FC Barcelona izdvojena tema

poruka: 50.798
|
čitano: 6.669.972
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Po meni Falcao nije tip igrača koji bi se lako uklopio u Barcu. Sada je on nekakav hit poslije finala, ali nama netreba.

16 godina
neaktivan
FC Barcelona

Špekulira se da su se Tottenham i Barca dogovorili oko transfera Bale-a. Odšteta bi iznosila 40 mil €, Bale bi potpisao ugovor na 5 godina uz plaću od 5 mil € godišnje.

http://www.mundodeportivo.com/20120511/fc-barcelona/barca-bale-tottenham-fichajes_54292765596.html

http://www.nogometni-magazin.com/newspro/coranto/viewnews.cgi?id=EFFyZkVApVEOzNoNDX&tmpl=coranto_spa_news

Poruka je uređivana zadnji put pet 11.5.2012 11:31 (Balvan8).
15 godina
Re: FC Barcelona
Evo i ovdje nekih novosti u vezi Balea: www.tinolovka-news.com/nogomet/23727-senzacionalni-transfer-bale-u-barceloni-za-40-milijuna-eura
15 godina
FC Barcelona
znači ništa od Albe. Nisam siguran koliko je ovo pametan potez.
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
14 godina
FC Barcelona

Neznam recite vi kaj ocete ali je Bale overrated daj boze da me opovrgne sa svojim igrama u Barci ( ako su ga kupili )

jer nakon one sezone i njgovog bljeska u ligi prvaka ja od njega nisam nist vise videl..

twice the pride double the fall
15 godina
dad0r kaže...

Neznam recite vi kaj ocete ali je Bale overrated daj boze da me opovrgne sa svojim igrama u Barci ( ako su ga kupili )

jer nakon one sezone i njgovog bljeska u ligi prvaka ja od njega nisam nist vise videl..

ma dobar je on igrač, ali mene brine to što je više krilo nego klasični bek i igra dosta ofenzivno, kao i Dani Alves kojeg imamo na desnoj strani, tako da bi moglo biti dosta propuha u zadnjoj liniji.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
16 godina
neaktivan
antimadridista kaže...
znači ništa od Albe. Nisam siguran koliko je ovo pametan potez.

neznam ni ja koliko je pametan potez, ali vrijeme će pokazati. Ugl. pročitao sam da bi ALba htio produžit ugovor sa Valenciom, pa je i to jedan od razloga zašto se Barca okrenula Baleu. Ali opet to su sve špekulacije.

17 godina
antimadridista kaže...
dad0r kaže...

ma dobar je on igrač, ali mene brine to što je više krilo nego klasični bek i igra dosta ofenzivno, kao i Dani Alves kojeg imamo na desnoj strani, tako da bi moglo biti dosta propuha u zadnjoj liniji.

ne da ce bit propuha nego ono.... cila zadnja linija ce plivat. morat ce jedan od njih stat zada...

It's not who u are, it's who u know.
Poruka je uređivana zadnji put pet 11.5.2012 12:08 (Obi Wan).
15 godina
FC Barcelona
koliko se sjećam, Bale jest jedno vrijeme u Tottenhamu igrao klasičnog beka, a tek u zadnje vrijeme igra krilo, vjerojatno će on biti više defanzivno jer je već bio u takvoj situaciji, a Alves uvijek igra istu rolu.
17 godina
antimadridista kaže...
koliko se sjećam, Bale jest jedno vrijeme u Tottenhamu igrao klasičnog beka, a tek u zadnje vrijeme igra krilo, vjerojatno će on biti više defanzivno jer je već bio u takvoj situaciji, a Alves uvijek igra istu rolu.

ma je, al u tottenhama je desni bek uvik bija povucen da on moze sibat gori... obrnuta situacija nego u barce

14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Velki su to novci... ako je istina, nadam se da će se uklopit brzo i opravdat te novce. Ja bi osobno možda radije vidio Alabu (valjda bi bio jeftiniji, a i mlađi je iako nije Bale neki starac s nepune 23 xD), no pitanje je jel bi on išao i dal bi ga Bayern pustio.

16 godina
FC Barcelona

Nekako mi Bale nije za beka, a ni za barcu. Mislim da bi Juan Vargas iz Fiorentine odgovarao barci za ljevog beka, a može igrati i krilo. Dosta brz, visok i snažan. Jednako je dobar u obrani i napadu. Meni osobno je on zvijer od igrača. A vjerujem da je i isplativiji.

Poruka je uređivana zadnji put pet 11.5.2012 12:19 (Jack Sparrow).
17 godina
Jack Sparrow kaže...

Nekako mi Bale nije za beka, a ni za barcu. Mislim da bi Juan Vargas iz Fiorentine odgovarao barci za ljevog beka, a može igrati i krilo. Dosta brz, visok i snažan. Jednako je dobar u obrani i napadu. Meni osobno je on zvijer od igrača. A vjerujem da je i isplativiji.

ma chiellini njega pojede za dorucak...

16 godina
Obi Wan kaže...

U obrani da ali on je stoper koji može igrati ljevog beka iako ga rijetko igra, a i nije baš tako dobar u napadu kao ovaj. Plus što njega juve sigurno neće dati za malo love, ako će ga uopće htjeti prodati.{#}

Poruka je uređivana zadnji put pet 11.5.2012 12:46 (Jack Sparrow).
16 godina
neaktivan
Jack Sparrow kaže...

U obrabni da ali on je stoper koji može igrati ljevog beka iako ga rijetko igra, a i nije baš tako dobar u napadu kao ovaj. Plus što njega juve sigurno neće dati za malo love, ako će ga uopće htjeti prodati.{#}

Nevjerujem da bi on htio iz Juvea, niti da bi ga Juve prodao. Ali šta je da je čovjek je vrhunski stoper. 

