NBA liga izdvojena tema

poruka: 3.512
|
čitano: 799.075
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
NBA liga

jucer pogledo tekmu lakersa. uzas kako lose igraju, obrana im je medu najgorim uopce u nba. kobe zabija, ali kad dodaje, mnogo lopti ode nigdje, vecinom zato jer gasol nezna uhvatit. gasol igra kriticno, covjek gubi lopte, igra bez volje, ono ko da ga boli ku*ac za sve. hill je dobar. kobe ima dosta poena, nakon povratka vec zabija preko 20 poena po utakmici sto je odlicno, ima i dosta assista. cujem da gasola trejdaju sad sljedeci tjedan s knicksima, po meni dobro, star je on vec, na stranu sto je bio odlican igrac.

16 godina
Re: NBA liga

Neigraju užas, nego katastrofalna je obrana... Navodno su jedni od najboljih tricaških momčadi trenutno.. i to dobro koriste, mada zadnju nisu baš briljirali sa trice, uglavnom ja mislim da bi trebao Hill odma startat jer se vidi da razumije igru i ima dobre napadačke skokove, dok gasol ko da nema volje za živit.. očajan je zadnje dvi tri tekme postotak šuta 30 posto ( tu negdje) u obrani je dosta mekan, loše loše... a kobe je odličan po meni, jebiga prošlo 4 tekme otkad se vratia ima dosta TO-a. al zato  daje dosta poena i igra PG-a ne baš sjajno ali šta ćeš kad nemaju boljega trenutno osim njega da može igrat tu poziciju... Gasol dabogda otiša više... hvala njemu za sve šta je napravia ali brate moj više on nemože, ko mrtvac na terenu... daj bože ta prođe trejt sa knicksima, jer će bit pun pogodak za lejkerse.. jedino neće profitirat Knicksi.

Only God Can Judge Me
17 godina
NBA liga

slazem se sa svim. ja sam fan lakersa, i mislim da je gasol najslabija karika sad, ono jucer gledam tekmu i psujem mu sve zivo jer frajer igra ko da su mu platili da ne igra. pola lopti je pogubio, obrana nula bodova. obrana je opcenito jako jako losa, niko ju ne igra. i da, jako neatraktivna igra, mislim da nijedan dunk nije bio, stvarno nista spektakularno za gledat. dok npr ima klubova koje je trenutno stvarno senzacija gledat u nba(portland, indiana...). kobe ima previse turnovera, to sad dobro prikriva s tim sto daje dosta poena, no to mora pod hitno smanjit, jer to nije pravi kobe. sad se samo molit da taj trejd s gasolom prode.

16 godina

A brate šta da ti kažen... i ja san gleda sinoć :/, katastrofa je gasol posta, nerazumin kako su prije on i Kobe bili jedan od najboljih dvojaca.. ubijali samo tako... A obrane ko da nema, šta će Sacre... lik je bia zadnji pick drafta al opet šta ja znan nije toliko loš.. fali mu *nešto*, kao što rekoh Hill odma treba startat.. nijedan dunk! a dobro sad portland i indiana i drugi klubovi... ipak lejkersi su više 3PT team... bar mi se čini tako, pošto Bryant, blake, pa i nash, wesley... swaggy p, williams, ma skoro svi mogu šutat tricu, i to trebaju koristit!! A Kobe ništa još.. pomalo treba to ići, dovoljno daje poena.. a te turnovere će on smanjit kroz utakmice, jer treba mu još bar nekih 6-7 tekmi da se ušemi, ipak je predugo bila ta ozljeda nesritna, samo da trejd prođe i dođe Shump... potencijal veliki, Chandler bi dobro doša!

Only God Can Judge Me
15 godina
neaktivan
17 godina

koja sramoćenje ovih knicksa ...nek se *ebu... užas .. ove godine liga je opcenito u banani..... istok sramota .. još kad dodaš sve ozlijede po klubovima..koma

MuWu
14 godina
protjeran

Ma ovaj K.Durant je j...zivotinja,divlja krmaca ili kako ga vec hocete nazvati,kakva tekma protiv Timberwolwesa,pre.ebeno,kakva cudesa je zabijao i kakve situacije je izvlacio to nema nigdje...Uff,kako napeto sam gledao ove tekme veceras zacudio sam se sam sebi...Strepio,veselio se,galamio,nema sta nisam radio,ali eto pobjeda Oklahome mi je donijela i nesto love u dzep...{#} Hvala K.Lovu takoder sto je veceras imao jako los free throw shoot zadnjih 30 sec,care imas pivu od mene kad sam vec zbog tebe dobio na kladari...

{#}{#}

Dobitni parovi za veceras su bili: 

Miami-2

Chicago-1

Deng-manje

Deron W.-vise

Netsi-1

Wade-manje

Oklahoma-2

Zadnjih 5 kuna iz novcanika je donijelo srecu,haha...Zivjeli...{#} 

TL-za zahvalu klikni hvala // WoT nick: tomo53nja
Poruka je uređivana zadnji put ned 5.1.2014 4:42 (Tomo53nja).
17 godina
neaktivan
NBA liga

Pozdrav ekipa,

kako napredujete sa fantasy ligom na Yahoo, jel aktivan itko još ?

