Samsung Galaxy S III - Rasprava

poruka: 12.184
|
čitano: 3.803.714
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Re: Samsung Galaxy S III - Rasprava

@filipvk1000

Potaknut tvojim postom rekoh idem ja to isprobati, nemoguće da su stvarno pustili ROM u kojem ništa ne valja.

Kao i u većini aosp based romova tako i ovdje postoji ta navigacijska traka samo što je u nekima po defaultu sakrivena, a eto negdje i nije.

Ali to nije neki problem maknuti, konkretno u ovom ROM-u to ide ovako: settings - rr tools -> navigation bar height -> 0dp (hide)

Za kameru se uglavnom slažem, jedino sale je to na svom Neat AOSP sredio kako treba, kod ostalih nisam zadovoljan kamerom ;)

Torch također radi besprijekorno, nemam zamjerke. Isprobao 100 puta i uvijek se upali :D

Evo glazbu slušam već nekih 30-ak minuta i ide lijepo, ni na to nemam primjedbi. I na kraju kada sam ga spojio na komp da prebacim jedan stari backup na sd nisu se pojavili nikakvi errori, mob je lijepo prepoznat i backup je prebačen bez nekih poteškoća.

Moj zaključak je da ovdje baš i nema nekih bugova, barem ja u ovaj sat vremena korištenja nisam ništa primjetio, a isprobao sam vjerojatno sve.

Ti si možda nešto zeznuo, vjerujatno wipe ili što već...

Dakle, sve je zadovoljavajuće izuzev kamere, o bateriji trenutno ne mogu reći ništa, a neću ni kasnije pošto se vraćam na Neat {#}

EDIT

filipvk1000 kaže...

Nakon RR ROM-a sam htio flashati CM 10.2 stable,zanima me zašto mi izbacuje Error Status 7? Nije mi jasno što je problem,normalno sam flashao kao i svaki puta svaki ROM. Šta nevalja? Recovery je Philz Touch

koja verzija philz-a?

pokušaj staviti zadnju verziju

A person who never made a mistake never tried anything new. - Albert Einstein
Poruka je uređivana zadnji put ned 19.1.2014 11:20 (paradoxxxx).
15 godina
neaktivan
paradoxxxx kaže...

@filipvk1000

Potaknut tvojim postom rekoh idem ja to isprobati, nemoguće da su stvarno pustili ROM u kojem ništa ne valja.

Kao i u većini aosp based romova tako i ovdje postoji ta navigacijska traka samo što je u nekima po defaultu sakrivena, a eto negdje i nije.

Ali to nije neki problem maknuti, konkretno u ovom ROM-u to ide ovako: settings - rr tools -> navigation bar height -> 0dp (hide)

Za kameru se uglavnom slažem, jedino sale je to na svom Neat AOSP sredio kako treba, kod ostalih nisam zadovoljan kamerom ;)

Torch također radi besprijekorno, nemam zamjerke. Isprobao 100 puta i uvijek se upali :D

Evo glazbu slušam već nekih 30-ak minuta i ide lijepo, ni na to nemam primjedbi. I na kraju kada sam ga spojio na komp da prebacim jedan stari backup na sd nisu se pojavili nikakvi errori, mob je lijepo prepoznat i backup je prebačen bez nekih poteškoća.

Moj zaključak je da ovdje baš i nema nekih bugova, barem ja u ovaj sat vremena korištenja nisam ništa primjetio, a isprobao sam vjerojatno sve.

Ti si možda nešto zeznuo, vjerujatno wipe ili što već...

Dakle, sve je zadovoljavajuće izuzev kamere, o bateriji trenutno ne mogu reći ništa, a neću ni kasnije pošto se vraćam na Neat {#}

EDIT

filipvk1000 kaže...

Nakon RR ROM-a sam htio flashati CM 10.2 stable,zanima me zašto mi izbacuje Error Status 7? Nije mi jasno što je problem,normalno sam flashao kao i svaki puta svaki ROM. Šta nevalja? Recovery je Philz Touch

koja verzija philz-a?

pokušaj staviti zadnju verziju

Drago mi je čuti i tvoje mišljenje o ROM-u,i drago mi je da nisi imao problema kao ja,ali eto,šta je tu je. Moguće da sam nešto zbrko,iako sam išao točno flashati kako je napisano. 

Evo flashat ću taj philz,pa javim. 

EDIT: Taj philz već imam flashan

Some people say that if you play a Windows install CD backwards you will hear demon voices commanding you to worship Satan. But that's nothing. If you play it forward it will install Windows.
Poruka je uređivana zadnji put ned 19.1.2014 11:32 (filipvk1000).
12 godina
filipvk1000 kaže...

recovery mora ti biti bilo koji ali najnovija verzija i sve onda prolazi bez problema, bez errora ;)

14 godina
neaktivan
filipvk1000 kaže...
paradoxxxx kaže...

...

filipvk1000 kaže...

...

Drago mi je čuti i tvoje mišljenje o ROM-u,i drago mi je da nisi imao problema kao ja,ali eto,šta je tu je. Moguće da sam nešto zbrko,iako sam išao točno flashati kako je napisano. 

Hmm, onda pokušaj prijašnju verziju, tj. ovu

ja sam trenutno još uvijek na toj prethodnoj verziji i za sada sve radi pa pokušaj i ti :)

15 godina
neaktivan
paradoxxxx kaže...
filipvk1000 kaže...
paradoxxxx kaže...

...

filipvk1000 kaže...

...

ja sam trenutno još uvijek na toj prethodnoj verziji i za sada sve radi pa pokušaj i ti :)

dobio sam error prilikom flashanja starijeg philz toucha...također status 7...

Some people say that if you play a Windows install CD backwards you will hear demon voices commanding you to worship Satan. But that's nothing. If you play it forward it will install Windows.
12 godina

ti onda umi neki drugi nemora biti philz

1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
filipvk1000 kaže...
paradoxxxx kaže...
filipvk1000 kaže...
paradoxxxx kaže...

...

filipvk1000 kaže...

...

dobio sam error prilikom flashanja starijeg philz toucha...također status 7...

skini zadnji philz tar verziju pa flesuj odinom. posle toga bi trebalo biti sve u redu pod uslovom da je dev update-ovao skripte

16 godina

ne radi mi OTA update niti KIES mi ne podrzava nadogradnju? zasto? sta sam krivo napravio?

nakon svih ROM-ova stavio sam stock 4.1.2 preko ODIN-a i od tad imam taj problem..zna li netko kako vratit to u funkciju?

TiONiO

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

Rootao sam mobi.

U CWM sam napravop Backup, to mi je uzelo oko 2Gige prostora, onda sam slucajno u CWM opet odabrao da mi napravi Backap, opet je uzelo 2gioge, sad imam jos samo 4gige slobodnog prostora u memoriji.

Pokusao sam obrisat taj jedan Backup, medjutim, nikigdje ne vidim taj File!

Kako oslobodit prostor na memoriji, ili, kako da backup stavim na SD karticu??

0 0 hvala 0
13 godina

U folderu "clockworkmod/backup" imaš backupe, a u CWM-u imaš odabir backup to extSD

Luc
Poruka je uređivana zadnji put ned 19.1.2014 16:09 (Luc989).
11 godina
neaktivan

U folderu clockworkmod-u(memorijitelefona) nemem mape backup,

11 godina
neaktivan

Inace imam i SDkarticu od 16Gb.

Dali nisam nesto vec prije zeznuo?

Kad pokrenem TitaniumBack up, na dnu mi pise ovako:

SystemROM 1,58Gb(413free)

Internal+Media 12,1gb (3,95free)

Ext SD card 14,6gb (6,85free)

Sve slike, video i sl. imam na SD kartici, na njegovoj memoriji imam samo IGO (veliko oko 850Mb), i jos nekoliko instaliranih programa, i taj Backup koji sam napravio a ne znam gdje je.

Nije mi jasno kako tako malo slobodnog prostora, a siguran sam da prije backupa je bilo vise!!

11 godina
neaktivan
brkica11 kaže...

Inace imam i SDkarticu od 16Gb.

Dali nisam nesto vec prije zeznuo?

Kad pokrenem TitaniumBack up, na dnu mi pise ovako:

SystemROM 1,58Gb(413free)

Internal+Media 12,1gb (3,95free)

Ext SD card 14,6gb (6,85free)

Sve slike, video i sl. imam na SD kartici, na njegovoj memoriji imam samo IGO (veliko oko 850Mb), i jos nekoliko instaliranih programa, i taj Backup koji sam napravio a ne znam gdje je.

Nije mi jasno kako tako malo slobodnog prostora, a siguran sam da prije backupa je bilo vise!!

Jos nesto, zasto mi u ROM Menageru pise:

Backup Current ROM /mnt/shell/emulated/clockworkmod/beckup

Dali to nije neka skrivena Mapa???

15 godina
neaktivan

Nakon što sam opet flashao Philz touch ali ovoga puta preko Odina,opet prilikom instalacije cyanogen moda mi izbaci status 7,neznam više šta ću. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina

druskane hajde ti skini si CWM_6.0.4.4 ili noviji pa ptobaj flashati cm

1 0 hvala 0
15 godina
filipvk1000 kaže...

Nakon što sam opet flashao Philz touch ali ovoga puta preko Odina,opet prilikom instalacije cyanogen moda mi izbaci status 7,neznam više šta ću. 

flashaj sammy rom pa onda cyanogenmod

Ako si opalio TU, opali i HVALA da znam tko si
13 godina

Dali ima netko rijesenje za sporu galeriju imam root i soft 4.3?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
domac5 kaže...
filipvk1000 kaže...

Jesam, i to nekoliko puta..I opet isto. Jedini ROM koji sam uspio fleshat osim CM-a je Saletov AOSP Neat ROM..

13 godina
brkan83 kaže...

Dali ima netko rijesenje za sporu galeriju imam root i soft 4.3?

Galeriju freezaš u titanium backupu i instaliraš Quickpic (jedino ti neće raditi prebacivanje u galeriju direktno iz camera app)

Luc
16 godina
Re: Samsung Galaxy S III - Rapsrava
stiffler kaže...

Stigao S3

Ništa posebno

http://www.gsmarena.com/the_beast_released_samsung_galaxy_siii_is_now_here-news-4200.php

Lošiji ekran od konkurenta

http://www.engadget.com/2012/05/03/galaxy-s-iii-microscope-hd-super-amoled/

Ima hrpa članaka na Engadetu o S3

HTC će biti vladar tržišta ove godine

LoL

morrisoN
14 godina
neaktivan
filipvk1000 kaže...
domac5 kaže...
filipvk1000 kaže...

Jesam, i to nekoliko puta..I opet isto. Jedini ROM koji sam uspio fleshat osim CM-a je Saletov AOSP Neat ROM..

E tako ti i treba kad neces neat :P

Daj link do tog rom-a da vidim koji je

15 godina
neaktivan
salesale kaže...
filipvk1000 kaže...
domac5 kaže...
filipvk1000 kaže...

Hahaha a trenutno sam na njemu ali uvijek sam flashao CyanogenMod i nekako sam naviko na njega i sve što nije CM nepaše mi,šta češ

http://download.cyanogenmod.org/get/jenkins/49894/cm-10.2.0-i9300.zip ti je link ali hoću ti reć i prije sam ga flasho i to ne samo na svoj nego i na ROM od jednog čovjeka što je došao kod mene (dakle imam 16 godina) i našo me je na forumu i flasho sam mu taj ROM,i ja sam ga imo ali eto,sad nemogu neznam zašto..

14 godina
neaktivan
filipvk1000 kaže...
salesale kaže...
filipvk1000 kaže...
domac5 kaže...
filipvk1000 kaže...

Hahaha a trenutno sam na njemu ali uvijek sam flashao CyanogenMod i nekako sam naviko na njega i sve što nije CM nepaše mi,šta češ

http://download.cyanogenmod.org/get/jenkins/49894/cm-10.2.0-i9300.zip ti je link ali hoću ti reć i prije sam ga flasho i to ne samo na svoj nego i na ROM od jednog čovjeka što je došao kod mene (dakle imam 16 godina) i našo me je na forumu i flasho sam mu taj ROM,i ja sam ga imo ali eto,sad nemogu neznam zašto..

daj mi link do tog thread-a. mislim da je stara skripta u rom-u. Flesuj philz http://www.mediafire.com/download/zjqi96y5sni343n/philz_touch_5.00.5-i9300.tar.md5 odinom pa probaj. trebalo bi da radi

14 godina
neaktivan
salesale kaže...
filipvk1000 kaže...
domac5 kaže...
filipvk1000 kaže...

sry za upad, ali da mi je znati koji kralj je dao thumb down na ovaj post :D

PS, filipvk ostavi ti samo aosp neat, bolji je nego cm {#}

Poruka je uređivana zadnji put ned 19.1.2014 20:35 (paradoxxxx).
12 godina

kakva je baterija na AOSP Neat romu?

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
paradoxxxx kaže...
salesale kaže...
filipvk1000 kaže...
domac5 kaže...
filipvk1000 kaže...

sry za upad, ali da mi je znati koji kralj je dao thumb down na ovaj post :D

PS, filipvk ostavi ti samo aosp neat, bolji je nego cm {#}

ma opusteno, ja to ne gledam uopste :) A i nema pojma sta se gubi (dobija) tim

Hvala

SIII Deny kaže...

kakva je baterija na AOSP Neat romu?

Iskreno, 10% losija nego na samsung neat-u

15 godina
neaktivan

Joj iskreno neda mi se više ništa pokušavat,skinit ću noviju verziju saletovog AOSP-a i čekati službeni CM 11 stabilnu verziju,nju znam da ću moć flashati,i kad to flasham nema više ROM-ova za mene,jednostavno za mene je CM vrh,al eto,bit ću na saletovom ROM-u dok ne izađe stabilna verzija. P.S. hvala svima na pomoći,makar nisam uspio,cijenim vašu želju da mi pomognete...

Moj PC  
0 1 hvala 0
11 godina
salesale kaže...
Dag kaže...

Hvala na odgovoru. Trenutno je gore CWM, na žalost factory reset restarta mob tako da ništa od toga. Moguće da je greška u CWM-u?

CWM backup sam probao vratiti, ali i dalje zapne na "Samsung..."

Da li bi možda moglo pomoći da preko Odina stavim TWRP, pa probam vratiti taj backup? Ili bi to moglo još pogoršati sve skupa?

Isto pitanje za vraćanje stock rom-a, da li bi to moglo nešto dodatno zakomplicirati?

a sto si zapeo za taj twrp toliko? flesuj stock rom odinom, rutujes sa auto-root a ne sa cf-root, nakon toga ubacis zadnji philz recovery i menjas romove koje hoces i kad hoces

Hvala no odgovoru i ispričavam se šta nisam ranije mogao odgovoriti, ali preko vikenda nisam ništa živo stigao

Uspio sam upogoniti telefon uz paradoxxxx-ovu pomoć.

Probat ću staviti Philz Recovery, pa ću onda vidjeti šta dalje :-)

11 godina
neaktivan

Može mi neko reći neki dobar KitKat Luncher, ovaj sam probao i bio je predobar  : https://play.google.com/store/apps/details?id=com.ovidos.android.kitkat.launcher3&hl=en ali nemogu redati aplikacije u meniju po mome pa me jedino to nervira, ako zna neko kako mogu to srediti ili neki drugi da je dobar izvolite :)

0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
clasdulji kaže...

Može mi neko reći neki dobar KitKat Luncher, ovaj sam probao i bio je predobar  : https://play.google.com/store/apps/details?id=com.ovidos.android.kitkat.launcher3&hl=en ali nemogu redati aplikacije u meniju po mome pa me jedino to nervira, ako zna neko kako mogu to srediti ili neki drugi da je dobar izvolite :)

Pa Nova launcher je update-an, isti je kao na stock launcheri na kitkatu, probaj :)

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice