Avg na 2011

poruka: 15
|
čitano: 4.908
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Avg na 2011

Prezadovoljan sam AVG-om u free verziji, koristim jos od verzije 8..... Izasla je verzija 2011  a ja imam onu pre nje 9.... razimsljam o prebacivanju na novi 2011 pa me zanima, da li samo da skinem novu verziju sa npr. filehippo i samo pokrenem...Da li moze tako, da li ce on obrisati stari i na mesto starog staviti novi? ako se dobro secam, tako sam radio sa 8.5 na 9......jel neko probao novu verziju, jel bolja ili losija?

bojan
15 godina
neaktivan
RE: Avg na 2011
bokile kaže...

Prezadovoljan sam AVG-om u free verziji, koristim jos od verzije 8..... Izasla je verzija 2011  a ja imam onu pre nje 9.... razimsljam o prebacivanju na novi 2011 pa me zanima, da li samo da skinem novu verziju sa npr. filehippo i samo pokrenem...Da li moze tako, da li ce on obrisati stari i na mesto starog staviti novi? ako se dobro secam, tako sam radio sa 8.5 na 9......jel neko probao novu verziju, jel bolja ili losija?

Samo pregaziš staru verziju.....a možeš i duljim postupkom (deinstalacija stare-instalacija nove).

Bolja detekcija i dodan IDP modul. Ima bug u sučelju-titra vrh prozora kad pređeš mišem preko tipki za min/max/gašenje.

ZIG ZAG
16 godina
bokile kaže...

Evo poklanjam ti licencu na godinu dana one plaćene verzije ako baš oćeš AVG, ova u sredini verzija

javi na pp

Poruka je uređivana zadnji put sri 6.10.2010 23:04 (brixy).
15 godina
odjavljen
bokile kaže...

Naravno da bi trebao staviti novu verziju. Bolje radi, a i nema smisla držati stariju verziju kad je izašla novija-bolja.

...
15 godina
neaktivan
Avg na 2011

ok hvala svima

bojan
16 godina
Avg na 2011

Bokile neće pa stoji i dalje ponuda za AVG licencu!

Dakle, poklanjam licencu plaćenog AVG Antivirus-a(24.30EUR - imam ih više)!

Ovaj u sredini - inače i ova i besplatna imaju ID Protection (druga sekcija, krivo piše na toj stranici)!

Poruka je uređivana zadnji put pet 8.10.2010 4:31 (brixy).
14 godina
Avg na 2011

eo instaliro novi avg, jedna stvar, u process manageru sada ima neki AVGIdsMonitor.exe - za sta to sluzi(da li mora biti ukljucen i kako ga isključiti), i kolicina free memorije je manja naspram stare, 

Poruka je uređivana zadnji put ned 10.10.2010 17:02 (fighterZu).
15 godina
fighterZu kaže...

eo instaliro novi avg, jedna stvar, u process manageru sada ima neki AVGIdsMonitor.exe - za sta to sluzi(da li mora biti ukljucen i kako ga isključiti), i kolicina free memorije je manja naspram stare

AVGIDSMonitor (AVG Identity Theft protection) ima zadatak pratiti i zabilježiti sve aktivnosti koje obavljaju pokrenuti programi. To je program koji generira sve aktivnosti i statistike, a možeš ih vidjeti u Identity Protection Control centru. Taj proces uglavnom zauzima između 1-5 MB i nije ga poželjno isključivati ako nemaš nikakvih problema s njime.

the funniest thing about this particular signature is that by the time you realise it doesn't say anything it's too late to stop reading it
14 godina
Avg na 2011

također tu se nalazi i neki conhost.exe kojeg isto prije nije bilo

Poruka je uređivana zadnji put ned 10.10.2010 17:09 (fighterZu).
15 godina
protjeran
fighterZu kaže...

eo instaliro novi avg, jedna stvar, u process manageru sada ima neki AVGIdsMonitor.exe - za sta to sluzi(da li mora biti ukljucen i kako ga isključiti), i kolicina free memorije je manja naspram stare, 

AVGIDSMonitor.exe = Link 

Tu imaš i kako ga isključiti ako baš želiš.

15 godina
fighterZu kaže...

conhost.exe nema veze s AVG-om.

the funniest thing about this particular signature is that by the time you realise it doesn't say anything it's too late to stop reading it
14 godina
Avg na 2011

eo slike

eo slike eo slike
Poruka je uređivana zadnji put ned 10.10.2010 17:13 (fighterZu).
14 godina
Avg na 2011

znam ali ga prije nije bilo, to je vjerovatno zato što sam uninstalirao 9.0 pisao lo je nešto da se neki taj host neće pokretati, izgleda da je ssamo promijenio naziv, prije se zvao drugačije

16 godina
neaktivan
fighterZu kaže...

svaki proces koji je sumljiv,i a i onaj koji te interesira upišeš u google..
provjeriš na više mjesta,da li je potreban,kojem servisu ili programu pripada

i uključi si show proccess from all users

Poruka je uređivana zadnji put ned 10.10.2010 17:24 (seneka).
15 godina

Također postoji jedan odličan program pod imenom System Explorer koji je odlična zamjena Task Manageru jer iz njega direktno možeš saznati sve potrebne informacije o nekom procesu.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice