zato stavis firm za koji znas da je dobio update i imas ota odmah....
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Jel ima igdje pošten donwload speed?
sammobile i samsung_firmwares daje 50ak kbps -.-
Ili je bolje do večeras/sutra čekati kad bude flashable zip?
radje pricekaj ...ja isto cekam OTA ;-)
Jel ima igdje pošten donwload speed?
sammobile i samsung_firmwares daje 50ak kbps -.-
Ili je bolje do večeras/sutra čekati kad bude flashable zip?
Pa stavis da se skida jer ionako cekas ;) Pa sta prije dodje ;)
radje pricekaj ...ja isto cekam OTA ;-)
A pitanje hoćemo li mi dobiti OTA sada.
Vidio sam da je negdje pisalo da će u ovom krugu OTA upgradea biti zahvećene regije koje su imale BETA program.
Svakako se čeka pravi, 7.1.1 kako su i rekli.
Meni na mmu radi vrhunski,kopka me da stavim novi al na svim prijasnjim androidima mi je najbolje radio mob na prvom tvornickom os-u
Sto se tice tvog posta, meni to sve izgleda cudno. Ti imas 27% sustav android, to mi se cini puno previse. Ja na Z3 sa nekih 5,5 sati SOT-a imam sistem android na cca 4-7%...
Stavio ga i ja, zahvaljujem kolegi iDeletu još jednom na uputama.
Zasada sve super, neke postavke su po defaultu stavljenje na slabije parametre pa sam ih pojačao (performanse na max+qhd ekran, bilo je na optimizirano i FHD), mob leti....
Vidjet ćemo kroz par dana kada si vratim svoje aplikacije nazad i kako se baterija ponaša..
Za sve koji traže, ovdje možete naći kako step-by-step staviti zadnji MM BTU (UK) putem kojeg se dobije Nougat.
Za vas koji ste preko OTA updateli, ako ga vraćate na tvorničke postavke, koja verzija firmwarea ostaje?
Imam jedno pitanje u vezi CSC-a. Vidim krenuo je Nougat za S7 pa sam provjeravao CSC u Phone Info aplikaciji i polje gdje bi trebao pisati CSC je prazno. E sad, kad sam kupio mobitel na njemu je bio instaliran neki brendirani ROM pa sam sa Odinom instalirao poljski unbranded (da se rjesim bloatwarea i dobijem noviji security patch) ali kad sam to radio, u Odinu sam označio samo AP polje.
Jel to razlog zašto CSC-a nema i bi li trebao flashati ROM ponovno?
Ako ti radi ne diraj nista.....
Lp.
Lp.
Da ste malo bolje čitali, ima gore link koji sam stavio sa svime potrebnim.
Ako vas pati engleski, pitajte, ne bi mi bio prvi put da pišem step-by-step za naše forumaše.
aha sjecam te se iz doba s3-a
di si bio prezenter istog..
S2, u S3 temu sam povremeno znao uletit jer je sestra imala S3
S2, u S3 temu sam povremeno znao uletit jer je sestra imala S3
ja te se sjecam dok si pisao tutoriale za ajfon. Kad netko nije znao kako nesto napraviti na ajfonu, uvijek je tu bio sudy da napise neki tutorial. Znam da si hvalio ajfon na sva zvona i nikad nisi dao protiv jobsa.
Da ste malo bolje čitali, ima gore link koji sam stavio sa svime potrebnim.
Ako vas pati engleski, pitajte, ne bi mi bio prvi put da pišem step-by-step za naše forumaše.
kolega, dali kod flashanja toga svega s linkanog tutoriala dolazi do formatiranja svih podataka s moba? jer nisam flashao android od 2.3.3 verzije, jos sam imao onda x10i pa sam malo zahrđao...
U nougatu,galerija napokon prikazuje i fotografije u .raw formatu...
sve se brise
u pas mater, poslovni mob mi je to i imam dosta podataka gore. tak da cu cekati official ota update ;) ili kroz vikend backup svega ty
Ljudi evo da napokon javim koji je problem sto se tice Android OS potrosnje kod mene. Nema sto nisam probao, i necete vjerovati ali problem je SIM kartica. Probao staviti od istog operatera isto na bonovima i nakon 30 min Android OS stoji na mjestu. Dok cim ubacim svoju SIM karticu nakon vec 10min Android OS se penje drasticno. Eto drago bi mi bilo ako ce to mozda jos nekome pomoci, mislim ako ima takvih problema.
LP.
Ama ljudi sta komplikujete neke step by step tutoriale kada je sve tako jednostavno.
1. Skinete samfirm 0.3.6 verziju, pokrenete i u model unesete "SM-G935F" (ukoliko vam je to model, ukoliko ne onda svoj model)
2. U drugo polje unesete samo "BTU" i ispod kliknete kvacicu na "Auto" i pokrenete trazenje, nakon toga desno kliknete na download.
3. Skinete ODIN 3.12 te pokrenete mob u download mode (home + vol- + power), spojite mob u ODIN ubacite sve fajlove (svaki fajl vam je tacno oznacen gdje treba) i kliknete flash.
4. Podesite pocetne postavke telefona, odete u postavke -> o telefonu -> rucno auriranje provjerite i udarite po azuriranju.
u pas mater, poslovni mob mi je to i imam dosta podataka gore. tak da cu cekati official ota update ;) ili kroz vikend backup svega ty
Pa i ako uradis OTA update najvjerovatnije ti mob nece raditi 100% kako treba ukoliko ne uradis factory reset. Takodjer i ako uradis backup aplikacija pa ih vratis znaj da su velike sanse da ce ti se i baterija crpiti i da ces imati nekih drugih bugova tako da ti preporucujem a i svima ostalima koji hoce da im tel leti sa dobrim trajanjem baterije, obavezno factory reset i nikakve backupe aplikacija ne vracajte nego rucno instalirajte pa ste mirni.
Ljudi evo da napokon javim koji je problem sto se tice Android OS potrosnje kod mene. Nema sto nisam probao, i necete vjerovati ali problem je SIM kartica. Probao staviti od istog operatera isto na bonovima i nakon 30 min Android OS stoji na mjestu. Dok cim ubacim svoju SIM karticu nakon vec 10min Android OS se penje drasticno. Eto drago bi mi bilo ako ce to mozda jos nekome pomoci, mislim ako ima takvih problema.
LP.
Da nije mozda do slabog prijema na jednoj sim kartici, jer to trosi nenormalno bateriju ako je prijem slab a jos upaljeni mobilni podaci...
Instalirao sam sinoć btu firmware i odmah nakon restarta bio je ponuđen update za nougat na mobu. Sve prošlo bez problema.
Prema uputama koje je linkao cijenjeni gospodin sudifrik ovdje.
Jednostavno da ne može biti jednostavnije.