Kako spojiti 5.1 zvučnike na LG lh5000?

poruka: 9
|
čitano: 10.690
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

Zanima me da li postoji mogućnosti spajanja 5.1 zvučnika na ovu televiziju? 

0 0 hvala 0
15 godina

mozes preko standardnog kabla za muziku (3.5 mm) ako imas na zvucnicima out tog kabla a na tvu in.... ili ovakoili ovako... daj malo vise inf kakvi su kablovi kod zvucnika

EDIT: cini mi se da ima na tvu audio in?

the sound of engine is cure for everything!
Poruka je uređivana zadnji put pon 12.11.2012 15:09 (Genoxxx).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: Kako spojiti 5.1 zvučnike na LG lh5000?

zvučnici su creative labs inspire T6160. 

15 godina
Hans kaže...

zvučnici su creative labs inspire T6160. 

probaj da li moze ovaj zeleni u audio in (desno od hdmi)

the sound of engine is cure for everything!
16 godina
neaktivan

To je audio in. On se koristi za reprodukciju zvuka putem zvučnika na televiziji s nekog vanjskog izlaza. Meni treba izlaz zvuka. Jedna od omogućnosti je da iskoristim optical digital audio izlaz. Ali tada moram kupiti poseban konverter iz optical audio u 5.1.   Iskreno ne da mi se davati nekih 40$ za to. Mogu koristiti izlaz zvuka za slušalice ali to je samo stereo zvuk.

17 godina

Po ovoj slici jedina mogućnost za eventualno dobivanje 5.1 zvuka na ovom TV-u je optički digitalni izlaz, ali i to samo ako TV šalje takav signal van (recimo s nekog izvora spojenog na HDMI, a moguće da je i tu samo stereo).

KaeR
16 godina
neaktivan

Imam još jedno pitanje. Koristim iskon tv i dobio sam od njih motorolu VIP1003.  Na njoj postoji s/pdif izlaz. Da li njega mogu iskoristiti za spajanje mojih 5.1 zvučnika?

0 0 hvala 0
17 godina

Po specifikacijama na internetu nisam uočio da imaju S/PDIF ulaz, tj. po tome ne mogu prihvatiti digitalni audio.

KaeR
17 godina

Očito sve sam znaš... i na Iskonu i na TVu imaš samo digitalne izlaze (spdif / optical) i kako bi njih mogao spojiti na isključivo analogni set zvučnika treba ti konverter. Jeftinija vrijanta su kinezi od kakvih $40-$100, a skuplja varjanta su neki "brand-name" audio recieveri koji mogu konvertirati zvuk.

Drugih opcija nemaš.

I've seen things you people wouldn't believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched C-beams glitter in the dark near the Tannhauser gate. All those moments will be lost in time...
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice