Samsung Galaxy S7 / S7 Edge - Rasprava

poruka: 5.608
|
čitano: 1.349.808
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
9 godina
odjavljen
Re: Samsung Galaxy S7 / S7 Edge - Rasprava

zato stavis firm za koji znas da je dobio update i imas ota odmah....

14 godina
Torent kaže...

Jel ima igdje pošten donwload speed?
sammobile i samsung_firmwares daje 50ak kbps -.-

Ili je bolje do večeras/sutra čekati kad bude flashable zip?

Batllelog: sudy_freak
17 godina

radje pricekaj ...ja isto cekam OTA ;-)

Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
odjavljen
sudy_freak kaže...
Torent kaže...

Jel ima igdje pošten donwload speed?
sammobile i samsung_firmwares daje 50ak kbps -.-

Ili je bolje do večeras/sutra čekati kad bude flashable zip?

Pa stavis da se skida jer ionako cekas ;) Pa sta prije dodje ;)

14 godina
4mal kaže...

radje pricekaj ...ja isto cekam OTA ;-)

A pitanje hoćemo li mi dobiti OTA sada.
Vidio sam da je negdje pisalo da će u ovom krugu OTA upgradea biti zahvećene regije koje su imale BETA program.

Svakako se čeka pravi, 7.1.1 kako su i rekli.

13 godina
neaktivan
Jel se isplati uopce stavljat taj 7, kakav je dojam vas koji ga imate jel se uređaj usporio, kakva ke baterija?
Meni na mmu radi vrhunski,kopka me da stavim novi al na svim prijasnjim androidima mi je najbolje radio mob na prvom tvornickom os-u
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
@iDelete
Sto se tice tvog posta, meni to sve izgleda cudno. Ti imas 27% sustav android, to mi se cini puno previse. Ja na Z3 sa nekih 5,5 sati SOT-a imam sistem android na cca 4-7%...
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Stavio ga i ja, zahvaljujem kolegi iDeletu još jednom na uputama.

Zasada sve super, neke postavke su po defaultu stavljenje na slabije parametre pa sam ih pojačao (performanse na max+qhd ekran, bilo je na optimizirano i FHD), mob leti....

Vidjet ćemo kroz par dana kada si vratim svoje aplikacije nazad i kako se baterija ponaša..

Moj PC  
2 0 hvala 3
12 godina
Ima odi na stranicu updato.com i tamo skini po punoj brzini
14 godina
Nougat OTA update

Za sve koji traže, ovdje možete naći kako step-by-step staviti zadnji MM BTU (UK) putem kojeg se dobije Nougat.

Za vas koji ste preko OTA updateli, ako ga vraćate na tvorničke postavke, koja verzija firmwarea ostaje?

Moj PC  
1 0 hvala 1
16 godina

Imam jedno pitanje u vezi CSC-a. Vidim krenuo je Nougat za S7 pa sam provjeravao CSC u Phone Info aplikaciji i polje gdje bi trebao pisati CSC je prazno. E sad, kad sam kupio mobitel na njemu je bio instaliran neki brendirani ROM pa sam sa Odinom instalirao poljski unbranded (da se rjesim bloatwarea i dobijem noviji security patch) ali kad sam to radio, u Odinu sam označio samo AP polje.

Jel to razlog zašto CSC-a nema i bi li trebao flashati ROM ponovno? 

1 0 hvala 0
9 godina
odjavljen

Ako ti radi ne diraj nista.....

10 godina
Godra, je to je razlog. Skini U.K BTU i kao sto sam kolegi purgeru rekao, oznaci sve ali tamo pod CSC oznaci onaj koji NIJE CSC HOME. Slobodno ponovno stavi taj rom preko toga tvoga. Ja sam tako sinoc i eto jutros dobio OTA za 7.0.
Lp.
10 godina
Purger155, molim i drugi puta. Tu smo da si pomognemo kao sto si i ti meni jucer :)
Lp.

1 0 hvala 0
14 godina

Da ste malo bolje čitali, ima gore link koji sam stavio sa svime potrebnim.
Ako vas pati engleski, pitajte, ne bi mi bio prvi put da pišem step-by-step za naše forumaše.

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina

aha sjecam te se iz doba s3-a 

di si bio prezenter istog..

Moj PC  
0 0 hvala 1
14 godina
4mal kaže...

S2, u S3 temu sam povremeno znao uletit jer je sestra imala S3 

Poruka je uređivana zadnji put uto 17.1.2017 17:46 (sudy_freak).
15 godina
sudy_freak kaže...
4mal kaže...

S2, u S3 temu sam povremeno znao uletit jer je sestra imala S3 

ja te se sjecam dok si pisao tutoriale za ajfon. Kad netko nije znao kako nesto napraviti na ajfonu, uvijek je tu bio sudy da napise neki tutorial. Znam da si hvalio ajfon na sva zvona i nikad nisi dao protiv jobsa.

PSN - darklydexter
17 godina
sudy_freak kaže...

Da ste malo bolje čitali, ima gore link koji sam stavio sa svime potrebnim.
Ako vas pati engleski, pitajte, ne bi mi bio prvi put da pišem step-by-step za naše forumaše.

kolega, dali kod flashanja toga svega s linkanog tutoriala dolazi do formatiranja svih podataka s moba? jer nisam flashao android od 2.3.3 verzije, jos sam imao onda x10i pa sam malo zahrđao... 

OLD FORDS NEVER DIE...THEY JUST GET FASTER /// Ride or die, remember? /// If Clarkson says that the Focus RS is brilliant, who am I to disagree..
14 godina

U nougatu,galerija napokon prikazuje i fotografije u .raw formatu...

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina

sve se brise  

Moj PC  
1 0 hvala 1
17 godina

u pas mater, poslovni mob mi je to i imam dosta podataka gore. tak da cu cekati official ota update ;) ili kroz vikend backup svega  ty

OLD FORDS NEVER DIE...THEY JUST GET FASTER /// Ride or die, remember? /// If Clarkson says that the Focus RS is brilliant, who am I to disagree..
14 godina
neaktivan
Evo ja jutros dobio nugat. Imam BTU pa mi je odmah došao. Ugl sve što mogu reći super sad radi, beta mi je pokazala nekakve probleme pa sam se vratio na 6.0.1. Ali sve u svemu super radi od jutros, i čini mi se još više fluidniji mobitel.

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Stavio 7.0, ne mogu vjerovati kako radi otisak prsta. Pa to nije normalno kako brzo, treba mu mili sekunda. Baterija kida koliko je dobra skidao sam odmah u komadu oko 70 aplikacija na 4G, nikako bateriju ubiti. Prvi put mogu reci da je samsung razvalio update koliko kida. Mala se treba priviknuti na bijelu boju, ali sve u svemu jako lijwpo

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Ispricavam se ne znam kako se ureduju post, pa pisem jedan ispod drugog. Double tap na AOD radi samo ako kliknete na notification, nadam se da cw netko srediti da kad kliknem na sami sat od AOD-a, da mozemo probuditi uredaj

0 0 hvala 0
10 godina
iDelete kaže...
Dugo sam isprobavao i skuzio da kad upalim mobilne podatke (a na poslu su mi uvijek ukljuceni) Android OS u mirovanju stigne SOT i onda pokazuje da to trosi najvise bateriju. Sad kod kuce sam probao 15min na wi-fi i stoji postotak normano od Android OS (ne povecava se). Dok ugasim wi-fi i upalim mobilne podatke u roku 15min (u stanju mirovanja) Android OS se popne za 3-4% i pretekne SOT. Napomena: nebitno bilo 3G ili 4G. Prbao sam ugasiti LTE ali svejedno. E sad ako netko zna sto napraviti? Mozda vratiti na tvornicke postavke?

Ljudi evo da napokon javim koji je problem sto se tice Android OS potrosnje kod mene. Nema sto nisam probao, i necete vjerovati ali problem je SIM kartica. Probao staviti od istog operatera isto na bonovima i nakon 30 min Android OS stoji na mjestu. Dok cim ubacim svoju SIM karticu nakon vec 10min Android OS se penje drasticno. Eto drago bi mi bilo ako ce to mozda jos nekome pomoci, mislim ako ima takvih problema.

LP.

13 godina
protjeran

Ama ljudi sta komplikujete neke step by step tutoriale kada je sve tako jednostavno.

1. Skinete samfirm 0.3.6 verziju, pokrenete i u model unesete "SM-G935F" (ukoliko vam je to model, ukoliko ne onda svoj model)

2. U drugo polje unesete samo "BTU" i ispod kliknete kvacicu na "Auto" i pokrenete trazenje, nakon toga desno kliknete na download.

3. Skinete ODIN 3.12 te pokrenete mob u download mode (home + vol- + power), spojite mob u ODIN ubacite sve fajlove (svaki fajl vam je tacno oznacen gdje treba) i kliknete flash.

4. Podesite pocetne postavke telefona, odete u postavke -> o telefonu -> rucno auriranje provjerite i udarite po azuriranju.

Moj PC  
1 1 hvala 0
13 godina
protjeran
Lord_Marko kaže...

u pas mater, poslovni mob mi je to i imam dosta podataka gore. tak da cu cekati official ota update ;) ili kroz vikend backup svega  ty

Pa i ako uradis OTA update najvjerovatnije ti mob nece raditi 100% kako treba ukoliko ne uradis factory reset. Takodjer i ako uradis backup aplikacija pa ih vratis znaj da su velike sanse da ce ti se i baterija crpiti i da ces imati nekih drugih bugova tako da ti preporucujem a i svima ostalima koji hoce da im tel leti sa dobrim trajanjem baterije, obavezno factory reset i nikakve backupe aplikacija ne vracajte nego rucno instalirajte pa ste mirni.

13 godina
protjeran
iDelete kaže...
iDelete kaže...
Dugo sam isprobavao i skuzio da kad upalim mobilne podatke (a na poslu su mi uvijek ukljuceni) Android OS u mirovanju stigne SOT i onda pokazuje da to trosi najvise bateriju. Sad kod kuce sam probao 15min na wi-fi i stoji postotak normano od Android OS (ne povecava se). Dok ugasim wi-fi i upalim mobilne podatke u roku 15min (u stanju mirovanja) Android OS se popne za 3-4% i pretekne SOT. Napomena: nebitno bilo 3G ili 4G. Prbao sam ugasiti LTE ali svejedno. E sad ako netko zna sto napraviti? Mozda vratiti na tvornicke postavke?

Ljudi evo da napokon javim koji je problem sto se tice Android OS potrosnje kod mene. Nema sto nisam probao, i necete vjerovati ali problem je SIM kartica. Probao staviti od istog operatera isto na bonovima i nakon 30 min Android OS stoji na mjestu. Dok cim ubacim svoju SIM karticu nakon vec 10min Android OS se penje drasticno. Eto drago bi mi bilo ako ce to mozda jos nekome pomoci, mislim ako ima takvih problema.

LP.

Da nije mozda do slabog prijema na jednoj sim kartici, jer to trosi nenormalno bateriju ako je prijem slab a jos upaljeni mobilni podaci...

15 godina

Instalirao sam sinoć btu firmware i odmah nakon restarta bio je ponuđen update za nougat na mobu. Sve prošlo bez problema.

Prema uputama koje je linkao cijenjeni gospodin sudifrik ovdje.

Jednostavno da ne može biti jednostavnije.

PSN - darklydexter
Moj PC  
1 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice