- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ja kao stari Hajdukovac moram utvrdit da glupljeg pitanja davno nisam čuo. Zar je to kome bitno.

Hm, zanimljiva tema, tek sam je sada skužio.
Navijam za Dinamo i to mi je jako bitno, jer je to dio mog osobnog identiteta i života.
Mislim da više ljudi u sadašnjem trenutku brije na Hajduk zbog medijske slike o Mamiću i njegovom djelovanju na naš nogomet.
Hajduk možda nema neki veliki rezultat, al' taj klub vode navijači, te na taj način oni imaju puno veću pripadnost prema klubu i utjecaj na njegovu sudbinu, nego primjerice mi dinamovci.
Dinamovci se tek trebaju izboriti za to, te će onda biti druga pjesma, jer će oni koji doista idu na tekme i briju na Dinamo, moći biti utjecajni faktor, kao što je sada Torcida u Hajduku.
Inače, po broju Hajduk nesumljivo ima više članova kluba, nego Dinamo, al' po jednom istraživanju GFK Dinamo je imao 1,5 milijuna navijača, a Hajduk 1,1 milijun.
Osobno bi više volio da budemo normalni klub koji će pripadati navijačima, nego da budemo prvaci Europe i kaj ja znam sve ne....
Eh da, ne podržavam nikako huliganizam, niti ostale negativne stvari vezane za navijačke pokrete.
Zar je stvarno ikog više briga za hrvatsku ligu?
A, čuj ja navijam samo za Dinamo, ne pratim niti jedan drugi klub u bilo kojem drugome sportu.
Nemam ništa protiv lokalnih madrista i antimadrista, al' meni je zanimljivije domaće podnevlje i ne samo nogomet, nego i borba navijača ujedno za bolji nogomet.
I stvarno su uspješni u toj borbi...
Odkad su maknuli HNL s javne televizije umrlo je i to malo interesa koji su ljudi imali. Dok god se unaprijed zna prvak ne vidim baš poantu zamarati se sa time. Ime puno zanimljivijih liga za pratiti od ove naše bijede.
O DINAMO
MI VOLIMO
I ZA NJEGA ZIVIMO
BEZ NJEGA NE BI BILI SRETNI
JER ON JE PONOS GRADA M0G!
pozz iz dalmacije
Hebe me se za jedne i druge