Prezadovoljan sam AVG-om u free verziji, koristim jos od verzije 8..... Izasla je verzija 2011 a ja imam onu pre nje 9.... razimsljam o prebacivanju na novi 2011 pa me zanima, da li samo da skinem novu verziju sa npr. filehippo i samo pokrenem...Da li moze tako, da li ce on obrisati stari i na mesto starog staviti novi? ako se dobro secam, tako sam radio sa 8.5 na 9......jel neko probao novu verziju, jel bolja ili losija?
Avg na 2011
- poruka: 15
- |
- čitano: 4.911
- |
- moderatori:
pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Prezadovoljan sam AVG-om u free verziji, koristim jos od verzije 8..... Izasla je verzija 2011 a ja imam onu pre nje 9.... razimsljam o prebacivanju na novi 2011 pa me zanima, da li samo da skinem novu verziju sa npr. filehippo i samo pokrenem...Da li moze tako, da li ce on obrisati stari i na mesto starog staviti novi? ako se dobro secam, tako sam radio sa 8.5 na 9......jel neko probao novu verziju, jel bolja ili losija?
Samo pregaziš staru verziju.....a možeš i duljim postupkom (deinstalacija stare-instalacija nove).
Bolja detekcija i dodan IDP modul. Ima bug u sučelju-titra vrh prozora kad pređeš mišem preko tipki za min/max/gašenje.
Evo poklanjam ti licencu na godinu dana one plaćene verzije ako baš oćeš AVG, ova u sredini verzija
javi na pp
Naravno da bi trebao staviti novu verziju. Bolje radi, a i nema smisla držati stariju verziju kad je izašla novija-bolja.
ok hvala svima
Bokile neće pa stoji i dalje ponuda za AVG licencu!
Dakle, poklanjam licencu plaćenog AVG Antivirus-a(24.30EUR - imam ih više)!
Ovaj u sredini - inače i ova i besplatna imaju ID Protection (druga sekcija, krivo piše na toj stranici)!
eo instaliro novi avg, jedna stvar, u process manageru sada ima neki AVGIdsMonitor.exe - za sta to sluzi(da li mora biti ukljucen i kako ga isključiti), i kolicina free memorije je manja naspram stare,
eo instaliro novi avg, jedna stvar, u process manageru sada ima neki AVGIdsMonitor.exe - za sta to sluzi(da li mora biti ukljucen i kako ga isključiti), i kolicina free memorije je manja naspram stare
AVGIDSMonitor (AVG Identity Theft protection) ima zadatak pratiti i zabilježiti sve aktivnosti koje obavljaju pokrenuti programi. To je program koji generira sve aktivnosti i statistike, a možeš ih vidjeti u Identity Protection Control centru. Taj proces uglavnom zauzima između 1-5 MB i nije ga poželjno isključivati ako nemaš nikakvih problema s njime.
također tu se nalazi i neki conhost.exe kojeg isto prije nije bilo
eo instaliro novi avg, jedna stvar, u process manageru sada ima neki AVGIdsMonitor.exe - za sta to sluzi(da li mora biti ukljucen i kako ga isključiti), i kolicina free memorije je manja naspram stare,
AVGIDSMonitor.exe = Link
Tu imaš i kako ga isključiti ako baš želiš.
conhost.exe nema veze s AVG-om.
znam ali ga prije nije bilo, to je vjerovatno zato što sam uninstalirao 9.0 pisao lo je nešto da se neki taj host neće pokretati, izgleda da je ssamo promijenio naziv, prije se zvao drugačije
svaki proces koji je sumljiv,i a i onaj koji te interesira upišeš u google..
provjeriš na više mjesta,da li je potreban,kojem servisu ili programu pripada
i uključi si show proccess from all users
Također postoji jedan odličan program pod imenom System Explorer koji je odlična zamjena Task Manageru jer iz njega direktno možeš saznati sve potrebne informacije o nekom procesu.