15 godina
FC Barcelona

Sretan 28.rođendan Iniesti!

Ovo mi je prva slika koje se sjetim kad ga netko spomene {#}

Poruka je uređivana zadnji put pet 11.5.2012 12:43 (antimadridista).
17 godina
Jack Sparrow kaže...
Obi Wan kaže...

U obrani da ali on je stoper koji može igrati ljevog beka iako ga rijetko igra, a i nije baš tako dobar u napadu kao ovaj. Plus što njega juve sigurno neće dati za malo love, ako će ga uopće htjeti prodati.{#}

ne triba on igrat napad, stvar je u tome kad alves juri naprid triba livi bek pomoc obrani u pokrivanju... to je abidal radija... nije ni on nesto extra u napadau... a da ga juve nece dat to se podrazumjeva.

15 godina
neaktivan
antimadridista kaže...

Sretan 28.rođendan Iniesti!

Ovo mi je prva slika koje se sjetim kad ga netko spomene {#}

Malo je zavrtio Iniesta :D

I Iniestaa vodi Barcelonu u Rim!

Btw ja sam mislio da on ima nekih 25,26 god

In game: D-Ki11a aka Legendic
13 godina
neaktivan
FC Barcelona

jos lorente/rvp + luiz

15 godina
Logigamer kaže...

jos lorente/rvp + luiz

Možeš samo sanjati bilo koja druga pojačanja ako Bale dođe za ovu cijenu od 40 milijuna, naravno osim ako se ne proda neki skuplji igrač iz ekipe,u što sumnjam.

Poruka je uređivana zadnji put pet 11.5.2012 14:20 (antimadridista).
17 godina
antimadridista kaže...
Logigamer kaže...

jos lorente/rvp + luiz

Možeš samo sanjati bilo koja druga pojačanja ako Bale dođe za ovu cijenu od 40 milijuna, naravno osim ako se ne proda neki skuplji igrač iz ekipe,u što sumnjam.

ostaje 60 mil... e sad koga kvalitetnog jos mozes manit za tu lovu... i dont know... mozda javi martineza

15 godina
Obi Wan kaže...
antimadridista kaže...
Logigamer kaže...

jos lorente/rvp + luiz

ostaje 60 mil... e sad koga kvalitetnog jos mozes manit za tu lovu... i dont know... mozda javi martineza

ma to su špekulacije da je budžet 100 milijuna eura. Čisto sumnjam, uz ovakve dugove koje ima klub.

13 godina
neaktivan
antimadridista kaže...
Logigamer kaže...

jos lorente/rvp + luiz

zasto,ostaje jos 60 mil,RVP nebi treba doc vise od 40/45.+jos eventualna prodaja cuence (sa buy back),keite i mogli bi kupit nekog mladog perspektivnog CB-a

15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Marca prenosi kako je Barcelona pristala na deal Bale za 40m eura :) . Na ljeto bi trebao potpisat.

Freedom? THO THOSE WHO DONT HAVE IT,IT'S MORE VALUABLE THAN GOLD !!
13 godina
neaktivan
Tommy_123 kaže...

Marca prenosi kako je Barcelona pristala na deal Bale za 40m eura :) . Na ljeto bi trebao potpisat.

bolje da su meni dali tih 40m € nego kupili tog balea koje sijevnuo u 2 utakmice.... presebican i potpuno preslab za barcu i ono sta barci treba

15 godina
neaktivan
MrSKunk kaže...
Tommy_123 kaže...

bolje da su meni dali tih 40m € nego kupili tog balea koje sijevnuo u 2 utakmice.... presebican i potpuno preslab za barcu i ono sta barci treba

Ovo je istina.On igra samo za sebe.

Freedom? THO THOSE WHO DONT HAVE IT,IT'S MORE VALUABLE THAN GOLD !!
14 godina
neaktivan
FC Barcelona
Malo me strah da se ne ponovi slucaj Ibrahimovic...
16 godina
FC Barcelona
ukoliko se ostvari transfer Balea, bit ce to odlicna kupnja za Barçu.
mali ce kao prvo prodavati dresove, kao drugo nece biti toliko sebican (sto je netko dobro primijetio), jer mu ekipa to nece dopustati... u Tottenhamu se moze bahatiti, ali tu to nece prolaziti... kao trece, siguran sam da ce ga se malo "privezati" defenzivno, jer je isto tako istina da u Tottenhamu igra vise naprijed, iako je i tamo poceo kao lijevi bek.
ako su od Mascherana koji je bio DM, napravili odlicnog branica, ne sumnjam da ce Balea vratiti na njegovu prirodnu poziciju.
jos je pozitivno i to sto Bale igra za Wales koji ce se tesko ikada kvalificirati na EP ili SP, tako da ce se preko ljeta fino stici odmoriti... :)
od proslog EP, svi ovi spanjolci koji igraju za Barçu (a cine vecinu reprezentacije) nisu imali odmora. svaka sezona bila je duga, jer je Barça dolazila najmanje do polufinala LP, igrali su EP i SP i tamo isto isli do kraja. igraju najvise utakmica i zapravo me cudi da nije bilo i vise ozljeda.
Never do today that which will become someone else's responsibility tomorrow.
17 godina
FC Barcelona

Ja bih isto volio vidjet nekog defenzivnijeg na toj strani. Netko kao Abidal bi bio odlican, dobar obrambeno, visok, jak, a nije truba ako krene naprijed. Previse love je to za Balea IMHO.

16 godina
FC Barcelona
lol :D

"Casillas has invited more Barcelona (Puyol Xavi Iniesta Cesc) than Madrid (Alonso Ramos Arbeloa) players to his wedding."
Never do today that which will become someone else's responsibility tomorrow.
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice