Kako instalirati sim karticu na njega. Naručio sam bonbon karticu i danas jE stigla, nikako se ne uspjevam spojit na mrežu....
Za 3G moras biti na stocku prvi put ili imati odgovarajuci tilapia ROM i kernel
Na stocku sam, i pojavi mi se notifikacija nema usluge-odabrana mreža (T-Mobile) je onemogućena. Kako da mi proradi 3g i jel trebam neke aplikacije za pozive i poruke?
Pozdrav!
Ima li netko problema sa spajanjem na net preko 3g-a nakon update-a na Jelly Bean 4.2.2? Ja se spajam preko T-mobile-a i do update-a je sve funkcioniralo normalno (automatsko prebacivanje s wireless na 3g kad wireless nije dostupan). Trenutno Nexus funkcionira samo na wirelessu i dok je tako oba signala (wireless i 3g su plave boje i signal je pun). Čim se prebaci na 3g signal je i dalje pun, ali sive boje i nema pristupa netu.
Nek se javi netko ako je imao sličan problem i uspio ga riješit... Uređaj je rutan...
Imam problem na spajanje s internetom preko 3g. Imam bonbon karticu. Spojim se na mrežu i mogu slat poruke, ali se ne mogu spojit na net. Imam aktiviran paket od 100mb. Nije rootan. Jek ima ko slično iskustvo i da li zna pomoć (uključim i dozvolu za podatke u postavkama)....
EDIT: riješen problem. trebalo je postavit apn.
Da bumpam malo temu.
Na ebay.com po super cijeni.
POŽURITE!
Da bumpam malo temu.
POŽURITE!
Shipping ti je 24$ i jos se naplacuje carina
MOŽDA!
Da bumpam malo temu.
POŽURITE!
I pazi, to je refurb(ništa strašno, ali nekome može smetati)
planiram da kupim ovaj tablet
pa imam par pitanja.
je li dobar izbor tableta ?
hoce li izaci neki novi tablet od google-a uskoro i kad tacno otp. ? :))
hvala.
planiram da kupim ovaj tablet
pa imam par pitanja.
je li dobar izbor tableta ?
hoce li izaci neki novi tablet od google-a uskoro i kad tacno otp. ? :))
hvala.
Najbolji je Android tablet ispod 10", po meni bolji i od iPad Mini.
Trebao bi izaci novi sad u 6mj na Google I/O
I pored njega ljudi jos kupuju tablete tipa acer, samsung ili nedajboze kineske...
Jako je pocijenjen vecinom zbog neinformiranosti ljudi.
meni je odlican
al opet ne znam da li da cekam maj ili da kupim nexus 7 ?
meni je odlican
al opet ne znam da li da cekam maj ili da kupim nexus 7 ?
Nije sigurno na kojem ce uredaju tocno Google predstaviti Android 5
U svakom slucaju, N7 ga dobiva, racunaj da ce cijena pasti za 2 mj
Posto mi kolega sada u 4 mjesecu ide za SAD, sta da uzmem?do nekih 300 dolara. Jer bi ga na carini po povratku mogli zezat? Vidio sam mini da se prodaje po 330 dolara pa sad da uzmem njega ili nexus koji se da nac za nekih 200?
ja svoj prodajem, pa ako je netko zainteresiran..
Vidio sam mini da se prodaje po 330 dolara pa sad da uzmem njega ili nexus koji se da nac za nekih 200?
AJd pogodi.
Posto mi kolega sada u 4 mjesecu ide za SAD, sta da uzmem?do nekih 300 dolara. Jer bi ga na carini po povratku mogli zezat? Vidio sam mini da se prodaje po 330 dolara pa sad da uzmem njega ili nexus koji se da nac za nekih 200?
Nemas ti u SAD-u oglasa, to zaboravi.
Imas u Staplesu za 266$ (ovisi o stateu i taksi) 32GB ili za 300 32+3G.
Ja sam pretprosli mjesec bio u NJ, iPad Mini je totalno deformiran uređaj, 7.9" a puno toga je u sirini, ekran je losiji od N7 (manja gustoca), jedina je prednost dizajn.
Nista drugo
Normalno da je bolji Nexus 7 ali je preskup.
Imam Galaxy tab 2 7.0 i Nexus bi me dosao doslovno 100E vise.
Nazalost ipak je malo pre skup na kraju dana, nadam se da ce se to promjenit, iako je definitivno najbolji 7" tab i tocka.
Normalno da je bolji Nexus 7 ali je preskup.
Imam Galaxy tab 2 7.0 i Nexus bi me dosao doslovno 100E vise.
Nazalost ipak je malo pre skup na kraju dana, nadam se da ce se to promjenit, iako je definitivno najbolji 7" tab i tocka.
Ti shvacas da jedan Tegra 3 uredaj koji je manji od N7 i slabiji kosta 200€ vise od N7?
imas krivi dojam o cijeni, N7 je uzasno jeftin sa svojih 249$ - 249€
Da li se u nexus 7 moze ubaciti sim kartica ?
Pozdrav ekipa razmisljam o kupnji ovog tableta
Zanima me kakav je ekran
Ja bih ga najvise korisitio za hbo go, gledanje filmova, surfanje i povremeno igranje
I da kako stoji sa baterijom koliko traje?
Ekran je odlican, mali je problem probijanje pozadinskog, ali u ostrini je trenutno najbolji.
U 6.mj izlazi novi Nexus 7 koji ce imat 1080p na 7" pa bi stvari trebale biti jos bolje, za iste novce.
Jos cu pogledat tamo u temi za tablete su mi rekli za jos neki Asus 10,1 mislim da je transformer ili tako nesto
zanima me koji case koristite za nexus 7, moze neka preporuka?
Asus Nexus 7 Travel Cover. Bilo jedno vrijeme u Linksu za 150kn.