- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Samo AP oznacis.
Vrati na tvornicke postavke kada napravis flash roma.
Raditi ce ti sve ok...samo.neces dobit ota...jel ti hvali csc a to je najvaznije za regiju...
Ima u importane centru spigen, uzet ću danas pa stavim sliku.
200kn izgleda odlično - ovaj Galaxy S7 Case Rugged Armor i Galaxy S7 Case Tough Armor imaju.
Ovaj drugi mi se čini prevelik.
Koliko sam skuzio zelis imati stock rom, kad skines sa sammobile firmware moras staviti i BL, AP, CP i CSC (ne HOME CSC).
Tako sam ja svaki puta radio i radim, i uvijek mi je sve bilo super.
Lijepo ponovi postupak...stavi u odinu kvacicu da ti odmah napravi reset i na cisto stavi rom...oznaci sve što imaš u raru,i po redu kako idu polja stavi u odinu i csc stavi onaj bez home i to je to...
Ima u importane centru spigen, uzet ću danas pa stavim sliku.
200kn izgleda odlično - ovaj Galaxy S7 Case Rugged Armor i Galaxy S7 Case Tough Armor imaju.
Ovaj drugi mi se čini prevelik.
Rugged armor za S7edge brutalna maskica..spasila mi ga od vise padova a nije prevelika nemas se sta misliti, velika preporuka
Mozes ponoviti 100 puta nista te nekosta...
Ako isntaliram 7.0 Nougat preko odina i nakon back -up istog na novi OS hocu li moci koristiti VR funkcije
tj oculus app-...
p.s oce li mi funkcionirat app od zabe i e-gradjani tj. one m-token jer mi se neda opet ic u banku
Ja cekam official muka mi ic do one iste zene na salteru pitat opet onaj isti kod za m bankarstvo
Složiš si sam preko računala i mtokena backup kod i flashas kolko te volja..
Samo da javim da mi je danas stigla micro sd kartica od samsunga.
Registrirao sam podatke negdje sredinom 11 mjeseca, a mail od njih da dam tocne podatke za dostavu 30.11.
Malo se je oduzilo, ali kako se kaze strpljen spasen.
Nadam se da i vasa stize uskoro.
mozes malo bolje to objasnit,hvala :-)
Tnx, imas kakav tempered glass za preporučit? Vidim da ne pokrivaju cijeli ekran zbog zakrivljenosti na rubovima.
A i sad sam vidio ovo sa besplatnom 128gb karticom, valjda se to odnosi i nas koji smo preko tele 2 uzeli mob.
mozes malo bolje to objasnit,hvala :-)
odeš prek kompa na ezabu, prijaviš se brojem tokena i otp (učitaš na mobu prije nek ideš fleshati) odeš lijevo na stavku "mzaba", promjena i dalje bi trebalo biti jasno, dobiješ identifikacijski ključ, znači isto sve kao kad "gospođi" kažeš da bi aktivirao mzabu.
Upravo sam kupio S7 i na njemu je TIM (telecom Italia) ROM, instalirao OTA update ali je security patch 1.kolovoza a ROM sadrži nešto bloatwarea. Pitanje je, mogu li, i koji mi je najbolji unbranded ROM ako mogu, pomoću Odina instalirati neki ROM ali da i dalje primam OTA updatea i ne poremetim Knox?
bilo koji sa sammobile za tvoj mob. To su zvanicni romovi i ide ti ota i ne okida KNOX....Samo prati upustvo i nemas brige...
bilo koji sa sammobile za tvoj mob. To su zvanicni romovi i ide ti ota i ne okida KNOX....Samo prati upustvo i nemas brige...
Ima li neki koji se preporuča jer ta regija prva dobiva update? Na S6 edge sam, primjerice, imao flashan Poljski (XEO) ROM.
Pa onda stavi i sad poljski....
Sta bi da si tako kratko bio na iosu....