Xampp problem

poruka: 7
|
čitano: 1.175
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Xampp problem

pozdrav dečki

Imam veliki problem

Imam dosta php scripti na računalu i sve su normalno radile do neki dan tada je se nesto desilo i na svakoj skripti mi javlja neku grešku

e sad nesjećam se dali je to bilo prije ili posle istalacije novog xampp-a  mislim prije.

dali je moguće da sam koristio skripte koje su za php4 a onda kada sam istalirao zadnju verziju xamppa da mi ne podrzava ili nešto slično jer jako mi je bitno

npr. javlja mi grešku na =$vijestid e sad skinem $ radi ali jeli nesmjen skinut jer mi bez njema nasumično otvara.

stjepwan

0 0 hvala 0
17 godina
RE: Xampp problem
cromaster kaže...

pozdrav dečki

Imam veliki problem

Imam dosta php scripti na računalu i sve su normalno radile do neki dan tada je se nesto desilo i na svakoj skripti mi javlja neku grešku

e sad nesjećam se dali je to bilo prije ili posle istalacije novog xampp-a  mislim prije.

dali je moguće da sam koristio skripte koje su za php4 a onda kada sam istalirao zadnju verziju xamppa da mi ne podrzava ili nešto slično jer jako mi je bitno

npr. javlja mi grešku na =$vijestid e sad skinem $ radi ali jeli nesmjen skinut jer mi bez njema nasumično otvara.

$ prije necegu PHP-u ti znaci da je to "nesto" varijabla

imas bug u kodu... nije do xampp-a nego do koda...

I'm going woo woo
16 godina
neaktivan
Xampp problem

da znam tu je do koda

ali na svakoj mi skripti javlja neku grešku koju god da istaliram razumješ nešto je se poremetilo pokuša sam istalirat xampp ponovo i isto

stjepwan

0 0 hvala 0
17 godina
Xampp problem

Vjerovatno nisi dobro podesio PHP...

I'm going woo woo

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Xampp problem

Nisam ga uopće podešavao istalirao novi xamppšta trebam podesiti

Istalirao sam VertrigoServ i prebacio skripte sve ured radi nema nigdi greške ni na jednoj skripti

možeš li mi reći šta trebam podesit da mi radi pošto mi je xampp drag

stjepwan

0 0 hvala 0
17 godina
RE: Xampp problem
cromaster kaže...

Nisam ga uopće podešavao istalirao novi xamppšta trebam podesiti

Istalirao sam VertrigoServ i prebacio skripte sve ured radi nema nigdi greške ni na jednoj skripti

možeš li mi reći šta trebam podesit da mi radi pošto mi je xampp drag

A neznam napamet... php je kompleksan, ima milijun i jedan tweak... Jesi instalirao sve one pakete... PEAR i slicno?

I'm going woo woo
16 godina
neaktivan
Xampp problem

da jesam to bude na kraju istalacije

stjepwan

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice