@filipvk1000
Potaknut tvojim postom rekoh idem ja to isprobati, nemoguće da su stvarno pustili ROM u kojem ništa ne valja.
Kao i u većini aosp based romova tako i ovdje postoji ta navigacijska traka samo što je u nekima po defaultu sakrivena, a eto negdje i nije.
Ali to nije neki problem maknuti, konkretno u ovom ROM-u to ide ovako: settings - rr tools -> navigation bar height -> 0dp (hide)
Za kameru se uglavnom slažem, jedino sale je to na svom Neat AOSP sredio kako treba, kod ostalih nisam zadovoljan kamerom ;)
Torch također radi besprijekorno, nemam zamjerke. Isprobao 100 puta i uvijek se upali :D
Evo glazbu slušam već nekih 30-ak minuta i ide lijepo, ni na to nemam primjedbi. I na kraju kada sam ga spojio na komp da prebacim jedan stari backup na sd nisu se pojavili nikakvi errori, mob je lijepo prepoznat i backup je prebačen bez nekih poteškoća.
Moj zaključak je da ovdje baš i nema nekih bugova, barem ja u ovaj sat vremena korištenja nisam ništa primjetio, a isprobao sam vjerojatno sve.
Ti si možda nešto zeznuo, vjerujatno wipe ili što već...
Dakle, sve je zadovoljavajuće izuzev kamere, o bateriji trenutno ne mogu reći ništa, a neću ni kasnije pošto se vraćam na Neat
EDIT
Nakon RR ROM-a sam htio flashati CM 10.2 stable,zanima me zašto mi izbacuje Error Status 7? Nije mi jasno što je problem,normalno sam flashao kao i svaki puta svaki ROM. Šta nevalja? Recovery je Philz Touch
koja verzija philz-a?
pokušaj staviti zadnju verziju