Koju grafičku uzeti

poruka: 39
|
čitano: 12.199
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Re: Koju grafičku uzeti

5770 treba dodatno napajanje kao što kažeš, teško da če napajati sa tim napajanjem. zato sam i preporučio te grafe koje ne trebaju dodatno napajanje. procesor nije nešto skuplji ako gledaš npr e6600 koji je 80km.

Mislim da bi mu najbolje bio proc e6600 i ova druga grafa 6570 sa dr5 memorijom da ne mora napajanje mijenjati.

Inače čovjek je iz bosne pa mu njuškalo i ne pomaže nešto

Danas je tesko biti glup jer je konkurencija prevelika!!!
Poruka je uređivana zadnji put pet 27.4.2012 0:18 (Patrick_cro).
13 godina
Koju grafičku uzeti

Stojim ispravljen.....{#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Koju grafičku uzeti

Ma np, ma pitanje je samo koliko novaca čovjek misli izdvojiti za nadogranju, Ja kao prvo ne bih nikada uzimao takvu konfu. nego bih uzeo novi socket am3+ ako bi htio nešto jeftino. Mislim da mu je najbolje za sada ako več misli nadograditi da uzme proc od 65km i onu grafu od 130km i to je za sada dobra nadogranja, s tim da nikada ne bih preporučio stavljati stavljati nove komponente na ta srot napajanja, mogao bi uzeti barem forton 400 koji je kvalitetan a nije skup 40km ili npr chieftek za 20km, nisam siguran ali mislim da je ovo forton napajanje i trebalo bi vidjeti sa čovjekom jer je cijena ok Link

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Koju grafičku uzeti

ja sam se u ovome svemu sad izgubio,koja na kraju graficka...koji procesor..i dali i napajanje trebam uzeti ...nis mi nije jasno vise {#}...

tu su neki linkovi iz bosne.....tam nbum isao kupovati......recimo da uzmem ovaj procesor intel-pentium-processor-e7200-2.53ghz-dual-core-64bit i graficku sapphire HD5770 1GB VAPORX...dali je potrebno kupiti jace napajanje ...ako je potrebno..... koje?

aralica
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Ako uzmeš to definitivno ti je potrebno jače napajanje jer ta grafička treba dodatno napajanje . Uzmi e6600 i onu 6570, napajanje imas ono forton za 20km. ma ono je bilo za ajdina. i ja sam se izgleda malo pogubio {#}.

Uzmi neki brand napajanja od 400w, npr corsair, xfx, chieftek, forton. Koliko ukupno novaca misliš izdvojiti?

Poruka je uređivana zadnji put pet 27.4.2012 15:47 (Patrick_cro).
13 godina
neaktivan
Koju grafičku uzeti

ok...a koje napajanje preporucujes za ovo sto sam ja naveo,.....tvoju ideju sad kuzim sve,..jos me zanima koje bi napajanje islo za moju ponudu koju sam naveo malo prije,

aralica
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Koju grafičku uzeti

Link sasvim dovoljno i za buduće nadogradnje. Ocz 500w Link 300kn, Corsair 450vx odlično napajanje 280kn, Xilence 480w 200kn

Poruka je uređivana zadnji put pet 27.4.2012 15:55 (Patrick_cro).
Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
Koju grafičku uzeti

Pozdrav!
Evo da ne otvaram novu temu, zanima me koja bi bila best-buy grafička za ovaj komp:
MBO: ASRock ALiveNF6G-DVI 
CPU: Athlon 64 X2 4600+
RAM: 2 GB DDR2-667

Trenutno je u kompu NVIDIA 7600GS. Ja sam mislio možda nešto tipa HD 4670.
Isto tako napajanje nije baš neko naj, pa ne bi trebala biti prevelik potrošač. A rezolucija monitora je 1366x768. I koliko bi mi otprilike trebalo love? 150-200?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
kratos091 kaže...

Pozdrav!
Evo da ne otvaram novu temu, zanima me koja bi bila best-buy grafička za ovaj komp:
MBO: ASRock ALiveNF6G-DVI 
CPU: Athlon 64 X2 4600+
RAM: 2 GB DDR2-667

Trenutno je u kompu NVIDIA 7600GS. Ja sam mislio možda nešto tipa HD 4670.
Isto tako napajanje nije baš neko naj, pa ne bi trebala biti prevelik potrošač. A rezolucija monitora je 1366x768. I koliko bi mi otprilike trebalo love? 150-200?

a nemam pojima za te pare teško nešto dobro ubost...

http://www.protis.hr/products/details/graficka-kartica-vtx3d-hd5450-silent-1gb-ddr3/52283

i polovno bar 1 GB radne memorije...

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice