imam ali kao app ne fizički...
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Znaci dvoumim se izmedju njega i kineskog tableta Chuwi Hi10pro, tu su cijenom, a glavno bi bili koristeni za surfanje, malo igranja, da ga mogu uvaliti sestricima kad dodju kod mene da mi ne cackaju mob :-D i opcenito onako filmovi i zezancije?
Isplati li se uzimati ovog kineza, koliko su pouzdani ili da idem na ovaj Galaxy tab?
Znaci dvoumim se izmedju njega i kineskog tableta Chuwi Hi10pro, tu su cijenom, a glavno bi bili koristeni za surfanje, malo igranja, da ga mogu uvaliti sestricima kad dodju kod mene da mi ne cackaju mob :-D i opcenito onako filmovi i zezancije?
Isplati li se uzimati ovog kineza, koliko su pouzdani ili da idem na ovaj Galaxy tab?
Inače, ako slučajno nisi znao za to, možeš im napraviti drugog usera ili samo uključiti guest account na mobu pa nek' čačkaju koliko hoće. :)
Dolazi mi s7 danas.
Koju masku da uzmem?
Nešto da pokriva sve rubove i da nije ogromna.
Trebam i staklo naprijed.
Može preporuka sa linkom, hvala.
Ovako uzmem neki solidan tablet, pristojnih specki, a idalje dobar da i ja koristim pa neka ga razbijaju ako zele.
Samo ne znam kakvi su ti kineski tableti, a privlace me zbog dual boota :-)
nikakva samo pazi na njega
nije on tebe kupio nego ti njega
i ljepse izgleda kad je bez iste.
Jbg, ispast ce mi 100%, ne pazim toliko na mob. Al opet da plaćam razbijeno staklo ko pola mobitela....
Ima tko http://www.spigen.co.uk/cell-phone/samsung/galaxy-s7/galaxy-s7-case-rugged-armor.html?
Ilil http://www.ringke.com/site/brand.php?id=1&item=148?
ta dva mi se čine OK, jel ima u ZG za kupiti i gdje? Ako uzmem preko neta neće doći 2 tjedna.
aha pa ako si podlozan tome onda si barem nabavi neko koje je prozirno
da li karticu dobiju i oni koji su narucili preko abrakadabre? nisam vidio da je ta stranica u napisana u uvjetima.
Moj je iz Sancta Domenice i nakon mjesec dana njihove "obrade" jucer mi je napokon dosao mail u kojem traze tocnu adresu da karticu posalju.
Ovako uzmem neki solidan tablet, pristojnih specki, a idalje dobar da i ja koristim pa neka ga razbijaju ako zele.
Samo ne znam kakvi su ti kineski tableti, a privlace me zbog dual boota :-)
Jesjes, jasno, čisto sam mislio ako je stvar u tome da ne želiš da kopaju po podacima, mailovima, šta ja znam. Ali ako su toliko mali da je veći problem što bi mogao mobitel poginuti u njihovim rukama, onda svakako treba drugo rješenje.
Nemam naročitih iskustava s tabletima pa nisam baš pametan da ti mogu puno pomoći oko toga, jbg.
Jbg, ispast ce mi 100%, ne pazim toliko na mob. Al opet da plaćam razbijeno staklo ko pola mobitela....
Ima tko http://www.spigen.co.uk/cell-phone/samsung/galaxy-s7/galaxy-s7-case-rugged-armor.html?
Ilil http://www.ringke.com/site/brand.php?id=1&item=148?
ta dva mi se čine OK, jel ima u ZG za kupiti i gdje? Ako uzmem preko neta neće doći 2 tjedna.
Prva me podsjeca na RoboCopa. Druga je solidna ali te mekane maske nikad ne sjedaju kako treba. Koju god sam isprobao na hrpu mobitela sa skinuo isti dan i bacio u ladicu. Pretezno imaju malo vise lufta kod tipki zvuka. Ja sam za S7 flat nabavio originalnu plasticnu sa srebrnim rubom i prozirnu iza. Na prvu mi je bila bzvz radi plastike (a nabavio sam S7 izmedju ostalog zato sto je sklopljen od premium materijala ), ali sada nakon par tjedana sam se privikao i super mi je. Ne klizi mi vise iz ruke i dobro izgleda. Kosta 200 kn u Sancta Domenica.

Vjerojatno misli na one od 0.99$ na ebayu sta se prodaju, ove nije ni probao...

Vjerojatno misli na one od 0.99$ na ebayu sta se prodaju, ove nije ni probao...
Na ebayu sigurno nisam nabavio. Tamo nemam account niti mi se da narucivati i cekati. Odem u ducan i kupim.

Ljudi nisam pitao, kada stavim novi firmwar moram li sa clouda vracati podatke (kontakti, album, sms itd...) ili ce bit nadogradnja kao kad mi dode od operatera da mi sve ostane?
meni su prije tri tjedna poslali mail da im posaljem adresu pa mi jos uvijek nije stigla kartica..
Ljudi nisam pitao, kada stavim novi firmwar moram li sa clouda vracati podatke (kontakti, album, sms itd...) ili ce bit nadogradnja kao kad mi dode od operatera da mi sve ostane?
Napraviti ce se reset uređaja što se i preporuca....Na auto je kvacica u odin-u (f.reset)....Kasnije ota nadogradnje ce biti bez reseta...
Pa jesu oni normalni, jos malo pa ce mu dici cijenu kao apple iPhoneu.
Mislim nemam rijeci, i za ovaj S7 sam dao hrpu para a sada nakon vise od 7 mjeseci koristenja ne mogu reci da mobitel nije sporiji kad je.
Nisam ga nijednom vracao na tvornicke jer cekam novi android pa cu onda vratiti na tvornicke i staviti u njega novu memorijsku od 128gb za brze citanje pa cemo onda vidjeti, ali vise nema smisla dati silne pare kad kineza ima previse sa silnim nabrijanim specifikacijama...

Samo dodaj AP drugo nediraj...pozz