i sto tocno dobijes tim rootanjem?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Mogucnost instaliranja custom romova,jita,app2sd i najvaznije mozes odje*at one vec instalirane appove kao ca gold rush
EDIT:Trenutno updateam na 2.1,poslije toga slijedi Rootanje :D
Stay tuned!
e jedno pitanje u vezi rootanja - kada se roota, dali se promjeni sta ako nestavljam cfw? jer jako zelim da mogu na sd karticu stavljati appove, pa zato pitam? znaci dali se ista promjeni, dali ubaci nesto taj lik sto je napravio root, dali mijenja postavke homescreena, onog screena kad ga palis, i slicno?
e jedno pitanje u vezi rootanja - kada se roota, dali se promjeni sta ako nestavljam cfw? jer jako zelim da mogu na sd karticu stavljati appove, pa zato pitam? znaci dali se ista promjeni, dali ubaci nesto taj lik sto je napravio root, dali mijenja postavke homescreena, onog screena kad ga palis, i slicno?
Mislim da da,javim ti sve kad obavim root,trenutno updateam na 2.1...
Malo je kompliciran update na 2.1, previše koraka
Treba nekih 5 min kod prvog boota ali je sve odlično,sviđa mi se 2.1.
Trenutno instaliram noviji net framework pa cu se baciti na rootanje
Stay Tuned :D
Jest vala bas. Ima jedno tri poteza prstom. Cijeal 3. Koji gubitak energije ;)
Problems.
Instaliran NET FrameWork 4 te nemože pokrenuti SuperOneClikc piše Unable to find a version of runtime to run this application.
Čekam odgovor na phandroid.com
Stay Tuned!
dobila ga je sestra, odličan je za tu cijenu. puno bolji nego optimus, osim kamere. jedini minusi su starija verzija androida i kamera.
pa xperia x8 - 1.6 - update na 2.1
optimus 1.6 - update na 2.1
ili mislis opcenito da nema froyo, 2.2?
mislim na froyo, 2.1 je starija verzija(bar meni)
mislim na froyo, 2.1 je starija verzija(bar meni)
oke oke samo pitam. ali taj froyo nazalost necemo vidjeti pa gledam malo rootove jer mi jako treba installanje appova na sd karticu i JIT. znam to sam vec malo napisao post gore :DD
Evo rootao sam Xperiu X8...
Prvo:
1.Postavke--Aplikacije---Razvoj i označite prvo
Takoder u Postavkama ---Postavke pohrane na SD karticu i telefonte označite Deaktiviraj SD karticu
2.Skinite SuperOneClick te drivere za x8
Da instalirate drivere,povezite telefon te nemojte nista upirat na njemu.Otidite u Control Panel/Add hardware te trazite i kao ikona ce vam biti zuti upitnik sa SEMC u imenu.
Instalirate drivere tako da označite ono prvo te nađete ove drivere koje ste skinuli.Odaberete samo taj folder gdje ste ih extractali.Pričekajte dok ne završi.
3.Povezite mob s PC.SD kartica mora biti deaktivirana te Ukalnjane Programskih isto mora(tkz USB debugging)
-Kad ga povezete i dode vam ono na mobu nemoj nista odabirat nego samo tipku nazad(znaci ne oznacujte punjenje moba,instaliraj pc com i povezi mob)
4:Extract SOC na desktop te uđite i odabere onu ikonu te ROOT.
5.Nakon 1-2min telefon bi vam treba biti rootan.
Radite na vlastitu odgovornost i ako vam nešto nije jasno u vezi Tuta javite se ovdje,
ubrzo slijedi app2SD,Multitouch i JIT tutorial!
Evo rootao sam Xperiu X8...
Prvo:
1.Postavke--Aplikacije---Razvoj i označite prvo
Takoder u Postavkama ---Postavke pohrane na SD karticu i telefonte označite Deaktiviraj SD karticu
2.Skinite SuperOneClick te drivere za x8
Da instalirate drivere,povezite telefon te nemojte nista upirat na njemu.Otidite u Control Panel/Add hardware te trazite i kao ikona ce vam biti zuti upitnik sa SEMC u imenu.
Instalirate drivere tako da označite ono prvo te nađete ove drivere koje ste skinuli.Odaberete samo taj folder gdje ste ih extractali.Pričekajte dok ne završi.
3.Povezite mob s PC.SD kartica mora biti deaktivirana te Ukalnjane Programskih isto mora(tkz USB debugging)
-Kad ga povezete i dode vam ono na mobu nemoj nista odabirat nego samo tipku nazad(znaci ne oznacujte punjenje moba,instaliraj pc com i povezi mob)
4:Extract SOC na desktop te uđite i odabere onu ikonu te ROOT.
5.Nakon 1-2min telefon bi vam treba biti rootan.
Radite na vlastitu odgovornost i ako vam nešto nije jasno u vezi Tuta javite se ovdje,
ubrzo slijedi app2SD,Multitouch i JIT tutorial!
samo mi reci dali je vizualno sta mijenjano osim početne animacije?
Vizualno se ama baš ništa nije promjenilo.
Za to trebaš instalirat custom theme.
Trenutno gledam kako instalirat xrecovery da ne napravim ciglu!
Napravit ču i tut za to te kako nemam na racunu i nemam WiFi kod kuce tutovi ce pricekatj jedno 3-4 sata....:D
Rootom se gubi garancija?
mislim da da, ali mozes vratiti originalni.
NADAM SE, neka neko potvrdi.
Ne, zasto bi se gubila?
gubi se jedino kad mjenjas product code.
Ne, zasto bi se gubila?
Pa ja mislim da se gubi jer oni nisu odgovorni za eventualne korisnikove pogreške.
A ako ga odneseš na servis, oni ti mogu reć da si ga s tim sje8a.
Ne, zasto bi se gubila?
Pa ja mislim da se gubi jer oni nisu odgovorni za eventualne korisnikove pogreške.
pa onda potrgaš ekran i praviš se glup, ja to napravio ? neee
Ne, zasto bi se gubila?
nema to veze, nemogu reci.
ti dok odneses komp na servis jer je otislo napajanje oni kazu da je to jer imas ilegalne win?
nebi islo.
Sad sam rootao napravio multitouch i sve ali multitouch neradi. probao sam sa multi touch testerom i ništa
.Idem sada opet probat stavit multi touch ak ne radi jbg onda nije mi suđeno
Pa di ti nades multitouch kad ne postoji uopce?
Jel ima neki? Link?
Ima za x10. Ja stavio i radi ;)
radi ti u browseru i galeriji?
Opet sam stavio multitouch sve po tutorialu i neradi jebiga
EDIT:Testirano sa multitouch testerom.
radi ti u browseru i galeriji?
Radi u svemu. Ne radi recimo u mobilnim verzijama stranica ali one nisu ni predvidjene da se zumiraju. Radi u igrama, browserima home screenu, google maps i sl. Neka neko kaze ko ima mob sa 2.2 firmwareom gdje sve radi multitouch pa da uporedim.
možda zato što je to multitouch za x10 a ne za x8
Pa ok. Nema sta izgubiti ako pokusa. Ja sam samo rekao da kad pokrenes flash tool pita koji mob je u pitanju i tamo ima i x8. Jesi ga ti stavio? Kako ti radi?
pa radi dovoljno da mogu igrat gran turismo 2 bez problema
zasto tamo treba multitouch ;)