SS na moj roster i matchup od ovoga tjedna:

ss

LoL EU west : citizen
15 godina
neaktivan

Ja sam trenutno prvi medjutim ima ih par neaktivnih pa nije bas relevantna situacija, bilo bi drugacije da svi igraju.

14 godina
neaktivan
NBA liga

Jel zna neko neku stranicu di mogu pogledat reprize utakmica

16 godina
android96 kaže...

Jel zna neko neku stranicu di mogu pogledat reprize utakmica

Evo

http://replay.nbaliveonline.tv/

Zacudo, stranica se vec dosta dugo drzi

Cak ima i mogucnost gledanja u HD

WoT IG: RavenHR --- http://wotlabs.net/sig_dark/eu/RavenHR/signature.png
14 godina
neaktivan
NBA liga

Koji fail jamesa

Suba
14 godina
neaktivan
NBA liga

ovi 76ersi su sramota za nba, 2 utakmice za redom izgube sa 40+ poena razike{#}

16 godina
Save kaže...

Koji fail jamesa

Koji?

16 godina
Save kaže...

Koji fail jamesa

Ti si jedan od onih seratora po Jamesu??

Vjerojatno mislis na ovu tekmu protiv Jazza?

Svako moze imati losu pa cak i James, jbg to je tako kad svi ocekuju svaku tekmu da ima triple double ucinak i minimalno 60%+ iz igre...

Durant je isto nedavno imao losu tekmu, mislim da je isto zabio 13poena uz tonu izgubljenih lopti i niko niije ni pisnuo...

Naravno ne govorim nista protiv Duranta, igra ko zvijer za sad i definitino ispred svih sto se tice MVP nagrade, ali ima jos brdo do kraja tako da dok vidim ove tzv. navijace koji postaju na svaki video kad neko dobro odigra MVP MVP i takva sranha, sere mi se...

17 godina
NBA liga

Daj me molim te prosvjetli kad je to KD imo 13 poena? U zadnje vrijeme mu je najnize 26 mislim.

16 godina
mar123 kaže...

Daj me molim te prosvjetli kad je to KD imo 13 poena? U zadnje vrijeme mu je najnize 26 mislim.

Da, zeznuo sam, zato sam napisao da nisam siguran...

Mislio sam na poraz protiv washingtona, 0-6 za tri, 5 TO, istina imao je 26 poena pa zato...

Poanta je da se sere po Jamesu bez razloga, al to je tako sa ljudima uvijek, kad je neko jako dobar, ista stvar za Messija, ljudima dojadi da jedan te isti igrac osvaja nagradu za najboljeg pa otud hejt...

Opet ponavljam ne govorim da KD ne zasluzuje ili u ovom primjeru da Ronaldo nije zasluzio, primjer je samo radi boljeg shvacanja sto hocu reci, opcenito sam se osvrnuo na hejt koji dobivaju igraci cisto iz razloga sto dugo vremena "vladaju scenom" ili uzimaju neku nagradu...

17 godina
NBA liga

Osobno ne hejtam igraca nijednog, par klubova mi ide na zivce. Sto se tice lbja ili kda smatram da je trenutno kd najbolji igrac, pa samo slijepac ne vidi da igra na vrhuncu, skoro svaka utakmica iznad 30 poena, a I okc je prvi trenutno. No nekako mi se cini da cemo pravog jamesa vidit tek u playoffu.

Ja navijam za lakerse koji trenutno ocajno igraju jer su svi ozljedeni, naravno bore se za sto bolji pick.

17 godina
neaktivan
mar123 kaže...

Osobno ne hejtam igraca nijednog, par klubova mi ide na zivce. Sto se tice lbja ili kda smatram da je trenutno kd najbolji igrac, pa samo slijepac ne vidi da igra na vrhuncu, skoro svaka utakmica iznad 30 poena, a I okc je prvi trenutno. No nekako mi se cini da cemo pravog jamesa vidit tek u playoffu.

Ja navijam za lakerse koji trenutno ocajno igraju jer su svi ozljedeni, naravno bore se za sto bolji pick.

Zanmiljivo mi je gledat KD-a kako igra u zadnje vrijeme, ali dok ne osvoji prsten daleko je on od LBJ-a. A LBJ je upalio auto-pilot i osobno ocekujem pravi Miami tek za nekih mjesec dana, sad nakon All-Stara ce oni pocet igrat kako treba i polako dizati igru. 

A veceras je okrsaj OKC-POR jedva cekam, nadam se da ce svi bit raspolozeni da pa da bude tjesno do kraja.

Float like a butterfly, sting like a bee. His hands can't hit what his eyes can't see. Now you see me, now you don't. George thinks he will, but I know he won't.
16 godina
NBA liga

Miami nema potrebe igrat 100% i ubijat se svaku tekmu.

Njima je glavni cilj, očuvat Wadea i njegova koljena, što se više može, i po mogućnosti pripremit sa specijalistima za Playoff. 
Nema potrebe riskirat ozljede, ako sigurno idu u playoff.

Naravno, lagano će dizat igru poslije all-stara, tempirat prema playoffu.

Što se tiče MVPa, očito da je Durant htio napraviti malu prednost, i brojke su mu takve zato jer nema Westbrooka. Kad se vrati, morat će smanjiti potrošnju lopti, jer će i Westbrook htjet opaliti 20tak puta po tekmi.

Lebron nema pretjerano povećanu potrošnju lopti, s izostankom Wadea, cijeli tim više sudjeluje, ne forsiraju samo Jamesa. Realno, ukoliko će biti potrebno, napraviti će niz od par tekmi sa 30-10-10 i 60% i opet će uzet nagradu.

17 godina
NBA liga

ma nema sanse da kd ne uzme MVP, jednostavno se puno vise trudi, james ko da ne igra punom snagom, ko da daje samo pola sebe. po meni pravi heat cemo gledat tek u playoffu, a i zasto bi se mucili kad je istok uzas i tamo se ni netrebas mucit za playoff. kazem okc je prvi trenutno u ligi, a durant ima najbolji prosjek poena, mvp ne neizbjezan. a svi znamo da se za mvp gleda samo regularno vrijeme, ne i playoff.

16 godina

Kriminal bi bia da lebron uzme mvp.. po meni KD ipak bolji, kad pogledaš prosjek i kako se trudi u svakoj tekmi.... Istok je katastrofa, sa negativnim skorom moš uć u playoff, dok je zapad priča za sebe.

Only God Can Judge Me
17 godina
NBA liga

ako bi npr gledali cijelu karijeru(sto je glupo jer kd igra znatno manje i mladi je od lbja) onda je lbj bolji, kako nebi bio kad ima 5 mvp-a i 2 naslova. ali kd ima 25 godina i rusi rekorde, igra na visokoj razini, ako ovako nastavi to ce bit jedna od legendi.

inace sto mislite ko osvaja naslov ove godine, ja sam na strani okc-a.

16 godina
NBA liga

Indiana... volia bi da oni uzmu. Mislim da imaju dobre šanse za osvojit

Only God Can Judge Me
16 godina
NBA liga

Još nije utrka gotova. 

Poslije All-stara ima još dosta vremena da Miami počne opet niz pobjeda. Uz taj eventualni niz, ako James upiše 10 tekm isa TDom, nema boga da neće dobiti još jedan MVP.

Još jednom tvrdim, ove Durantove brojke su zbog izostanka Westbrooka, jer može trošiti više lopti, i cijela igra mora preko njega, jer OKC nema nikog drugog. 

btw. nije OKC prvi u ligi, zasad najbolji omjer imaju Pacersi.

EDIT: Što se tiče naslova. Sve ovisi o Wadeovim koljenima. Ako će moći biti barem malo Flash, vjerujem u još jedan naslov. 

U svakom slučaju nadam se reprizi prošlogodišnjeg finala.

Poruka je uređivana zadnji put uto 11.2.2014 22:42 (mystik).
17 godina
NBA liga

okc je odigrao 2 utakmice vise od pacersa tako da pricekajmo, okc ima 41-12, a indiana 40-11.

i ne kuzim ovo, ako se miami nakon all stara potrudi lbj osvaja mvp, pa kojom logikom? okc ce imat bolji omjer sto posto na kraju lige, okc ce bit na vecem mjestu i sam durant ce imat bolji prosjek, a tu je lbj na 3. mjestu(1. je durant, a 2. melo).

16 godina
NBA liga

Jel ti čitaš?

Rekoh, ako bude nekakvog niza pobjeda i ako bude nekakvog niza LeBrona, bilo to niz TDova ili nečeg drugog. Sa nizom od 10 utakmica sa TDom, garantirano ce ići MVP LeBronu.

Omjer ekipe je samo dodatna olakotna okolnost, ali nije presudna. 

17 godina
mystik kaže...

Jel ti čitaš?

Rekoh, ako bude nekakvog niza pobjeda i ako bude nekakvog niza LeBrona, bilo to niz TDova ili nečeg drugog. Sa nizom od 10 utakmica sa TDom, garantirano ce ići MVP LeBronu.

Omjer ekipe je samo dodatna olakotna okolnost, ali nije presudna. 

dobro al to da se dogodi je ravno 1 naprema milijardu.

16 godina
NBA liga

Nije da sam za LBJa ili KDja samo hoću reći da razlog za dobivanje MVP nagrade ne možete pokriti statistikom

Kako bi rekla legenda: "statistika je kao bikini otkriva sve a ne pokazuje nista"

Ako imaš novca, onda imaš moć. Ako imaš moć, imaš i žene!
12 godina
Bit ce gusto ove godine za titulu. Ja bih volio Raptorse gore makar do polufinala istoka pa sta bude dalje. Imaju kompletnu petorku. Meni su extra i njihov sam fan jos od vremena Vincea Cartera i T Mac-a. Ove godine su fantasticni.
Ross on Faried Slammm Dunk!!!
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice