Šta mislite?
Doručak - na malo maslinovog ulja 5 bjelanjaka i jedno cijelo jaje (mislim da ne trebamo ulazit u raspravu oko ovoga), sad dok ima kapulice napravim sa kapulicom, preko zime moram nać neku alterantivu za mladi luk tj. kapulicu kako mi ovde kažemo, jer mi sama jaja, sol i papar, i nisu nešto, ako netko ima neku ideju, pls.
Zobene mljevene iz Lidla ili MP instant oats + 1 mjerica MP wheya.
Omega3 (pak od 250 tableta, 2 puta dnevno po tabletu, traje 4 mjeseca )
Mikronutrijenti MP Alpha men, 2 tablete (240 tableta, traju skroro 3 mjeseca ako će se uzima 3 tablete dnevno, mislim da ni ne treba više zbog toga što se ipak jede povrće, voće, grah, zobene itd. Tj. mislim da to nije jedini izvor mikronutrijenata. Čak je možda dovoljno i 2 dnevno a ne 4 koliko oni preporučavaju).
Kreatin trenutno nisam i neću do 9. mjeseca, pa onda opet cijelu zimu, 5 grama dnevno, pauza za božić i novu, te za uskrs pa onda opet na ljeto velika pauza - tako sam ja to zamislio.
I da, mislim probati, najverovatnije baciti pare, na neki fatburner umjesto kreatina, tamo na ljeto, najvjerovatnije l-carnitine ili CLA, svejedno, pa da vidim.
Onda ručak, što već bude za ručak, tu ne mogu ništa utjecat.
Nakon ručka malo voća. Uglavnom ne jedem apsolutno ništa slatko, ništa iz pekare, ništa iz fastfooda. Dobro, sad kad je nekome rođendan i ode se na jumbo pizzu, moram pojest reda radi, ali kradem svaki trenutak da ne jedam nikakvo smeće. Ponaravno slatko. Jedan komad slatkog i gotovo. Nema kraja sa slatkim, nikad ga se ne može pojest dovoljno da bude dosta.
Oko 5-6-7-8, grah iz konzerve, sa maslinovim ulje, nekad dodam tunjevinu. Ne znam kako drugačije, bez graha, zobenih i malo voća nakon ručka, dosegnem potrebnu dnevnu razinu vlakana. Da ne govorimo koliiko minerala ima i vitamina, e da, i biljnog proteina.
Onda idem vježbat, i nakon vježbe, 2 mjerica wheya, omega3 i jednu alpha man tabletu.
Navečer, posni sir po kila.
---
Sa ovom prehranom, nisam gladan i imam snage za sve. Koliko vidim, izbačeno je svo smeće iz prehrane i pazim na makro i mikro nutrijenete (jel?). Jednostavno, neću stavit slike dok ne skinem salo sa stomaka (i nabildam prsa)