Ooo, pa jel moguće da niste komentirali.
Nema veze. Ja ću.
Max Verstappen! Svi ostali su samo vozači.

Ooo, pa jel moguće da niste komentirali.
Nema veze. Ja ću.
Max Verstappen! Svi ostali su samo vozači.
Verstapen je odvezao vanserijski i pokazao mclarenu da su im vozači za rac. Uz takav auto da te namariše lik sa inferiornim autom je onak dobar šamar. Tsunoda puno bolji od Lawsona, nadam se da će to pokaza u utrci.
Mene je Max podsjetio na Schumi vs McLaren 1998. Na glas sam se smijao jutros kad je uzeo pole. Kakav krug!
znači komotno mogu izbaciti ovu stazu
Max Verstappen!
auu,aj barem ne moram cekat popodne za ovakvu dosadu :D
vidimo se sljedecu nedjelju u 17:00
Zahvali se McLarenu za to što s bržim bolidom nisu mogli s dva vozača napasti Maxa
Zahvali se McLarenu za to što s bržim bolidom nisu mogli s dva vozača napasti Maxa
niko nikoga nije napao ustvari...u top 10 jedino ham jednu poziciju promjenio,ni iza nije nista bolje situacija..ali lakse podnesem ove dosade ujutro svakako...
oces rec da je bilo zabavno? opet se znalci uvrijedili,oprtostite,ja sam samo obican gledatelj i bilo je dosadno,i ne mozes me uvjerit da nije tako
Oscar speaking for all of us
https://www.tiktok.com/@suzigreaves_/video/7490088281670012182?is_from_webapp=1&sender_device=pc
eto i sami su decki rekli nothing happened
Bolje nego gledati u zid. Nagledao sam se dosadnih utrka u životu, ali mi vjera ne dopušta da propustim i jednu utrku ikad.
Govori u svoje ime.
Analogija s nogometom je poprilično površna, da ne kažem promašena. Dati gol to jest gol više od protivnika je cilj nogometa. GOAL doslovno znači cilj na jeziku izumitelja te igre.
Preticanje nije cilj kružnih utrka. Cilj je pobijediti. A veće su šanse za pobjedu s prvog startnog mjesta nego sa začelja, i svi bi rado startali prvi stoga imamo kvalifikacije. I naravno, ponekad imamo utrke gdje nema puno preticanja zbog kombinacije brojnih razloga...
Dakle, preticanje nije cilj nego sredstvo utrkivanja. Jedno od njih.
Čuvanje guma, između ostalog je reakcija na namjerno ograničene, rekao bih loše, gume. Upravo ove gume kakve su uvedene da bi "začinili" sport (povraća mi se od tog izraza u ovom kontekstu ali ga koriste mediji kao opravdanje za svako nakaradno i umjetno srozavanje nekad vrhunskog sporta) i povećali broj "preticanja".
Molim da svi koji nisu ljubitelji formule takve kakva je da napuste KUTAK ZA LJUBITELJE FORMULE 1. Hvala. Ima i drugih sportova i podforuma pa odaberete nešto što vam se sviđa. Kriket, karate, biljar, pikado, judo, šah itd. Doviđenja.
A tko si ti? Mladi jazavac koji je došo se tu pravit pametan. Ak te smeta zaobiđi.
Mislim da već dobrano preko 25 godina govorim kako mrzim Monaco i kako je to trash staza koja nema smisla i onda opet gledam svaku trku :-D
Ima netko da gleda preko morningstreams-a? Meni je u zadnje vrijeme počelo štekati u smislu da mi se samo slika zamrzne i onda moram refresh stranice. Mislio sam da je do uređaja (gledao na tv-u) ali ista stvar se događa i na laptopu i na tabletu nebitno s kojim god browserom pokušao.
znači komotno mogu izbaciti ovu stazu
Nije stvar u stazi, stvar je u bolidima. Kina je široka ko aerodromska pista pa opet nešto marginalno bolja bila.
Kad se sjetim 2000s ere, 130R je epic zavoj vozači su trebali fakat imati muda da prođu ful gas, a šikana i hairpin su bila standardna mjesta za pretjecanje.
Sad ni uz sve DRS-e i ostalo ne mogu doć dovoljno blizu da ni u šikani napadnu, a 130R prolaze kao da je lagana neravnina na stazi. Generalno ovi bolidi izgledaju umrtvljeno na stazi (well, svi osim Red Bulla), nije ih uopće zanimljivo gledati.
Tužno, jer je grid stvarno stisnut što se tiče razlike u performansama. Melbourne je stvano bio dobar, al očito samo zbog kiše.
ne glumi intelektualca, pratimo mi svi to, ali nije zanimljivo, vozačima je bila dosada od utrke
Ne znam koju ste vi utrku gledali jer je pola grida doslovno reklo da je bilo flat-out nakon starta. Prva trojka je vozila "kvali krugove" zadnjih 10ak krugova.
Ovo Maxu sigurno nije bila najdosadnija utrka jer je itekako oduševljen i sretan bio na radiju i post-race intervjuu.
Razlog dosade je to što je bilo nešto hladnije od uobičajenog pa je tire deg isto bio neprepoznatljivo slab (nešto kao i Kina par vikenda prije), novi asfalt i činjenica da je field prilično izjednačen pa su se samo mogli pratiti, jer mjesta za preticanje nema.
Oni glasovi razuma koji zagovaraju izbacivanje Suzuke iz kalendara stvarno nemaju veze s realnosti.
Treba prilagođavati pravila, sad smo na vrhuncu trenutnih i zato je ovako kako je.
Dosadna utrka? Suzuka 2025?
Ja sam je pogledao bez da sam išao na zahod tijekom utrke (jer nije bilo Safeta :) ). Od 7 do 8 ipo gledao bez treptaja oka. Nije bilo puno preticanja, pa šta?!
Bilo je toliko tema za pratit, kakav će biti odnos u strategijama između Maxa i 2 McLarena, šta će Ham napraviti sa suprotnim odabirom guma, hoće li Yuki napredovati tijekom utrke, Bearman, šta će biti s vremenom...
Plus auti su izgledali brzo cijelu utrku, atipično, valjda kombinacija relativno niske degradacije guma i spektakularne dobre stare Suzuke.
Jedan detalj koji se ne komentira puno izgleda, Lec se isto kao i Ver, kvalificirao ispred naizgled bržih Mercedesa i završio utrku ispred njih sa minimalnom sekundom i sitno...
Još jedan plus izostanka Safeta, čak i ako vam je bila dosadna utrka, barem traje vremenski kraće ;)