Dinamo ili Hajduk?

poruka: 8
|
čitano: 1.652
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Dinamo ili Hajduk?

Zanima me po vašem mišljenju ko od ova dva Hrvatska velikana ima više pratioca i navijača ?? Kako je u vašem kraju ??

Po mom skromnom mišljenju nekako mislim da Hajduk ipak ima više navijača od Dinama :D

Za kog vi navijate ?

8 Dinamo
14 Hajduk
Piterson
12 godina
Dinamo ili Hajduk?

Ja kao stari Hajdukovac moram utvrdit da glupljeg pitanja davno nisam čuo. Zar je to kome bitno.

Sami sebi smo najveci neprijatelji
11 godina
Dinamo ili Hajduk?

Hm, zanimljiva tema, tek sam je sada skužio.

Navijam za Dinamo i to mi je jako bitno, jer je to dio mog osobnog identiteta i života.

Mislim da više ljudi u sadašnjem trenutku brije na Hajduk zbog medijske slike o Mamiću i njegovom djelovanju na naš nogomet.

Hajduk možda nema neki veliki rezultat, al' taj klub vode navijači, te na taj način oni imaju puno veću pripadnost prema klubu i utjecaj na njegovu sudbinu, nego primjerice mi dinamovci.

Dinamovci se tek trebaju izboriti za to, te će onda biti druga pjesma, jer će oni koji doista idu na tekme i briju na Dinamo, moći biti utjecajni faktor, kao što je sada Torcida u Hajduku.

Inače, po broju Hajduk nesumljivo ima više članova kluba, nego Dinamo, al' po jednom istraživanju GFK Dinamo je imao 1,5 milijuna navijača, a Hajduk 1,1 milijun.

Osobno bi više volio da budemo normalni klub koji će pripadati navijačima, nego da budemo prvaci Europe i kaj ja znam sve ne....

Eh da, ne podržavam nikako huliganizam, niti ostale negativne stvari vezane za navijačke pokrete.

Panzerkampfwagen.Unatoč svemu - Dinamo Zagreb.
14 godina
Dinamo ili Hajduk?

Zar je stvarno ikog više briga za hrvatsku ligu?

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
11 godina
Re: Dinamo ili Hajduk?

A, čuj ja navijam samo za Dinamo, ne pratim niti jedan drugi klub u bilo kojem drugome sportu.

Nemam ništa protiv lokalnih madrista i antimadrista, al' meni je zanimljivije domaće podnevlje i ne samo nogomet, nego i borba navijača ujedno za bolji nogomet.

Panzerkampfwagen.Unatoč svemu - Dinamo Zagreb.
14 godina
Dinamo ili Hajduk?

I stvarno su uspješni u toj borbi...

Odkad su maknuli HNL s javne televizije umrlo je i to malo interesa koji su ljudi imali. Dok god se unaprijed zna prvak ne vidim baš poantu zamarati se sa time. Ime puno zanimljivijih liga za pratiti od ove naše bijede.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
14 godina
neaktivan
Dinamo ili Hajduk?

O DINAMO 

MI VOLIMO

I ZA NJEGA ZIVIMO

BEZ NJEGA NE BI BILI SRETNI

JER ON JE PONOS GRADA M0G!

pozz iz dalmacije

R.I.P. Aziz Sergeyevich Shavershian
15 godina
Dinamo ili Hajduk?