evo ovako novi sam na bug-u i zelio bih podijeliti svoje iskustvo sa vama, naravno lose iskustvo. odmah se ispricavam ako ima neka slicna tema ili nesto tako.
dakle kupio sam komp u procesora prije dvije godine za oko mi je zapela ati-jeva 4850 narano morao sam je imat :)). i kad sam ga sastavio donio doma znaci sve upakirano sve super lipo na prvi pogleda i htio sam je isprobati kako radi i instalira stalkera (znam da je staro ali tad je bilo dobro :) ). i sve je super radilo nakon nekih tjedan dana komp bi se bez razloga usred igranja ekran bi se zacrnija komp bi pocea pištat ( beep signal ). I nista ja ga resetiram i tako opet. pogleda sam u ati catalyst temperatura grafe je bila ono ogromna 80-ak stupnjeva pa sam se snasao i stavija kucni vent da puse u komp i pala je temp na nekojih 75°C ali to nije to i nakon godinu dana odlucija sam se da im odnesem komp na servis i kazem ja njima za problem preko telefona i meni serviser kaze da moram donit komp u servis da vide u cemu je kvar. za tjedan dana sam ih nazva i rekli su mi da je graficka pokvarena i moraju je reklamirat u zagreb. ja kazem ok np samo neka ne odugovlace. proslo tjedan dva ja ih odlucim nazvat oni kazu da su je poslali u zagreb a da im je ovi iz zagreba jos nisu vratili. prosla jos dva tjedna upozna covika koji zna te gori u zagrebu i on ih nazove i kazu oni njemu da gori jos nije stigla moja grafa ja a meni oci na federe O.O !! i nazovem ja njih poludija jbt svasta im reka kazu da ce doc za tjedan dana nova graficka ja s osmjehom rekoh ok :)) nakon tih tjedan dana dali mi onu kašetu od nVidijeve 8600 kad sam dosa doma poludiaaa i za nefalit drnili mi i 1GB rama tako da mi je u kompu osta samo 1GB a ne 2 poludiaaa sam zva sam ih i opet i svasta reka i opet vratija komp na servis i osta je opet nekoliko tjedana i tada su mi rekli da nevalja ni maticna ni ram ni graficka i da procesor ima nekakvu tvornicku gresku pa su mi dali zamjenski komp jer sam da caci telefon i on je prica sa njima i reka da ce im doc u docan ovaj komp ostavit i uzet im pare ili dva tri komp-a sa izloga :)) nakon sta sam prosa muke sa zamjenskim komp-om napokon je nakon citava 3 miseca servisiranja dosa moj komp malo izmjenjen ali a bolje i ta su mi u znak isprike i dusevne boli koju si mi nanijeli dali phenom quad core 2.30 i AM3 maticnu ( ja sam ima m2n-sli) tako da nakon tjedan dana procesor se prigrijava pa sam kupija novi hladnjak. zato ljudi moji pazite di kupujete i sta kupujete jer samo gledaju di ce vas pokrast....