Po meni Falcao nije tip igrača koji bi se lako uklopio u Barcu. Sada je on nekakav hit poslije finala, ali nama netreba.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Špekulira se da su se Tottenham i Barca dogovorili oko transfera Bale-a. Odšteta bi iznosila 40 mil €, Bale bi potpisao ugovor na 5 godina uz plaću od 5 mil € godišnje.
http://www.mundodeportivo.com/20120511/fc-barcelona/barca-bale-tottenham-fichajes_54292765596.html
http://www.nogometni-magazin.com/newspro/coranto/viewnews.cgi?id=EFFyZkVApVEOzNoNDX&tmpl=coranto_spa_news

Neznam recite vi kaj ocete ali je Bale overrated daj boze da me opovrgne sa svojim igrama u Barci ( ako su ga kupili )
jer nakon one sezone i njgovog bljeska u ligi prvaka ja od njega nisam nist vise videl..
Neznam recite vi kaj ocete ali je Bale overrated daj boze da me opovrgne sa svojim igrama u Barci ( ako su ga kupili )
jer nakon one sezone i njgovog bljeska u ligi prvaka ja od njega nisam nist vise videl..
ma dobar je on igrač, ali mene brine to što je više krilo nego klasični bek i igra dosta ofenzivno, kao i Dani Alves kojeg imamo na desnoj strani, tako da bi moglo biti dosta propuha u zadnjoj liniji.
neznam ni ja koliko je pametan potez, ali vrijeme će pokazati. Ugl. pročitao sam da bi ALba htio produžit ugovor sa Valenciom, pa je i to jedan od razloga zašto se Barca okrenula Baleu. Ali opet to su sve špekulacije.
ma dobar je on igrač, ali mene brine to što je više krilo nego klasični bek i igra dosta ofenzivno, kao i Dani Alves kojeg imamo na desnoj strani, tako da bi moglo biti dosta propuha u zadnjoj liniji.
ne da ce bit propuha nego ono.... cila zadnja linija ce plivat. morat ce jedan od njih stat zada...
ma je, al u tottenhama je desni bek uvik bija povucen da on moze sibat gori... obrnuta situacija nego u barce
Velki su to novci... ako je istina, nadam se da će se uklopit brzo i opravdat te novce. Ja bi osobno možda radije vidio Alabu (valjda bi bio jeftiniji, a i mlađi je iako nije Bale neki starac s nepune 23 xD), no pitanje je jel bi on išao i dal bi ga Bayern pustio.
Nekako mi Bale nije za beka, a ni za barcu. Mislim da bi Juan Vargas iz Fiorentine odgovarao barci za ljevog beka, a može igrati i krilo. Dosta brz, visok i snažan. Jednako je dobar u obrani i napadu. Meni osobno je on zvijer od igrača. A vjerujem da je i isplativiji.
Nekako mi Bale nije za beka, a ni za barcu. Mislim da bi Juan Vargas iz Fiorentine odgovarao barci za ljevog beka, a može igrati i krilo. Dosta brz, visok i snažan. Jednako je dobar u obrani i napadu. Meni osobno je on zvijer od igrača. A vjerujem da je i isplativiji.
ma chiellini njega pojede za dorucak...
U obrani da ali on je stoper koji može igrati ljevog beka iako ga rijetko igra, a i nije baš tako dobar u napadu kao ovaj. Plus što njega juve sigurno neće dati za malo love, ako će ga uopće htjeti prodati.
U obrabni da ali on je stoper koji može igrati ljevog beka iako ga rijetko igra, a i nije baš tako dobar u napadu kao ovaj. Plus što njega juve sigurno neće dati za malo love, ako će ga uopće htjeti prodati.
Nevjerujem da bi on htio iz Juvea, niti da bi ga Juve prodao. Ali šta je da je čovjek je vrhunski stoper.
U obrani da ali on je stoper koji može igrati ljevog beka iako ga rijetko igra, a i nije baš tako dobar u napadu kao ovaj. Plus što njega juve sigurno neće dati za malo love, ako će ga uopće htjeti prodati.
ne triba on igrat napad, stvar je u tome kad alves juri naprid triba livi bek pomoc obrani u pokrivanju... to je abidal radija... nije ni on nesto extra u napadau... a da ga juve nece dat to se podrazumjeva.
jos lorente/rvp + luiz
jos lorente/rvp + luiz
Možeš samo sanjati bilo koja druga pojačanja ako Bale dođe za ovu cijenu od 40 milijuna, naravno osim ako se ne proda neki skuplji igrač iz ekipe,u što sumnjam.
jos lorente/rvp + luiz
Možeš samo sanjati bilo koja druga pojačanja ako Bale dođe za ovu cijenu od 40 milijuna, naravno osim ako se ne proda neki skuplji igrač iz ekipe,u što sumnjam.
ostaje 60 mil... e sad koga kvalitetnog jos mozes manit za tu lovu... i dont know... mozda javi martineza
jos lorente/rvp + luiz
ostaje 60 mil... e sad koga kvalitetnog jos mozes manit za tu lovu... i dont know... mozda javi martineza
ma to su špekulacije da je budžet 100 milijuna eura. Čisto sumnjam, uz ovakve dugove koje ima klub.
jos lorente/rvp + luiz
zasto,ostaje jos 60 mil,RVP nebi treba doc vise od 40/45.+jos eventualna prodaja cuence (sa buy back),keite i mogli bi kupit nekog mladog perspektivnog CB-a
Marca prenosi kako je Barcelona pristala na deal Bale za 40m eura :) . Na ljeto bi trebao potpisat.
Marca prenosi kako je Barcelona pristala na deal Bale za 40m eura :) . Na ljeto bi trebao potpisat.
bolje da su meni dali tih 40m € nego kupili tog balea koje sijevnuo u 2 utakmice.... presebican i potpuno preslab za barcu i ono sta barci treba
bolje da su meni dali tih 40m € nego kupili tog balea koje sijevnuo u 2 utakmice.... presebican i potpuno preslab za barcu i ono sta barci treba
Ovo je istina.On igra samo za sebe.
mali ce kao prvo prodavati dresove, kao drugo nece biti toliko sebican (sto je netko dobro primijetio), jer mu ekipa to nece dopustati... u Tottenhamu se moze bahatiti, ali tu to nece prolaziti... kao trece, siguran sam da ce ga se malo "privezati" defenzivno, jer je isto tako istina da u Tottenhamu igra vise naprijed, iako je i tamo poceo kao lijevi bek.
ako su od Mascherana koji je bio DM, napravili odlicnog branica, ne sumnjam da ce Balea vratiti na njegovu prirodnu poziciju.
jos je pozitivno i to sto Bale igra za Wales koji ce se tesko ikada kvalificirati na EP ili SP, tako da ce se preko ljeta fino stici odmoriti... :)
od proslog EP, svi ovi spanjolci koji igraju za Barçu (a cine vecinu reprezentacije) nisu imali odmora. svaka sezona bila je duga, jer je Barça dolazila najmanje do polufinala LP, igrali su EP i SP i tamo isto isli do kraja. igraju najvise utakmica i zapravo me cudi da nije bilo i vise ozljeda.
Ja bih isto volio vidjet nekog defenzivnijeg na toj strani. Netko kao Abidal bi bio odlican, dobar obrambeno, visok, jak, a nije truba ako krene naprijed. Previse love je to za Balea IMHO.
"Casillas has invited more Barcelona (Puyol Xavi Iniesta Cesc) than Madrid (Alonso Ramos Arbeloa) players to his wedding."