zanima me budem li mogao igre vrtiti na ovoj konfi koju uzimam za tjedan dana
phenom x6 1055t 2.8
msi gtx 560 oc 1gb 256 bit
4gb ram 1600mhz
870 extreme 3
i zanima me jos neki dobar cooler za overclock ovog proca
zanima me budem li mogao igre vrtiti na ovoj konfi koju uzimam za tjedan dana
phenom x6 1055t 2.8
msi gtx 560 oc 1gb 256 bit
4gb ram 1600mhz
870 extreme 3
i zanima me jos neki dobar cooler za overclock ovog proca
Da moćeš sve igre vrtiti mna toj rezi.
e a daj mi reci jel da za tu konfu uzmem 64 bit windows ili 32 i gdje da ga skinem ?
e a daj mi reci jel da za tu konfu uzmem 64 bit windows ili 32 i gdje da ga skinem ?
7 64bit
A nabavis ga amo http://www.microsoft.com/windows/buy/default.aspx ili u ducanu u kojemu uzimas komp.To je najjednostavnije
Stavi 64-bitne windowse jer imas 4 gb rama,a za skidanje nesmijem na ovom forumu .
EDIT: kolega me prestigao.
imas pp
sa tom konfom mos jest igre na full hd...
Kakvo napajanje treba za tu grafu???
GTX 560 OC version
ovisi s kojim procesorom ju kombiniras i koliko diskova.....
Jel bi mogla grafa na moj komp?
naravno da bi mogla...i jos clockas taj proc na 4.0 ghz ako je c3 revizija..a napajanje ce drzat ako je to iz potpisa...
naravno da bi mogla...i jos clockas taj proc na 4.0 ghz ako je c3 revizija..a napajanje ce drzat ako je to iz potpisa...
Nije ni potrabno klokati jer nije high end grafa ali i nije to low procesor ipak je to quad.
Nije ni potrabno klokati jer nije high end grafa ali i nije to low procesor ipak je to quad.
nije potrebno klokat al ce dobit isto malo ako ga kloka...ionako moze ic na 4+ ghz ako je c3 24/7 sa dobrim coolerom...
Hvala ljudi.
Još da pitam ovo jel ta GTX 560 OC jača od GTX 460 1 GB ?
Hvala ljudi.
da jaca...kakvo je to pitanje...ta 560 je puno jaca od gtx460..ona je u rangu sa hd 6950 2gb...cak je i od nje jaca 5 do 10%
560oc.. clocknes ju na 1ghz :) i papa igre mislim papa ih i na 880 mhz
Hvala ljudi.
da jaca...kakvo je to pitanje...ta 560 je puno jaca od gtx460..ona je u rangu sa hd 6950 2gb...cak je i od nje jaca 5 do 10%
U onda skupljam pare za nju, potrajaće, ali se nadam da će se isplatit. Onda mi je bolje uzet GTX 560 OC version od GTX 460 1 GB.
Još cijena možda i padne kad ja budem kupovao.
Hvala ljudi.
U onda skupljam pare za nju, potrajaće, ali se nadam da će se isplatit. Onda mi je bolje uzet GTX 560 OC version od GTX 460 1 GB.
Još cijena možda i padne kad ja budem kupovao.
ako ti se neda skupljat kupi hd 5850 u adm-a za 950 kn...jaca je od hd 6850 malo i od gtx 460 a dosta jeftinija..ako ne skupljaj i idi na gtx 560
Ok, budem još razmislio.
Najvjerojatnije uzimam krajem ove godine.
Čini se odlična i ta ATI 5850, gledao sam review, a i ljudi su dosta zadovoljni, jedino sam čuo da ima dosta problema s driverima. Kad kod đođu novi driveri često se mora rollbackat na stariju verziju, koji su stabilniji.
Ok, budem još razmislio.
Najvjerojatnije uzimam krajem ove godine.
Čini se odlična i ta ATI 5850, gledao sam review, a i ljudi su dosta zadovoljni, jedino sam čuo da ima dosta problema s driverima. Kad kod đođu novi driveri često se mora rollbackat na stariju verziju, koji su stabilniji.
5850 je jako dobra kartica za te novce...stavis drivere 11.3 i radit ce sve...ima dx11...i nema nekih problema sa driverima ona..to si krivo cua...