana zadnji put čet 13.7.2017 11:34 (4mal).
Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Evo do sticka je jednostavno ga ne prepoznaje. Starog da a ovog novog novcatog ne.
13 godina

updejtaj mu firmware i formatiraj u EXfat sustav pa tako probaj, 

13 godina
4mal kaže...

bez samsunga, samsung samo igra na presaturiran napucan kontrast ali dimanika pokreta i procesiranje kontura bridova im je u zaostatu za sonijem

16 godina
roby27 kaže...
4mal kaže...

bez samsunga, samsung samo igra na presaturiran napucan kontrast ali dimanika pokreta i procesiranje kontura bridova im je u zaostatu za sonijem

zavisi koji rang tv-a...u visoj klasi se to sve rijesava....a i kalibrira se slika tako da i to nije problem nikakav...jedino sto je sami usro s qled-ovima i bolji izbor su ostali proslogodisnji modeli...al opet jos se nisu dobro istestirali svi novi modeli pa cemo cekat na HDTeleviziju.... :D

VenAtoR#2231
18 godina

Mislim da cu uzet 8002 seriju, ne smetaju mi presaturirane boje a i kako kaze kolega 

sa kalibracijom se rjesava...

bdw 1800 je imao problem sad je to rjeseno sa fix-om..

Poruka je uređivana zadnji put čet 13.7.2017 14:51 (4mal).
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
4mal kaže...

Mislim da cu uzet 8002 seriju, ne smetaju mi presaturirane boje a i kako kaze kolega 

sa kalibracijom se rjesava...

bdw 1800 je imao problem sad je to rjeseno sa fix-om..

Sad se stvarno da nac na akciji s dobrom cijenom a ako mi je 7002 odlican oavj samo bolji moze bit :D

VenAtoR#2231
13 godina

MA ne moze se rijesiti, dosta je da pogledam SD kanale na samsungu i soniju i tu vec znas koji ima bolji procesing engine, govorim za tu vislju klasu, samsung kao samsung jako puno ulaze u marketing i igraju na tu kartu presaturiran kontrast pa ljudi padaju na tu propagandu, jbg jel kad vidis povrce i voce na samsung tvu kako su super saturirane boje to je to kupi i nosi he he a ovo ostalo ne pitaj.  

18 godina

7 serija ima problem sa odljepljivanjem radi jeftinije konstrukcije...

i pqi je manji ostalo sve isto no 8 je ipak klasu bolji 

Za 4k HDR BD, gaming,stream,upscale je odlican.

Poruka je uređivana zadnji put čet 13.7.2017 15:11 (4mal).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

Ma ok ti si vjeciti samac(stari decko) bez djece tako da mozes ulagat u beskorisne stvari drugog reda ;) jos ce toga brdo novog izaci sto moras imati u svojoj kolekciji dok ne sakupis sve pokemone ;)

18 godina

Totalno nebitno u ovoj prici...al dobro, nek je tebi lakse 

inace sarkazam ubuduce ostavi za sebe...

dao si misljenje i to je ok ali

ja ga mogu i nemoram prihvatit eod...

p.s

ne gledam sd programe tv i lowbitrate ripove zato uzimam samsung...

Poruka je uređivana zadnji put čet 13.7.2017 15:41 (4mal).
Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina

nema to veze jel je meni lakse, boli me racku samo te gledam u temi slike vaseg hardvera i mislim si jesi rob modernog doba, samo to

nista osobno btw. :)

18 godina

ja to tako ne gledam al ok...svako nesto voli

Moj PC  
0 0 hvala 1
18 godina
4mal kaže...

Kaj pikiras?

Edit: kakav pobogu samsung, sony uzmi i ne gledaj dalje

8505 ili svehvaljeni 9005, samsung je za sminkere, a ti trebas pravu stvar:)

Poruka je uređivana zadnji put čet 13.7.2017 16:04 (zvonac).
16 godina
Po testovima s HDTelevizije svi sony tv-i koji su testirani su silver class a samsungovi 7 8 i 9 serija KS da nebi bilo zabune su gold class....tako da nebi reko da je sony bolji...pogotobo jer to kaze covijek koji je certificirani kalibrator...ali nevazno ovako svako za sebe gleda i zna sta mu je bolje i svi znaju svoje...
VenAtoR#2231
Moj PC  
1 0 hvala 1
18 godina

a i zbunjujuce je da je 9000us zapravo 8000eu model 

tj 8 serija je flagship samo flat.

tizeen 2.0 je masu puta bolji od 1.0.

kaj se tice sonya za hdr nemre tolku svjetlinu postic ni dci cover gamut 

kao recimo panasonic dx 800,900 ali oni su preskupi

tek sony 930 xe  je bolji...

Poruka je uređivana zadnji put čet 13.7.2017 16:15 (4mal).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
jocommb kaže...
Po testovima s HDTelevizije svi sony tv-i koji su testirani su silver class a samsungovi 7 8 i 9 serija KS da nebi bilo zabune su gold class....tako da nebi reko da je sony bolji...pogotobo jer to kaze covijek koji je certificirani kalibrator...ali nevazno ovako svako za sebe gleda i zna sta mu je bolje i svi znaju svoje...

a to ti je bas pokazatelj neki te klase, pa eto i na HD televizije je i philips 6501 gold nategnuti pa je sranje od telke, jebes to gleda se svaka kategorija pojedino a ne cijelokupna ocjena, meni je rting.com jako dobar i detaljan recimo

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice